- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
Iste ben evlendigiim kiloya donemedikce daha da yiyorum mutsuz oldukca da bakımı birakiyorum. Aslinda istedigim kiloda olsam belki daha da gaza gelicem. Ilk hedefim kilolari vermek olacak. Sonrasinda her hafta makyaj yapmaya çalışacağım o da bi rimel bi ruj bir de kas kalemi. Dogal fresh bakimli olsam yeterBenziyoruz aslında, ondan seçmiştim onu, saç rengi ve boyu aynı gibi
Belli bi rutine binene kadar gaza gelmek de etkili oluyo, sonra zaten alışırsan kendini hep öyle görmek istersin, vazgeçemezsin, gençken assolist gibi gezmeyecez de ne zaman gezecez
Evet koltuk biraz daha önemli gibi çünkü evlendiğimden beri mobilyalarım değişmedi, çok iyi kullandık onlar da sağlam çıktı hala yeni gibi, sade ve ahşap görünümlü parçalar seçtiğimiz için demode de durmuyo o yüzden bu zamana kadar değiştirelim demedik ama artık 12 yıl oldu, koltuklar çökmeye başladı üstelik altına bişeyler kaçıyo, toz oluyo, robot süpürge sığmıyo altına, ben sanırım önceliği mobilyaya ve airfryer olayına vericem çünkü yemek yapmak da ciddi zamanımı alıyo, çamaşır kurutmayı koyacak yer de yok işin kötüsü
Kısmetse benim de olur diyorum evrene msjı gönderip çekiliyorum
Biz 1.600 tl ye almıştıkÇamaşır makinem Bosch ama çok pahalı şu an kurutma makineleri Arçelik ve Vestel’i araştırayım
Evet baktım da 6 bin civarı, yazın almak istiyorum ama gelecek kışa hazır olmalı yetişemiyorum çamaşıraBiz 1.600 tl ye almıştık
Şuan fiyatlar çok gereksiz pahalı
Makyaj yapmak 5 dk bile sürmüyorIste ben evlendigiim kiloya donemedikce daha da yiyorum mutsuz oldukca da bakımı birakiyorum. Aslinda istedigim kiloda olsam belki daha da gaza gelicem. Ilk hedefim kilolari vermek olacak. Sonrasinda her hafta makyaj yapmaya çalışacağım o da bi rimel bi ruj bir de kas kalemi. Dogal fresh bakimli olsam yeter
Saçımda dogumdan kalma siyah. Bi türlü boyatmak içimden gelmiyor. Beyazim yok çünkü. Beyaz yokken bu haliyle kullanimi cok rahat ama bi sari ya da ombreli gibi durmadiginin da farkındayım. Saca napsam acaba
Kurutucu olunca daha pratik.Evet baktım da 6 bin civarı, yazın almak istiyorum ama gelecek kışa hazır olmalı yetişemiyorum çamaşıra
Evet aslinda 5 dakika bile sürmüyor ama bundan sonra insallah.Makyaj yapmak 5 dk bile sürmüyor
Rimel ruj kullanıyorum bende
Saçlarım boyalı malesef diplerini boyatiyorum 3 ayda 1
Beyazlar çok dikkat çekince sevemedim.
Boyalı daha iyi hissediyorum
Ama dogal haline birakiyorum düzleştirici veya dalgalı yapmıyorum.
Kendinden hafif dalgalı.
Benim beko, 1 yıl olacak alalı 9 kilo çok memnunum ben de, Siemens çamaşır makinem aparatla üzerine koyuldu sıkıntı olmadı, fiyat performans olarak beko iyiydi baktığım zaman şimdi bilmiyorum ama bir incele istersenÇamaşır makinem Bosch ama çok pahalı şu an kurutma makineleri Arçelik ve Vestel’i araştırayım
Ona da bakayım canım sağolBenim beko, 1 yıl olacak alalı 9 kilo çok memnunum ben de, Siemens çamaşır makinem aparatla üzerine koyuldu sıkıntı olmadı, fiyat performans olarak beko iyiydi baktığım zaman şimdi bilmiyorum ama bir incele istersen
Bence porsiyonlarını küçültüp spor yapman yeterli. Diyetisyen seni gaza getirmiyorsa para vermeye değmez benceKizlar bundan daha evvel diyetisyen maceram oldu hedefe varamadan hep bıraktım diyetisyenleri. Gene bi yardim alsam mi yoksa kendim mi düzgünce başlasam. Benim şöyle bi problemim var sonunu getiremiyorum. Aslinda verdikleri listeleri gözüm kapali size bile yazarim o kadar cok diyetisyen maceram oldu ki. Tek sorun gazlanamamk ya da sonunu getirerememk. Napsam acaba. Bi diyestiyen sordum instagramda 800 dedi. Yuhh dedim bu ne ya. Alti ustu online diyet yani. Normal diyestiyenler de 300 olmuştur burdakiler. Napim sizce.
Ig de takip ettiğim sayfa var her konudan bahsediyor diyet yaptığı için onuda paylaşıyorKizlar bundan daha evvel diyetisyen maceram oldu hedefe varamadan hep bıraktım diyetisyenleri. Gene bi yardim alsam mi yoksa kendim mi düzgünce başlasam. Benim şöyle bi problemim var sonunu getiremiyorum. Aslinda verdikleri listeleri gözüm kapali size bile yazarim o kadar cok diyetisyen maceram oldu ki. Tek sorun gazlanamamk ya da sonunu getirerememk. Napsam acaba. Bi diyestiyen sordum instagramda 800 dedi. Yuhh dedim bu ne ya. Alti ustu online diyet yani. Normal diyestiyenler de 300 olmuştur burdakiler. Napim sizce.
Gunluk banyo yaptığım için aksam yüzümü banyoda yuz temizleyici ile yıkıyorum sonra serum sürüyorumEvet aslinda 5 dakika bile sürmüyor ama bundan sonra insallah.
Saclarimi belki boyatirim yaza dogru. Simdilik hedefim kilo ve makyaji eskisi gibi her gün yapmak. Bi iki bakim malzemesi almam lazim.
Aslinda 2 öğünle cok guzel veriyorum ama akşamları cok zor oluyor benim için. İnşallah bi karara varıp uygulamaya gececeim. Beynen cok doluyum. Neyi yapsam ne zaman yapsam falan filan. Aksama azıcık yiyeyim de yarin sıfır şekere baslicam.Ig de takip ettiğim sayfa var her konudan bahsediyor diyet yaptığı için onuda paylaşıyor
Ecemusludemir bazen öğünlerini degisiklik olsun diye uyguluyorum bir bak istersen
Günlük duşa giremeyenlerdenim malesef.2 güne bi yeterli oluyor benim için.Gunluk banyo yaptığım için aksam yüzümü banyoda yuz temizleyici ile yıkıyorum sonra serum sürüyorum
Vücuduma kuru yağ uyguluyorum
Gündüz değişiyor bakım işleri
Kuran okumama veya dışarı da işlerime göre değişiyor
Küçük planlamalarla başlaman yeterliGünlük duşa giremeyenlerdenim malesef.2 güne bi yeterli oluyor benim için.
Bugun biraz belirledigim yuz yikama jelini falan alacagim. Bakalim insallah belirledigim rutinde gidebilirim.
Aynen kucuk planlamalar işini sevdim mia saolasinKüçük planlamalarla başlaman yeterli
Önemli olan iyiye gitmek istediğin gibi
Sonra eklemeler yaparsın planlarına
Bana özelden yazarmisin nerden aldığını parfümleriParfüm en sevdigim konu.ama orjinalleri cok pahali o yuzden instagramdan aliyorum ucuz yollu. Tester diyorlar ama sanmiyorum ama ben kokularini seviyorum.
Deodorantta dustan dusa sikarim kesin.
El kremi de kullanirim.
Sadece cildimi ihmal ettim uzun zamandir. Bunlara özel bi seyler alacagim su an netten bakiniyorum
Bir de kilo işini hallettik mi tamam galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?