Tabikide son hali foto gelecek
Sadece anka biliyor aşamaları
Tamam yoksa seni cok seviyorum biliyorsunYok canım da ben de bi dolmuşum yani
Ben direk evi değiştirmek istiyorumMerhabalar herkese hayirli aksamlar.
Bugunlerde pek bi sey yapasim icimden gelmiyor. Günü öylesine geciriyorum..
Su instagramda sunum yapanlar evi muhteşem olan bi kac bayani takip ediyorum. Bana yetersizlik hissi vermeye basladi. Yani evi sahane esyalari sahane cani istediginde hop tekrar degistiriveriyor. Bilmem kac tane kahve fincai var. Onlara baka baka bende evdeki seyleri değişme çabasına giriyorum ama evdeki her şeyim daha yeni. 5 yillik evliyim. Ama sıkılıyorum millette yeni seyler gordukce. Ne yapilmali sizlerde durum nasil?
Ben Instagram kullanmıyorum.Bence o sayfalar baş ağrısı sadece.Merhabalar herkese hayirli aksamlar.
Su instagramda sunum yapanlar evi muhteşem olan bi kac bayani takip ediyorum. Bana yetersizlik hissi vermeye basladi. Yani evi sahane esyalari sahane cani istediginde hop tekrar degistiriveriyor. Bilmem kac tane kahve fincai var. Onlara baka baka bende evdeki seyleri değişme çabasına giriyorum ama evdeki her şeyim daha yeni. 5 yillik evliyim. Ama sıkılıyorum millette yeni seyler gordukce. Ne yapilmali sizlerde durum nasil?
Aynı bende öyle taşınıp burdaki hiçbir eşyayı götürmek istemiyorumBen direk evi değiştirmek istiyorum
Yok yok bu aralar annelik, pedagoji,çocuklar vs. Yine bunlara kafayı takık durumdayım gözüm eşya falan görmüyor
Canım onların reklamlardan kazandığını biz bir senede kazanıyoruz. Niye takip ediyorsun ki seni kötü hissettiren hesapları. Çok güzel hesaplar var. Ben bilgi ve etkinlik paylaşan hesapları takip ediyorum sadece. Geçenlerde birini takip edeyim dedim kadının kaç tane kahvaltı takımı olduğunu merak ettimMerhabalar herkese hayirli aksamlar.
Ya bende onlara bakip evimi nasil guzellestirebilirim acaba diye takip ediyorum fikir vermesi acisindan.bu seferde yetersizlik hissi geliyor. Yatak odamin perdeleri halisi derken hepsi gozume kötü geliyor. Ee ama hepsi yeni eskimedi bile. Ama gözüme batmaya başladı bu hesaplari takip ede ede. Haklısın aslinda takipten cikmak en güzeli.Canım onların reklamlardan kazandığını biz bir senede kazanıyoruz. Niye takip ediyorsun ki seni kötü hissettiren hesapları. Çok güzel hesaplar var. Ben bilgi ve etkinlik paylaşan hesapları takip ediyorum sadece. Geçenlerde birini takip edeyim dedim kadının kaç tane kahvaltı takımı olduğunu merak ettim9 a kadar sayabildim takipten çıktım
Senin evin güzel zaten. Daha da güzel olması daha fazla iş demek ben sana söyliyimYa bende onlara bakip evimi nasil guzellestirebilirim acaba diye takip ediyorum fikir vermesi acisindan.bu seferde yetersizlik hissi geliyor. Yatak odamin perdeleri halisi derken hepsi gozume kötü geliyor. Ee ama hepsi yeni eskimedi bile. Ama gözüme batmaya başladı bu hesaplari takip ede ede. Haklısın aslinda takipten cikmak en güzeli.
Hadi onlarda sunum var da namaz falan yok. Bende de yokSenin evin güzel zaten. Daha da güzel olması daha fazla iş demek ben sana söyliyimo evlere bakınca benim hissettiğim eşyaya kölelik. Kimsenin içini bilemeyiz ama namaz yok, kuran yok olsa mutlaka ya storye ya posta girerler çünkü. (yine de hakka girmek istemem tabii içlerini Allah bilir) bir sunum için çıkardıkları bulaşıklar için litre litre harcanan su. Boşver hiç özenilecek bir hayatları yok. Harcanan vakte hiç girmeye gerek yok.
Geçen sene ben de taktım hatırlarsan ki benim eşyalarım gerçekten eski gördün yani. Koltuklarım yırtık. bu sefer şükürsüzlüğe düştüm manevi boşluğa düştüm eşime sarmaya başladım. Çocuklara kızmaya başladım. Sonra dedim dünya malı için ne gerek var topladım elhamdulillah kendmi. Ama yine de bi dyson da gözüm var hani
Yok sadece salonumu seviyorum yetiyor koltuklar bana. Bi de zigonum perdem var elhamdulillahHadi onlarda sunum var da namaz falan yok. Bende de yok☹☹bu konuda kendimi kötü hissedip ayni zamanda hala yapmiyorum
Senin salona bi koltuk koysak cillop olur. Ama cocuklar bununla büyüsün en azindan onlara kizmazsin döktün sactin diye.. Dysoni kesinlikle her kadin hakkediyor ankam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?