Merhabalar herkese hayirli aksamlar.
Bugunlerde pek bi sey yapasim icimden gelmiyor. Günü öylesine geciriyorum..
Su instagramda sunum yapanlar evi muhteşem olan bi kac bayani takip ediyorum. Bana yetersizlik hissi vermeye basladi. Yani evi sahane esyalari sahane cani istediginde hop tekrar degistiriveriyor. Bilmem kac tane kahve fincai var. Onlara baka baka bende evdeki seyleri değişme çabasına giriyorum ama evdeki her şeyim daha yeni. 5 yillik evliyim. Ama sıkılıyorum millette yeni seyler gordukce. Ne yapilmali sizlerde durum nasil?

cogunun amaci bu zaten. bi sure sonra doyumsuzluk dunyasi. ne demisler azi karar cogu zarar. hicccc dusme o tuzaklaraa....

Ben direk evi değiştirmek istiyorum

Yok yok bu aralar annelik, pedagoji,çocuklar vs. Yine bunlara kafayı takık durumdayım gözüm eşya falan görmüyor

Slm kızlar
lindalinda geçen yazdığın bütçe ayırma işine yorum yazmak istedim ama bu aralar elimde telefon pek durmuyor,bence böyle bı isteğin varsa en azından bı iki ay kendine bunu deneme şansı vermelisin,çalışıp çabalıyorsn zaten kendi emeğin ziyan edeceğini sanmıyorum ki bahsettigin rakam çok makul bence kafana takma 300 lirayı neye vermiyoruz ki .

Ben Instagram kullanmıyorum.Bence o sayfalar baş ağrısı sadece.
Zaten hepsine tanıtım amaçlı gönderiliyor ceplerinden bişey çıkmıyor ki gösterip duruyorlar.
Benim sadece 6 kahve fincanim var Allah selamet versin eksilmedikce yenisini almayı düşünmüyorum.
Geçen memlketten bı yakınım bulunduğum şehre gelmişti bana da uğramak istediler . Gelini sadeevim diye bı sayfa var biliyor msn dedi Instagram kullanmıyorum ama kadını takip ediyorum YouTubedan ,evin aynı onunki gibi dedi çok sevindim doğrusu ve bunu söyleyen bir kaç kişi daha oldu.Bunlar benim sadelesmeye çalıştığımı bilmeyen insanlar ,şükür dedim demekki artık dışarıdan fazlasıyla farkedilen bir sadelik yaşıyorum.
Bu noktada kendini nasıl hissettigin de çok önemli ben evden çok fazla eşya çıkardım ve hafifledigimi hissettim.Ama bana iyi gelecek bir şey olursa bu fazla diyerek psikolojimi olumsuz etkilemesine izin vermem.Kendimizi yipratmadan bu süreci ilerletmeliyiz bence.

Kızlar geçen gün parfüm tavsiyesi istemiştim internetten sonradan bakma şansım oldu yazdiklariniza ,galiba benim ruhum fakir ya ben parfüme o kadar para vermiyorum
SUHAN sormuş ama atladım sanırım bütçen ne kadar diye, dönüp bakınca farkettim,kızlar ben en fazla 70 lira verdim sanırım parfüme taslamayin ama beni .

Canım onların reklamlardan kazandığını biz bir senede kazanıyoruz. Niye takip ediyorsun ki seni kötü hissettiren hesapları. Çok güzel hesaplar var. Ben bilgi ve etkinlik paylaşan hesapları takip ediyorum sadece. Geçenlerde birini takip edeyim dedim kadının kaç tane kahvaltı takımı olduğunu merak ettim 9 a kadar sayabildim takipten çıktım

Ya bende onlara bakip evimi nasil guzellestirebilirim acaba diye takip ediyorum fikir vermesi acisindan.bu seferde yetersizlik hissi geliyor. Yatak odamin perdeleri halisi derken hepsi gozume kötü geliyor. Ee ama hepsi yeni eskimedi bile. Ama gözüme batmaya başladı bu hesaplari takip ede ede. Haklısın aslinda takipten cikmak en güzeli.

Gunaydin kizlar cok şükür bugun kalktım kahvaltidan sonra mutfagin fayanslarini mermerini camasir suladim. Ohh mis gibi oldu. Sonra kizima kahvaltısını yaptirdim. Her gün bi iş yapsak cidden ev cillop gibi oluyor. Aklimda bi kac esyayi letgodan satmak var insallah satılır.

Senin evin güzel zaten. Daha da güzel olması daha fazla iş demek ben sana söyliyim o evlere bakınca benim hissettiğim eşyaya kölelik. Kimsenin içini bilemeyiz ama namaz yok, kuran yok olsa mutlaka ya storye ya posta girerler çünkü. (yine de hakka girmek istemem tabii içlerini Allah bilir) bir sunum için çıkardıkları bulaşıklar için litre litre harcanan su. Boşver hiç özenilecek bir hayatları yok. Harcanan vakte hiç girmeye gerek yok.
Geçen sene ben de taktım hatırlarsan ki benim eşyalarım gerçekten eski gördün yani. Koltuklarım yırtık. bu sefer şükürsüzlüğe düştüm manevi boşluğa düştüm eşime sarmaya başladım. Çocuklara kızmaya başladım. Sonra dedim dünya malı için ne gerek var topladım elhamdulillah kendmi. Ama yine de bi dyson da gözüm var hani

Hadi onlarda sunum var da namaz falan yok. Bende de yokbu konuda kendimi kötü hissedip ayni zamanda hala yapmiyorum
Senin salona bi koltuk koysak cillop olur. Ama cocuklar bununla büyüsün en azindan onlara kizmazsin döktün sactin diye.. Dysoni kesinlikle her kadin hakkediyor ankam.

Yok sadece salonumu seviyorum yetiyor koltuklar bana. Bi de zigonum perdem var elhamdulillah minimalizmi abarttık orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…