Ben pandemi belasından önce ayda 1 maniküre giderdim mutlaka, ev işi yaparken de mutlaka eldiven kullanırım manikürün ve ojenin süresini uzatmak için, kuaförler kapanınca evde yapmaya başladım ve evde halletmek daha çok işime geldi Hem çalışan biri olmak hem evde 2 küçük çocuk, kuaföre extra zaman ayırmak benim için lüx değil de çileymiş onu anladım, hangisi kolayınıza geliyosa öyle yapın siz de, evde halletmek zaman açısından büyük kolaylık, tırnak peelingleriyle de her gece peeling yapıyorum manikürün ömrü uzuyo

şu an biraz yaklaştık birbirimize

ben de her şeykolay olsun istiyorum.

ben garantici bir insanım.

evim olacak ki o ay kirayı ödeyebilecek miyim diye düşünmemeliyim.
bir ekstra yatırımım olacak ki, allah korusun hastalık olur maddi açıdan bir şey gerekir onu oraya harcarım diye illa ki düşünürüm.

buradan da anlıyoruz ki hepimiz farklıyız :)

Ben de garanticiyim
Kenarda param olmazsa rahat edemem
Allah muhtaç etmesin ama dediğin gibi hastalık var.

Biriktirmek harcamaktan daha iyi hissettiriyor

Evde de yapiyorum aslinda onlar kadar da güzel oluyor ama kizim uyudugunda film seyretmeyi ya da dinlemeyi tercih ettigimden maniküre vakit kalmiyor. Biraz şu ara tembelligi birakip yapmam lazim aslinda. Manikür eldiveni kullanıyor musun manikür yaparken?

Hiç almadım o eldivenlerden, elimi suda bekletip yapıyorum eski usül

Hiç almadım o eldivenlerden, elimi suda bekletip yapıyorum eski usül
Iki çocukla helal olsun sana vallaha
Ben tek bebeyle eldiven aliyorum. Ama onlar da bitti. Bu seferlik suyla deneyeyim bakalim. Eskiden öyle yapardım aslinda.

Aynen. Mizaç devreye giriyor yine burda. Bir de ben kaderciyim. Spontane yaşamayı severim. Evim olsun isterim ama bunun için kredi çekmem gerekiyorsa kirayı tercih ederim. Gibi gibi.

Ben mizaç eğitiminden sonra kendimi buldum elhamdülillah. Önceden ordan oraya savruluyordum. Kendine hayrı olmayan insanlardan tavsiye alacağım bişey öğreneceğim diye uğraşıyordum. Sonra plan program yapamadıkça kendimi suçluyor daha dibe batıyordum. Ama eğitimden sonra kendimi tanıdım. Eksiklerimi gördüm onları tamamlamak için çaba harcıyorum. Arada yine tökezleyip Mia- yı canından bezdirsem de eski ben değilim çok şükür

Ankacim seni böyle görmek çok mutlu ediyor
Seninle olan bağımız çok farklı biliyorsun ❤

Ah anka hepimiz insaniz. Hepimizin tokezledigi savruldugu zamanlar elbet oluyor, olacak da. Kimimiz 2 ya da 3 ayda bir tokezleriz kimimiz ayda bir. Oyle ya da böyle. Ama sonrasinda kalkmasini bilmeli, elhamdülillah deyip yola koyulmali. Hayattan keyif alacak seyler bulmaliyiz hepimiz. Hani şu anda kalma meselesi. Bir becerebilsem. Ya gecmise gidiyorum ya da plan yaparken buluyorum kendimi. Anı kaçırıyorum aslinda.
Hayata bakış açımız o kadar önemli ki. Ne guzel sana ki bak kendimi buldum diyorsun.

Onun için nefes egzersizleri yapabilirsin ccanım ben şimdi nefes koçluğu üzerine çalışıyorum sertifikamı alınca zihin yönetimi ve nefes koçu olcam mizaçta yaptığım gibi sizin üzerinizde staj yapıcam acemiliği sizde atıcam

Baskasi olsa kabul etmem ama valla seve seve acemiligini bizde atabilirsin
Yaf sende de yok yok bacim

Buradaki herkesi kendime aşırı yakın görüyorum
Her konuda konuşabilmek çok iyi geliyor
Bende cidden hepinizi seviyorum. Bi konuda şöyle yaptim deyince laf sokma yok art niyet arama yok. Ne bilim herkes fikrini söylüyor saygi cercevesinde. evet hepimiz belki bambaska insanlariz ama valla bi cafede otursak konussak gırla kahkaha şamata gitmezse bi sey bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…