Oyun terapisi aklımda o da uygun fiyatlıydı. İlk fırsatta ona yazılacağım. Fiyatlar çok çok uygunEn pahalısı 180 canım sanırım benim gördüğüm.
instagramda 1000 TL den başladılar 2500 isteyen oldu
Anka çaktırma dedim hemen çaktırmışsınEn pahalısı 180 canım sanırım benim gördüğüm.
instagramda 1000 TL den başladılar 2500 isteyen oldu
Hayırlı olsun güle güle kullan foto?Dün yer döşendi yatak odasına yerleştik sayılır
Sipariş ettiğim dolapta geldi
Monte işleri var ama eşimi bekliyorum malesef başka tanıdık ta yok gelsin yapsın
Önceden yeğenim vardı çağırır yapardık yurt dışına gitti
Bugün temizlik yapiyorum olduğu kadar
Anka çaktırma dedim hemen çaktırmışsın
Mümkünse çocuksuz olsun benimkiOyun terapisi aklımda o da uygun fiyatlıydı. İlk fırsatta ona yazılacağım. Fiyatlar çok çok uygun
aslansın kaplansın derdim ben olsamFiltre kahve makinemiz olmamasına rağmen eşim 4 paket filtre kahve sipariş etmiş kampanya var diye , şimdi ben bu adama ne diyim
akıllı hatunsun vesselam.bayılırım filtre kahveye .eve almak istiyorumKendi filtre kahve makinemi icat ettim
benimde diyete başlamam lazım.arkayı dörtleyelim lindacımYarin kociye soyleyeyim de filtre kahve getirsin kafedenkafeye gitti mi nerde latte nerde köpüklü süslü seyler var onlardan icerim ben ayol filtre de neymis hihhh
Tartildim 66 olmuşum gene
Offf kizlar bi el atin. Spor yap demeyin tembelin tekiyim evi bile robot supuruo. Bana daha basit oneriler lazim
Canları saolsun, gelsinler de sonra bi el atar hallederiz mikancımAz kaldı doğuma sen yorma kendini artık zaten. Benim de annem gelecek inşallah salarım iyice kendimi kesin
Yaaa harikasın
Yaa sizin şu hergün 1 makine yıkanacak sistemini bende deniyorum evde, inanılmaz rahatlattı beni biliyo musun? Çamaşırı dert etmiyorum ve hiç birikmiyor sanki. Ayakkabı giyme işine giremedim ama çünkü ayakkabılar olmuyo ayağımaYapma zaten sen son günlersağlıkla kucağına al toparlanınca yaparsın. Ben de yapmıyorum zaten bu gün bi plan yaptım başlıcam inşallah
Bende isteyecektim ama büyük ihtimalle son halini gönderir belki dedimHayırlı olsun güle güle kullan foto?
Geçmiş olsun sühancım, sana yazdıkça Şahika ile yazışıyormuşum gibi hissediyorumSELAMLAR.İŞLERİM ÇOK YOĞUN EVDE Kİ işlerde uzdaı ha uzadı.yoğunluktan migrenim azdı.bu sefer baya uzun sürdü.evde günlük ortalık toparlama dışında bişey yapmıyorum
Ah bende doğum yaptığım gün başlıcam resmen artık yeteeeer diye bağırmak istiyorumbenimde diyete başlamam lazım.arkayı dörtleyelim lindacım
Ben de onu düşündüm bakayım birMikan bu arada bence en güzel filtre kahve french presste yapılan, çok para verip makine alma, 10 tl ye french press al kullanın.
Ben de çok seviyorum ama dün o kadar abartmışım ki resmen çarptıakıllı hatunsun vesselam.bayılırım filtre kahveye .eve almak istiyorum
Tabikide son hali foto gelecek
Sadece anka biliyor aşamaları
Yok canım da ben de bi dolmuşum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?