Linda Artvin’de mi? Ben İstanbul sanıyordumAynen ben Artvine gittiğimde kahve içmeye uğramıştım
Ben hep toplu halini gördümBenim mutfak meşhur zaten Kk da bilmeyen kalmamıştır galibaen pasaklı mutfak seçildim
Hadi ya o zaman İstanbula gittiğimde uğramışımdırLinda Artvin’de mi? Ben İstanbul sanıyordum
Aaaa sen bana oy vermedin mi teessüf ederimBen hep toplu halini gördüm
Evet verdim o zaman sonrasına odaklanmışımAaaa sen bana oy vermedin mi teessüf ederim
Çok istersen fotoları atabilirimEvet verdim o zaman sonrasına odaklanmışım
Olur isterimÇok istersen fotoları atabilirimönce iban göndereyim
Ya böyle diyorum ama benim iban falan yok yanlış anlaşılmasın
Hakkaten ya siz birbirinizin tüm eşyalarını nerden biliyorsunuz?lindalinda Anka birbirinizin salonunu eşyasını nerden biliyorsunuz ya benden habersin buluştunuz mu diyormuşum
Ben bi Anka’nın mutfağı biliyorum
Kız anlık muhabbet ederken konu gelmiştir atılmıştır. O an sadece ben online mışımdır. Mesela bu gün mikana attım foto. Yoksa yani çok konuştuğumuz yok ki bak ben Artvin sanıyordum İstanbul çıktıHakkaten ya siz birbirinizin tüm eşyalarını nerden biliyorsunuz?Benim de bi küsesim var hormonlardan heralde
İstanbul mu ben emin değilimKız anlık muhabbet ederken konu gelmiştir atılmıştır. O an sadece ben online mışımdır. Mesela bu gün mikana attım foto. Yoksa yani çok konuştuğumuz yok ki bak ben Artvin sanıyordum İstanbul çıktı
Ütopyalı galiba mesajları beğenip gidiyor yazmıyorİstanbul mu ben emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?