Enerjiye bak sabah sabahGünaydınlar
Ben de yatakları toplayınca güne daha iyi başladığımı fark ettim.
Bugün boş günüm.
Yatakları topladım.
Bulaşık mak.boşalttım.
Çamaşır mak.çalıştırdım.
Kahvaltı yaptık küçük oğlumla.
Duşakabini yıkadım.
Çocuk odası süpürüldü.
Akşam yemeğinin ön hazırlığı yapıldı.
Katlamam gereken çamaşırlar var.
Çocukları yıkamam lazım.
7de uyandık ama baya miskinlik yaptım yine deEnerjiye bak sabah sabah
Maşallah eline sağlık baya iş yapılmış7de uyandık ama baya miskinlik yaptım yine de
Şimdi küçük uyudu ben de mi uyusam acabaMaşallah eline sağlık baya iş yapılmış
Bu miskinlik sayılmaz
yaa 20. hafta olmuşsun bile, yarısı bitmişŞimdi küçük uyudu ben de mi uyusam acaba
Çok hızlı geçiyor zamanyaa 20. hafta olmuşsun bile, yarısı bitmiş
Uyu tabi dinlenŞimdi küçük uyudu ben de mi uyusam acaba
Burdan paylassana sakincasi yoksa herkes bi gaza gelsineskiden kalma, çok güzel öncesi sonrası videolarım var. paylaşayım mı özelden
Linda gel sana burdan tarla alalım o paraya kiraya versen kazançlı çıkarsınBurdan paylassana sakincasi yoksa herkes bi gaza gelsin
Off telefonumun arada ekrani gidip geliyor. Iphone 13 ya da 13 pro alayim mi sizce. Yoksa degmez mi. La herkes de var olunca ihtiyaçmis da o olmazsa olmaz gibi geliyor psikolojik.
Esiminkinin de degismesi lazim. Off 20 den 40 bin ediyor 2 telefon şaka gibi.
Mia gruptan ayrıldıBende bugun sabah diyete basladim. Bu cepte. Stoklu ürünler evde bitsin bu kadar fazla stok yapmamaya karar verdim. Deterjan gibi duş jeli gibi. Fazla fazla aliyorum kredi kartim şişiyor bu sefer.
Gerçekten çevrendeki herkeste iphone 13 varsa bence sen önce o çevreyi değiştirBurdan paylassana sakincasi yoksa herkes bi gaza gelsin
Off telefonumun arada ekrani gidip geliyor. Iphone 13 ya da 13 pro alayim mi sizce. Yoksa degmez mi. La herkes de var olunca ihtiyaçmis da o olmazsa olmaz gibi geliyor psikolojik.
Linda gel sana burdan tarla alalım o paraya kiraya versen kazançlı çıkarsın
Bir zamanlar geçmiş zamanlardaeskiden kalma, çok güzel öncesi sonrası videolarım var. paylaşayım mı özelden
Canımsınçok seviyom seni
ben cam kalemi ile yazıyorum. :) kolonya ile çıkıyor.Selam hanımlar
Ben de mutfakta mama sandalyesinde sevdiği bir şey denk getirebilirsem hemen bir dolap içini boşaltıp silip düzenliyorumdün baharat dolabını düzenledim, sildim ferahladı, bir de üzerine etiket almak istiyordum ama hep erteliyordum kağıtlara güzel güzel yazıp bantladım artık köri mi zerdaçal mı diye koklama derdimiz olmayacak
yok ya buradan paylaşmayayım.Burdan paylassana sakincasi yoksa herkes bi gaza gelsin
artık o günleri de arar oldukBir zamanlar geçmiş zamanlardaolmuştu bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?