Evet hatırladım Karadeniz turunda uğramıştımAy kizlar alemsiniz yok. Karadenizin küçuk bi ilindeyim. Ifsa olmayayim diye yazmiyoruum forumdaİstanbul falan degil yani
Bizde bu günlerde dışardan yiyoruz benim de bir el atmam lazımKizlar cok fazla disardan yemeye basladik son 1 hafta icinde. Bugun balik günü ilan ettim. Pazarladi disardan balik. Haftada 2 gun sebze 1 gun bakliyat 2gun et tavuk 1 gunde makarna.
İnsallah bu duzende gidebilirim.
Bi de benDışardan yemeye çekinen bir ben miyim ya bu süreçte
Öneri gelirse ben de not alayım.Kızlar büyük kızıma yatak alacam 1.5 kişilik kullanıp memnun n kaldığınız bir marka var mı
Kaç yaşında canım,benim oğlana çilekten oda aldım ama.icine yatağı istikbalden aldim sleepwell enerji bizim de kendi çift kişilik yatağımiz istikbalin çok memnunumKızlar büyük kızıma yatak alacam 1.5 kişilik kullanıp memnun n kaldığınız bir marka var mı
13 yaşında canım biz oda alırken basit bir yatak almıştık artık eskidi istikbal i bikaç tanıdığım önermedi ama serisi farklı olabilirKaç yaşında canım,benim oğlana çilekten oda aldım ama.icine yatağı istikbalden aldim sleepwell enerji bizim de kendi çift kişilik yatağımiz istikbalin çok memnunum
Bizim kendi yatağımız yataş star diye bişeydi. Birkaç Ay oldu alalı memnunuz bayaKızlar büyük kızıma yatak alacam 1.5 kişilik kullanıp memnun n kaldığınız bir marka var mı
Canım yazdıktan sonra şikayetvara baktım ne çok şikayet varmış bizim yatakla ilgili,ama 5 yıl oldu nerdeyse biz çok memnunuz ,dinlenmiş uyanıyoruz ama bu kadar şikayet görünce alma diyorum tavsiyeden vazgeçtim13 yaşında canım biz oda alırken basit bir yatak almıştık artık eskidi istikbal i bikaç tanıdığım önermedi ama serisi farklı olabilir
Bende arkadaşa verdim beşiği,yer yataginda yatırdım hep Montessori alana kadar iki beşik aldım ikisini de kullanmadı yatmadı sevmediİyi akşamlar
Küçük oğlum beşikte yatmak istemiyor artık yatak odasına bir yer yatağı daha serdim
İyi oldu alt kademeye yatır kaldır çok zorluyordu.
Beşiği satışa koydum satılmazsa da kayınvalideme yollayacağım. Görümcem kayınlarım bekar çocukları olup misafirliğe gelince kullanırlar orda. Ben anneme gidince çok aradım böyle bir beşik
2. Bebek de en gerekli şeyleri alırsın. Benim büyük oğlum baya yattı park beşikte bu kademeyi indirince sevmedi çocuktan çocuğa değişiyor zaten saklasaktaBende arkadaşa verdim beşiği,yer yataginda yatırdım hep Montessori alana kadar iki beşik aldım ikisini de kullanmadı yatmadı sevmediikinciyi düşünüyorum ama oğlanın her şeyi dağıttım bebek bakım çantasına kadar.. .Benim de biraz birşeyleri atmadan vermeden elimde tutmayı öğrenmem gerekiyor olabilir
Park yatak aldm bir kere bile yatmadı yirmi gün kurulu kaldı yer kaplamasn diye topladım arkadaşin ihtiyaci vardı verdim onunki uzun süre yatacak gibi ama.2. Bebek de en gerekli şeyleri alırsın. Benim büyük oğlum baya yattı park beşikte bu kademeyi indirince sevmedi çocuktan çocuğa değişiyor zaten saklasakta
Yataklarin ömrü cidden 5 yil mi. O zaman ben komple yatak odasini değiştiririm vallahaYatakların ömrü 5 yıl bence ilk yatağımız dimax diye bir markaydı. Çok çok rahattı visko olmasına rağmen 5 yılın dolmasıyla bizim bel boyun ağrıları başladı uyanırken. Değiştik o yüzden cidden farkettim ağrılar kalmadı
Benim kızın da cilekten anne yanı olabilen mobilya tarzi bi sey aldim. Ama simdi ayaga kalkiyor ya tehlikeli gelmeye basladi. Tek masraf olsun diye acaba direk montessori yatak mi alsak yoksa park yatak mi alsak bilemedik biz de. Oda yapmadım bilerek. 2.5 yasindan sonra yaparim diye.
Ben ahşap beşik aldım önce sonra park yatak sonra MontessoriBenim kızın da cilekten anne yanı olabilen mobilya tarzi bi sey aldim. Ama simdi ayaga kalkiyor ya tehlikeli gelmeye basladi. Tek masraf olsun diye acaba direk montessori yatak mi alsak yoksa park yatak mi alsak bilemedik biz de. Oda yapmadım bilerek. 2.5 yasindan sonra yaparim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?