Hayırlı olsun güle güle kullan foto?

benimde diyete başlamam lazım.arkayı dörtleyelim lindacım

Az kaldı doğuma sen yorma kendini artık zaten. Benim de annem gelecek inşallah salarım iyice kendimi kesin
Canları saolsun, gelsinler de sonra bi el atar hallederiz mikancım
Mikan c# alacağım
5 ders 15 video 1 deneme 1 online sınav 30 TL sağol canım yaa bi moralim düzeldi
Yaaa harikasın
Yapma zaten sen son günler sağlıkla kucağına al toparlanınca yaparsın. Ben de yapmıyorum zaten bu gün bi plan yaptım başlıcam inşallah
Yaa sizin şu hergün 1 makine yıkanacak sistemini bende deniyorum evde, inanılmaz rahatlattı beni biliyo musun? Çamaşırı dert etmiyorum ve hiç birikmiyor sanki. Ayakkabı giyme işine giremedim ama çünkü ayakkabılar olmuyo ayağıma siz yaptıkça ne kadar çok kişiye dokunuyorsunuz, lütfen dene yaz bize de.
Hayırlı olsun güle güle kullan foto?
Bende isteyecektim ama büyük ihtimalle son halini gönderir belki dedim Mia-

bu arada koltukların geldi mi?

SELAMLAR.İŞLERİM ÇOK YOĞUN EVDE Kİ işlerde uzdaı ha uzadı.yoğunluktan migrenim azdı.bu sefer baya uzun sürdü.evde günlük ortalık toparlama dışında bişey yapmıyorum
Geçmiş olsun sühancım, sana yazdıkça Şahika ile yazışıyormuşum gibi hissediyorum

Mikan bu arada bence en güzel filtre kahve french presste yapılan, çok para verip makine alma, 10 tl ye french press al kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…