ben garantici bir insanım.

evim olacak ki o ay kirayı ödeyebilecek miyim diye düşünmemeliyim.
bir ekstra yatırımım olacak ki, allah korusun hastalık olur maddi açıdan bir şey gerekir onu oraya harcarım diye illa ki düşünürüm.

buradan da anlıyoruz ki hepimiz farklıyız :)
bende sağlamcıyım.normalde çok para tutabilen biri değildim.çocuklardan sonra baya değiştim.eşim biraz etkli oldu sanırım yeni evliydik borçlanıp ev almıştık.kiraya vereceğimize evimize veririz.çevreye borçlandık ama çok çok iyi oldu.param olsun hayat kalitem artsın modundayım.bize ailelerden çok bişey gelmedi neticede evimizi,arabalarımızı biz aldık

yakın zamanda veli toplantımız olacak.muhtemelen gelecek yılın ödeme planlaması için konuşulacak.poff.bu zamlardan sonra nice olur halimiz bilemedim

bende sağlamcıyım.normalde çok para tutabilen biri değildim.çocuklardan sonra baya değiştim.eşim biraz etkli oldu sanırım yeni evliydik borçlanıp ev almıştık.kiraya vereceğimize evimize veririz.çevreye borçlandık ama çok çok iyi oldu.param olsun hayat kalitem artsın modundayım.bize ailelerden çok bişey gelmedi neticede evimizi,arabalarımızı biz aldık
Bizim de aynı.. annem tutturmuştu hiç bir şey istemem sadece ev alın diye eşim de kırmadı annemi hemen aldı evi şimdi iyiki almışız evi şimdi fiyatlar 10 katı oldu burda

kulanndığım iki botum vardı.birinin hakkını verdim.güzel kullandım.oda beni iyi taşıdı.güzellikle uğurladım onu yenisini aldım.diğer kahverengi olan seneyede giyilir
Benim de bir botum vardı ben de hakkını verdim ve elden çıkardım yenisini aldım

Bizim de aynı.. annem tutturmuştu hiç bir şey istemem sadece ev alın diye eşim de kırmadı annemi hemen aldı evi şimdi iyiki almışız evi şimdi fiyatlar 10 katı oldu burda
kesinlikle o dönem çok saçma gelmişti yeni evliyiz vs vs.son 5 yıldır iyiki dediğim şeylerden biri ev.

Benimde 1 botum var ama giymiyorum
Spor ayakkabı tercih ediyorum
Kar tipi boran tüterse öyle giyerim ancak 😄

benimde ilgi alanıma giriyor bunlar.ama şu iç yolculuğumu bi sindirmek istiyorum sonradan kadim tıp ilk hedefim.titreşimler var.bikaç kitap araştırdım karar verip alacağım bitanesini.suyun titreşimi,gül suyunun vs vs
Suhan sende de mistik bir hava var, görmeden öyle bir izlenim alıyorum 🤩

benimde ilgi alanıma giriyor bunlar.ama şu iç yolculuğumu bi sindirmek istiyorum sonradan kadim tıp ilk hedefim.titreşimler var.bikaç kitap araştırdım karar verip alacağım bitanesini.suyun titreşimi,gül suyunun vs vs
Ben o eşiği geçtim diye düşünüyorum çok şükür. Tam olarak öğrenip uygulamaya gelene kadar auram falan da temizlenir inşallah. Gül suyu, gül yağı, gül kokusu muhteşem bir şey. Bulunduğu yerin enerjisini bi anda yükseltiyor. Pandül falan aldım bakalım gelsin her şeyin enerjisini ölçeceğim 🙈

benimde tavsiyemdir sonbahardan beri kullanıyorum.. çok memnunum illa bilindik marka alınması gerek değil çevremde diğer markaları kullananlar onlarda memnun.
linda balık yap harika oluyor. tavuk yiyorsa komşu ondanda memnun.
Ben tavuk but yaptim harika oldu. Memnunum cidden. Balik denemedim. Denicem ama aklimda.

Iki çocukla helal olsun sana vallaha🤗🤣
Ben tek bebeyle eldiven aliyorum. Ama onlar da bitti. Bu seferlik suyla deneyeyim bakalim. Eskiden öyle yapardım aslinda. 😂

O kadar düşkünüm ki bakıma, kozmetiğe, makyaja falan🙈🙈 İşte 2 çocukla kuaföre gitmek çileydi ama evde halletmek öyle olmadı, airfyerin iyi çıkmasına çok sevindim, güle güle kullanın🙏🏻 ilerde ben de alırım inşallah

Ya bu arada kızlar çamaşır kurutma makinesinden niye çok memnunsunuz, yani neden olmazsa olmaz, sizden gaza geldim eşime kurutma alalım dedim ama fiyatları çok yüksek, 10 binden başlıyo iyi markalar, eşim kurutma makinesiz de yaşanır niye verelim o parayı diyo😂

O kadar düşkünüm ki bakıma, kozmetiğe, makyaja falan🙈🙈 İşte 2 çocukla kuaföre gitmek çileydi ama evde halletmek öyle olmadı, airfyerin iyi çıkmasına çok sevindim, güle güle kullanın🙏🏻 ilerde ben de alırım inşallah

Ya bu arada kızlar çamaşır kurutma makinesinden niye çok memnunsunuz, yani neden olmazsa olmaz, sizden gaza geldim eşime kurutma alalım dedim ama fiyatları çok yüksek, 10 binden başlıyo iyi markalar, eşim kurutma makinesiz de yaşanır niye verelim o parayı diyo😂
Samimiyetinden yola cikarak naçizane şöyle söylesem yalnis olmaz sanirim. Eger ev kendininse araban varsa yani ortalama bütçesi olan bi aile isen kesinlikle al.
Ama ev kira araban misal yok. Tabiki de o para ona verilmez. Neden çünkü her ailenin oncelikleri farklidir. Almaya karar verdin diyelim mesela.
Bendeki bosh marka. Cekme solma yapmıyor. Her seyi ama her seyi atabiliyorum. Sensöründen dolayi kendisi ayarlıyor süresini sen programını ayarlasan bile. Ayrica benim evde camasirlik artik hic kullanilmiyor. Yani as topla derdi cidden bitiyor. Son olarak da evde toz azalıyor. Son cümleme ben xe çok sasirmistim millet dediginde. Nasil yani kurutma makinasi ile evdeki toz ne alaka be derdim. Ama cidden camasirlarin üstündeki havı tuyu topluyor.
Yani bütçesi olan için alinmali. Ama bi daha mesela bu markaya bu parayi vermem. Daha uygunlari da alinabilir. Bütçeni zorlama en son cikan modeli su an 20 bin bosh da. Hic gerek yok bence.

Bizim alma nedenimiz kışın camasir evde kurumuyordu
Kalın kiyafetler 3 günde kuruyordu bazı kiyafetlerde nem kokusu oluyordu.
Çamaşırlar kuruyacak da yeni camasir yikayacagim diye takip ediyordum sürekli.
Yazında dışarıya sermiyorum toz yapışır güneşten rengi solar diye. evde kuruyor yani hep yer işgal ediyordu çamaşırlar
Birde toz konusunda lindanin dediği gibi azaldı

Şimdi sabahtan çamaşırları yıkayıp öğlen katlayıp yerlestiriyorum
Sadelik açısından az kıyafetim olduğundan çoğu kıyafetim dolabımda artık.
Kısa sürede yıkanmış kurumuş oluyor

Su avatardaki sensen eger. Seninle azicik takilmam lazım. Eski günlerimi o kadar özlüyorum ki. Ama bi gun bakimliysam ertesi gün değilim malesef.

lindalinda lindalinda Mia- Mia-
Teşekkür ederim, aynen ben öyle yapıyorum şu an mesela, askıdakiler kurumadan yeni çamaşır yıkayamıyorm, kışın kuruması uzun sürüyo bazen 2 gün askıda kalıyo, fiyatları öyle uçuk ki şu an, eşim neden bu parayı buna verelim, astığımızda da kuruyo üstelik elektrik harcıyo bu, elektrik kaç para oldu falan deyince cvp veremedim ya🙈😂 Normalde de böyle didiklemez aslında, bana kıyasla savurgan, fazla eli açık bi adamdır ama ay ne bilim
Evim kira değil şükür, arabam da var ayrı ama koltuklarımın falan değişmesi lazım, ay ne bilim ya çok kafam karıştı, keşke fiyatlar böyle tavan yapmasaydı :(

Back