Su avatardaki sensen eger. Seninle azicik takilmam lazım. Eski günlerimi o kadar özlüyorum ki. Ama bi gun bakimliysam ertesi gün değilim malesef.

Petek Dinçöz o Giyim kuşam olarak uyum ve sadelik severim ben, topuklularım vs yoktur ama kozmetiğe, saça makyaja çok düşkünüm, saçım mutlaka fönlüdür, maşalıdır, makyajım freshtir, nude tonlardadır ama bb kremden pudraya, eyelinerdan highligtera kadar hepsini sürerim, makyajsız gezmem, tırnaklarım hep frenchlidir, bakımlıdır O kadar keyif alıyorum ki bakımlı olmaktan, kendimi bildim bileli yani, zevkle yapıyorum, çok içimden gelerek yaptığım için de 2 gün yapıp bırakmıyorum, üşengeçlik olmuyo, 2 elim kanda olsa yapıyorum

Petek derken
Ben hep sen sanıyordum.
Bu arada Kurutma çok rahat ya çocuk çoğalınca almıştık. Çok rahat oldu. Bebek olunca çok rahatlık olur sana da. O minnak minnak çamaşırları asması çok gıcık oluyor. Arçelik bizim. Daha ucuz diye almıştık Henüz çekme solma vb yaşamadım. Ama elektrik zamlarından sonra az kullanmaya başladım. Eskiden toz bezlerini bile atıyordum

Okurken yazini yaaaa yaaaa diyerek okudum valla bi cirpida.
Uzaktan giden bi gemi varda sanki ben ona hayran hayran baktim gibi oldu vallaha
İnşallah bende bu bakim işini bir düzene koyacağım. Cok istiyorum 3 gun sonra fis. Birazda tembellikten bendeki. Neysem gaza geldim ama galiba.

Her şey öyle uctu ki surekli seçimler yapmak zorunda kaliyoruz bu hayatta.
Eger ki camasir serecek odan varsa bi sure daha askiya al bence. Koltukların değişmesi sanki öncelik olsa seni daha mutlu edecek gibi hissettim. Benim bebe büyümeden ben ne hali ne koltuk hic bi sey degistirmemeye ant ictim. Zira yapma etme dur dökme demeden cocuk yetiştiriyorum.
Annem küçükken cok kizardi bize. O yuzden elimden geldiginde onun da evi rahat etsin modundayim.

Yarın psikologla son seansımız var. Akşama da tecvid derslerine kaydolmuştum o başlayacak. Daha önce de yazılmıştım ama derslere katılamamıştım. İnşallah bu kez çocuklar uslu durur çok amin

Haftaya da dolap içlerine temizliğe başlamam lazım ramazana kadar biterse ramazanda rahat olur inşallah.

Aklıma şu geldi okuyunca

Eklentiler

• IMG_20220304_235104.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 40
Psikologa kim gidiyor?

Tecvid dersi hakkında bilgi verir misin?

Ben
Online alıyorum seansları. Pandemi bana yaradı. Her şey online olunca bir sürü şey çıktı aradan
Medyatik sosyetik bir isim mi?
Memnunsan süper hepimizin ihtiyacı var aslında

Canım bunu bizim kendi hocamız veriyor. Ama hayrat vakfının da ücretsiz dersleri var. ona bak istersen. Galiba Bu hafta başlayacak onlar da. Formu doldurunca onlar WhatsApp grubuna ekliyormuş.
Harikasın. Hemen bakayım.

Günaydın kızlar. Bugun güzel bi kahvaltidan sonra yatak odasina el atacağım. Yarina sadece dinlenerek gecirmek istiyorum. Yemek de yapılacak daha.

Petek derken
Ben hep sen sanıyordum.
Benziyoruz aslında, ondan seçmiştim onu, saç rengi ve boyu aynı gibi

Belli bi rutine binene kadar gaza gelmek de etkili oluyo, sonra zaten alışırsan kendini hep öyle görmek istersin, vazgeçemezsin, gençken assolist gibi gezmeyecez de ne zaman gezecez

Evet koltuk biraz daha önemli gibi çünkü evlendiğimden beri mobilyalarım değişmedi, çok iyi kullandık onlar da sağlam çıktı hala yeni gibi, sade ve ahşap görünümlü parçalar seçtiğimiz için demode de durmuyo o yüzden bu zamana kadar değiştirelim demedik ama artık 12 yıl oldu, koltuklar çökmeye başladı üstelik altına bişeyler kaçıyo, toz oluyo, robot süpürge sığmıyo altına, ben sanırım önceliği mobilyaya ve airfryer olayına vericem çünkü yemek yapmak da ciddi zamanımı alıyo, çamaşır kurutmayı koyacak yer de yok işin kötüsü
Kısmetse benim de olur diyorum evrene msjı gönderip çekiliyorum

Seninki de mi Bosch Mia ?

Asla gelemeyeceğim seviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…