- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Burdan yazsam sanirim reklam mi oluyorBana özelden yazarmisin nerden aldığını parfümleri
EvetBurdan yazsam sanirim reklam mi oluyor
Günlük duşa giremeyenlerdenim malesef.2 güne bi yeterli oluyor benim için.
Bugun biraz belirledigim yuz yikama jelini falan alacagim. Bakalim insallah belirledigim rutinde gidebilirim.
Hatırladığım kadarıyla bebek gelecek eve.Benziyoruz aslında, ondan seçmiştim onu, saç rengi ve boyu aynı gibi
Belli bi rutine binene kadar gaza gelmek de etkili oluyo, sonra zaten alışırsan kendini hep öyle görmek istersin, vazgeçemezsin, gençken assolist gibi gezmeyecez de ne zaman gezecez
Evet koltuk biraz daha önemli gibi çünkü evlendiğimden beri mobilyalarım değişmedi, çok iyi kullandık onlar da sağlam çıktı hala yeni gibi, sade ve ahşap görünümlü parçalar seçtiğimiz için demode de durmuyo o yüzden bu zamana kadar değiştirelim demedik ama artık 12 yıl oldu, koltuklar çökmeye başladı üstelik altına bişeyler kaçıyo, toz oluyo, robot süpürge sığmıyo altına, ben sanırım önceliği mobilyaya ve airfryer olayına vericem çünkü yemek yapmak da ciddi zamanımı alıyo, çamaşır kurutmayı koyacak yer de yok işin kötüsü
Kısmetse benim de olur diyorum evrene msjı gönderip çekiliyorum
Hatırladığım kadarıyla bebek gelecek eve.
Bu bebek de halletsin biraz koltukları, ondan sonra değişim yaparsın.
Bu bebelerin çiş eğitimi dönemi var ki bitince evi toptan yakmak lazım
Bebekli evin en elzem ihtiyacı bence kurutma makinesi.
İki bebemin arası 27 ay benim.
Yıka, kurut, ütüle beni bitiriyordu.
Tüm hafta sonum buna gidiyordu.
Eşim önce inatlaştı ama sonra ikna oldu zaten kendim aldım.
Şimdi herkese benden önce tavsiye ediyor.
Yerim yok diyenlere salona bile kurabilirsiniz o kadar muhterem bir alet diye anlatıyor.
Sayesinde sadece cumartesi günü tüm çamaşır işim bitiyor.
Ütü derdim de bitti.
Sen lohusayım bahanesiyle o bebe kıyafetlerini eşine yıkatıp ütület bak ikinci hafta o kurutma alınmış
vallahi ben kullanamadan aynını düşünüyordum. Alınca ne demek istediklerini anladım.O kadar düşkünüm ki bakıma, kozmetiğe, makyaja falanİşte 2 çocukla kuaföre gitmek çileydi ama evde halletmek öyle olmadı, airfyerin iyi çıkmasına çok sevindim, güle güle kullanın ilerde ben de alırım inşallah
Ya bu arada kızlar çamaşır kurutma makinesinden niye çok memnunsunuz, yani neden olmazsa olmaz, sizden gaza geldim eşime kurutma alalım dedim ama fiyatları çok yüksek, 10 binden başlıyo iyi markalar, eşim kurutma makinesiz de yaşanır niye verelim o parayı diyo
+1Asla gelemeyeceğim seviye
Planli olmak tamda bunu ifade ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?