uzun bir süre .ben tutmazdım.hayat pahalı orası ayrı ama en fazla iki yıldır bekletilecek süre benim gözümde
İki yıla giymeye başlar. Benim kız biraz hızlı büyüyor. Ben de bazı elbise,tütü ve şortlara tadilat yaparım bu yaz giymeye başlar

Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Arkadaşımın bir tane kızı var ve maddi durumları çooook iyi.
Kızına çok kaliteli ve güzel kıyafetler alıyor.
Küçülen kıyafetleri bana vermeyi teklif etti ben de kabul ettim.
Benim kız yeni doğmuştu onun verdiği kıyafetler dört yaştan başlıyordu.
Eşim dört yıl bu kıyafetleri evde mi tutacaksın diye söylenmeye başladı (bizim evin minimali ve düzen perilerinin en sık ziyarete geldiği kişi eşimdir)
Ben de kuzenime vermiştim ama içinden birkaç parça ayırmıştım.
Göz açıp kapayana kadar benim kız 4 yaşına geldi ve o ayırdığım kıyafetleri giymeye başladı.

Dün yine 3 koca torba kıyafet gönderdi.
Bu defa 9-15 yaş arası kıyafetler.
İçinden çıkan tütüleri giymeye başladı bile.
Eşim yine ver bu kıyafetleri 4 yıl dolap mı bekleyecek diyor.
Ben de bak onları saklasaydım şimdi giyerdi diyorum.

Şimdi minimaller olarak sizin öneriniz nedir.
Bu hayat pahalılığında tutsam mı yoksa evden göndersem mi?
İkinci ele karşı değilim, kaldi ki şimdiki zamlardan sonra kesinlikle saklanmalı diye düşünüyorum. Zaman su gibi akıp geçiyor

Selam iyiyim sen nasılsın 😊
İyiyim ben de bu ara düzensizlikten dağıldım biraz, ev düzensizliği- telefon bağımlılığı-hareketsizlik-kitap okumama had safhada
Ama dur bakalım birkaç güne bomba gibi gelirim aranıza :) yaza kadar bir düzene koymam lazım
Yapılacaklar listesi yapmadan olmuyor :D

Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Arkadaşımın bir tane kızı var ve maddi durumları çooook iyi.
Kızına çok kaliteli ve güzel kıyafetler alıyor.
Küçülen kıyafetleri bana vermeyi teklif etti ben de kabul ettim.
Benim kız yeni doğmuştu onun verdiği kıyafetler dört yaştan başlıyordu.
Eşim dört yıl bu kıyafetleri evde mi tutacaksın diye söylenmeye başladı (bizim evin minimali ve düzen perilerinin en sık ziyarete geldiği kişi eşimdir)
Ben de kuzenime vermiştim ama içinden birkaç parça ayırmıştım.
Göz açıp kapayana kadar benim kız 4 yaşına geldi ve o ayırdığım kıyafetleri giymeye başladı.

Dün yine 3 koca torba kıyafet gönderdi.
Bu defa 9-15 yaş arası kıyafetler.
İçinden çıkan tütüleri giymeye başladı bile.
Eşim yine ver bu kıyafetleri 4 yıl dolap mı bekleyecek diyor.
Ben de bak onları saklasaydım şimdi giyerdi diyorum.

Şimdi minimaller olarak sizin öneriniz nedir.
Bu hayat pahalılığında tutsam mı yoksa evden göndersem mi?
Benim 2 kız arası tam 11.5 yaş var küçüğüm şuan 3.5 yaşında ve ablasının kıyafetlerini giyiyor

Bir de çocuklar çok çabuk büyüyorlar eskimiyor bence sakla✅✅

İyiyim ben de bu ara düzensizlikten dağıldım biraz, ev düzensizliği- telefon bağımlılığı-hareketsizlik-kitap okumama had safhada
Ama dur bakalım birkaç güne bomba gibi gelirim aranıza :) yaza kadar bir düzene koymam lazım
Yapılacaklar listesi yapmadan olmuyor :KK70:
Aynen planlama şart 😅
Sen yakin zamanda toparlanirsin inanıyorum 💪

Olayın bir başka boyutundan bakmak gerekirse
Çocuğun 2. El kıyafete onay vermesi de gerekir.
Şuan bize göre kıyafet sıradan eşya olarak gelebilir ama çocuk belli bir yaşta bunu farklı anlamlar yükleyebilir o yüzden bu durumu takip etmenizde yarar var.

Çocukluğum ve gençlik yıllarımın bir kısmında 2. El kıyafet giymiş biri olarak söylemek istedim 😊

Yapılacaklar listesi yapmadan olmuyor :KK70:
yapılacaklar listesini görmek isteriz :D

Günaydın hanımlar,

birkaç zamandır diyet ve spor yapıyordum. diyette kaçamaklarıma engel olamıyordum ara ara.
neyse dün akşam en son kilo verdiğimde giyebildiğim kotumu denedim.
acaba olur mu, olmasına ne kadar kaldı diye ölçmek için denedim.

veee...

Bingo. Çok rahat kapandı düğmesi. :sampiyon: daha da rahat olabilmesi için biraz daha sabretmem gerekiyor. :dua:

akşam 69'u gördüm tartıda küsuratsız. :halay:

Moralim bir nebze olsun toparlandı. Çok mutsuz hissediyordum, başarısızlık tedirgin ediyordu. birazcık ışık görünce mutlu oldum :)

Back