Su avatardaki sensen eger. Seninle azicik takilmam lazım. Eski günlerimi o kadar özlüyorum ki. Ama bi gun bakimliysam ertesi gün değilim malesef.
Petek derkenPetek Dinçöz oGiyim kuşam olarak uyum ve sadelik severim ben, topuklularım vs yoktur ama kozmetiğe, saça makyaja çok düşkünüm, saçım mutlaka fönlüdür, maşalıdır, makyajım freshtir, nude tonlardadır ama bb kremden pudraya, eyelinerdan highligtera kadar hepsini sürerim, makyajsız gezmem, tırnaklarım hep frenchlidir, bakımlıdır O kadar keyif alıyorum ki bakımlı olmaktan, kendimi bildim bileli yani, zevkle yapıyorum, çok içimden gelerek yaptığım için de 2 gün yapıp bırakmıyorum, üşengeçlik olmuyo, 2 elim kanda olsa yapıyorum
Okurken yazini yaaaa yaaaa diyerek okudum valla bi cirpida.Petek Dinçöz oGiyim kuşam olarak uyum ve sadelik severim ben, topuklularım vs yoktur ama kozmetiğe, saça makyaja çok düşkünüm, saçım mutlaka fönlüdür, maşalıdır, makyajım freshtir, nude tonlardadır ama bb kremden pudraya, eyelinerdan highligtera kadar hepsini sürerim, makyajsız gezmem, tırnaklarım hep frenchlidir, bakımlıdır O kadar keyif alıyorum ki bakımlı olmaktan, kendimi bildim bileli yani, zevkle yapıyorum, çok içimden gelerek yaptığım için de 2 gün yapıp bırakmıyorum, üşengeçlik olmuyo, 2 elim kanda olsa yapıyorum
Her şey öyle uctu ki surekli seçimler yapmak zorunda kaliyoruz bu hayatta.lindalinda Mia-
Teşekkür ederim, aynen ben öyle yapıyorum şu an mesela, askıdakiler kurumadan yeni çamaşır yıkayamıyorm, kışın kuruması uzun sürüyo bazen 2 gün askıda kalıyo, fiyatları öyle uçuk ki şu an, eşim neden bu parayı buna verelim, astığımızda da kuruyo üstelik elektrik harcıyo bu, elektrik kaç para oldu falan deyince cvp veremedim yaNormalde de böyle didiklemez aslında, bana kıyasla savurgan, fazla eli açık bi adamdır ama ay ne bilim
Evim kira değil şükür, arabam da var ayrı ama koltuklarımın falan değişmesi lazım, ay ne bilim ya çok kafam karıştı, keşke fiyatlar böyle tavan yapmasaydı
Aklıma şu geldi okuyuncaHer şey öyle uctu ki surekli seçimler yapmak zorunda kaliyoruz bu hayatta.
Eger ki camasir serecek odan varsa bi sure daha askiya al bence. Koltukların değişmesi sanki öncelik olsa seni daha mutlu edecek gibi hissettim. Benim bebe büyümeden ben ne hali ne koltuk hic bi sey degistirmemeye ant ictim. Zira yapma etme dur dökme demeden cocuk yetiştiriyorum.
Annem küçükken cok kizardi bize. O yuzden elimden geldiginde onun da evi rahat etsin modundayim.
Psikologa kim gidiyor?Yarın psikologla son seansımız var. Akşama da tecvid derslerine kaydolmuştum o başlayacak. Daha önce de yazılmıştım ama derslere katılamamıştım. İnşallah bu kez çocuklar uslu dururçok amin
Haftaya da dolap içlerine temizliğe başlamam lazım ramazana kadar biterse ramazanda rahat olur inşallah.
BenPsikologa kim gidiyor?
Tecvid dersi hakkında bilgi verir misin?Yarın psikologla son seansımız var. Akşama da tecvid derslerine kaydolmuştum o başlayacak. Daha önce de yazılmıştım ama derslere katılamamıştım. İnşallah bu kez çocuklar uslu dururçok amin
Haftaya da dolap içlerine temizliğe başlamam lazım ramazana kadar biterse ramazanda rahat olur inşallah.
Medyatik sosyetik bir isim mi?Ben
Online alıyorum seansları. Pandemi bana yaradı. Her şey online olunca bir sürü şey çıktı aradan
Canım bunu bizim kendi hocamız veriyor. Ama hayrat vakfının da ücretsiz dersleri var. ona bak istersen. Galiba Bu hafta başlayacak onlar da. Formu doldurunca onlar WhatsApp grubuna ekliyormuş.Tecvid dersi hakkında bilgi verir misin?
Harikasın. Hemen bakayım.Canım bunu bizim kendi hocamız veriyor. Ama hayrat vakfının da ücretsiz dersleri var. ona bak istersen. Galiba Bu hafta başlayacak onlar da. Formu doldurunca onlar WhatsApp grubuna ekliyormuş.
Yok canım yaa öyle kendi halinde biriMedyatik sosyetik bir isim mi?
Memnunsan süper hepimizin ihtiyacı var aslında
Temelden elif-ba kuran ilerletme gibi seviye seviye grup açıyorlar.Harikasın. Hemen bakayım.
Petek derken
Ben hep sen sanıyordum.
Okurken yazini yaaaa yaaaa diyerek okudum valla bi cirpida.
Uzaktan giden bi gemi varda sanki ben ona hayran hayran baktim gibi oldu vallaha
İnşallah bende bu bakim işini bir düzene koyacağım. Cok istiyorum 3 gun sonra fis. Birazda tembellikten bendeki. Neysem gaza geldim ama galiba.
Her şey öyle uctu ki surekli seçimler yapmak zorunda kaliyoruz bu hayatta.
Eger ki camasir serecek odan varsa bi sure daha askiya al bence. Koltukların değişmesi sanki öncelik olsa seni daha mutlu edecek gibi hissettim. Benim bebe büyümeden ben ne hali ne koltuk hic bi sey degistirmemeye ant ictim. Zira yapma etme dur dökme demeden cocuk yetiştiriyorum.
Annem küçükken cok kizardi bize. O yuzden elimden geldiginde onun da evi rahat etsin modundayim.
Seninki de mi Bosch Mia ?Bizim alma nedenimiz kışın camasir evde kurumuyordu
Kalın kiyafetler 3 günde kuruyordu bazı kiyafetlerde nem kokusu oluyordu.
Çamaşırlar kuruyacak da yeni camasir yikayacagim diye takip ediyordum sürekli.
Yazında dışarıya sermiyorum toz yapışır güneşten rengi solar diye. evde kuruyor yani hep yer işgal ediyordu çamaşırlar
Birde toz konusunda lindanin dediği gibi azaldı
Şimdi sabahtan çamaşırları yıkayıp öğlen katlayıp yerlestiriyorum
Sadelik açısından az kıyafetim olduğundan çoğu kıyafetim dolabımda artık.
Kısa sürede yıkanmış kurumuş oluyor
Asla gelemeyeceğim seviyePetek Dinçöz oGiyim kuşam olarak uyum ve sadelik severim ben, topuklularım vs yoktur ama kozmetiğe, saça makyaja çok düşkünüm, saçım mutlaka fönlüdür, maşalıdır, makyajım freshtir, nude tonlardadır ama bb kremden pudraya, eyelinerdan highligtera kadar hepsini sürerim, makyajsız gezmem, tırnaklarım hep frenchlidir, bakımlıdır O kadar keyif alıyorum ki bakımlı olmaktan, kendimi bildim bileli yani, zevkle yapıyorum, çok içimden gelerek yaptığım için de 2 gün yapıp bırakmıyorum, üşengeçlik olmuyo, 2 elim kanda olsa yapıyorum
Benimki vestel markaSeninki de mi Bosch Mia ?
Çamaşır makinem Bosch ama çok pahalı şu an kurutma makineleri Arçelik ve Vestel’i araştırayımBenimki vestel marka
Camasir mak vestel olunca aynı marka aldık üstüne koyduk memnunum
Hiç sorun yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?