İienstitue baktın mı? Bak koreceye yazıldım ücretsizdi ama katılamadım. Oyun terapisi eğitimi vardı fiyatı da uygundu. Güzel şeyler var fiyatlar da uygun ücretsiz kurslar var bakmadıysan tavsiye ederim
Sağol canım öyle bi hevesti geldi geçti :36:

belleza belleza seni alıntıladım ama senin için değil aslında genel olarak aaaa 4 çocuk olayına benim sitemin hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve söylediklerinizden etkileniyorum. Kişisel olarak senle alakası yok:36:

belleza belleza seni alıntıladım ama senin için değil aslında genel olarak aaaa 4 çocuk olayına benim sitemin hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum ve söylediklerinizden etkileniyorum. Kişisel olarak senle alakası yok:KK36:
Tabiki sadece ben üstüme alınmadım. Çoğul konuşmuşsun. Burda çok arkadaşın var. Belki başka konularda da benzer şeyler yazan olmuştur. Neyse bundan sonra dikkat ederiz. En azından ben kendi adıma👍🏻

Ama yani ne zaman bi konu açsam/danışsam hemen 4 çocuk sokuluyor araya. Ev işlerini çamaşır bulaşık olaylarını yetiştiremediğimi defalarca dile getirdim zaten. Ama ömrümü onları yetiştirmeye çalışmakla geçirmek istemiyorum. Kendim için bi kapı arıyorum ve bunu buraya yazınca hemen aaa 4 çocukla maşallah. Siz maşallah diyor olabilirsiniz ama zaten ben sorumluluklarımı yetiştiremiyorum bu sefer amannn anka 4 çocukla ne işin var diyip bırakıyorum bütün hevesim kaçıyor.
yazmayayım buraya diyorum ama sizi de seviyorum etiket yapılıyor dayanamıyorum.
Aman çocuğumuz var diye kendimizi tamamen hayattan koparacak değiliz ya, bence o kurslarla irtibatta ol, kayıt olup gelmeyen çok olur hele şu Pandemide. Kendimize haftada 1-2 saatte ayıramacaksak 🤦🏻‍♀️

Sen yapma canım ben burda kimsenin 2. çocuk yap dediğini okumadım sana niye sürekli 2. çocuğu yapmayacağını söylüyorsun ki. Kimsenin seni taşladığı da yok herkes nasıl mutluysa öyle yapsın.
Çünkü anka çevremdekiler yap yap diye baski yapıyor. Kv bile gecen 2. Ne zaman diyor telefonda eşime. Dedim 2 mi yok. Geldi de bakti mi ki sanki de 2. Yi istiyor. Eşim bile kardessiz mi olsun diyordu. Dedim olsun nolcak ki. Bu ara sustu allahtan. Ondan belki beynimde sürekli bu var dile getirme sebebim.

Sağol canım öyle bi hevesti geldi geçti :KK36:
HEves deyip geçme zaten kurslar 5 gün falan zaman bulursun her türlü. Benim korece dersine girmeme sebebim canlı olacak sanmıştım ama kayıtlı video göndermişler öyle olunca hevesim kırıldı. Ama canlı dersler de var ben de ilk fırsatta yine inceleyeceğim

Selam kızlar
Hepiniz degerlisiniz kendinize gore haklisiniz
Kimin ne yaşadığını tam bilemeyiz
O yüzden dükkanı bir toparlayın 😊
Mikan kahveler senden olsun 😁 (bu espiriyi yapmasam olmazdı)
Hemen hazırlıyorum, sade, şekerli, sütlü nasıl alırsınız kızlar :kahve:

Yalnız dün fotodaki cezveyi bitirmişim tek başıma sabah 4 buçuğa kadar uyuyamadım 🤦🏻‍♀️ 1.30 kalktım 4 e kadar kitap okudum bana mısın demedi 😅 öğrencilik hayatımda bile yaşamadığım bir anı oldu 🙈

Aman çocuğumuz var diye kendimizi tamamen hayattan koparacak değiliz ya, bence o kurslarla irtibatta ol, kayıt olup gelmeyen çok olur hele şu Pandemide. Kendimize haftada 1-2 saatte ayıramacaksak 🤦🏻‍♀️
Aynen ek kontenjan açılabilir takipte kalın yazmışlar nasip bakalım.

HEves deyip geçme zaten kurslar 5 gün falan zaman bulursun her türlü. Benim korece dersine girmeme sebebim canlı olacak sanmıştım ama kayıtlı video göndermişler öyle olunca hevesim kırıldı. Ama canlı dersler de var ben de ilk fırsatta yine inceleyeceğim
5 gün mü 5 gün de ne öğrenilir ki 😅inceleyeyim bi ara inşallah. Zaman bulunur isteyince ya buraya nasıl giriyorsam ona da girerim. Hiç olmadı TV den bağlanırım. Ev işleri gibi değil ki mikrofonu kapatır çocuklarla katılırız. Ev işi yaptırmıyor çocuklar zaten. Beraber başlayalım olmazsa 😬

5 gün mü 5 gün de ne öğrenilir ki 😅inceleyeyim bi ara inşallah. Zaman bulunur isteyince ya buraya nasıl giriyorsam ona da girerim. Hiç olmadı TV den bağlanırım. Ev işleri gibi değil ki mikrofonu kapatır çocuklarla katılırız. Ev işi yaptırmıyor çocuklar zaten. Beraber başlayalım olmazsa 😬
Ücretsizleri deneyelim önce sonra bakarız para vermeye değer mi? Sen bak ilgilendiğin konuları ben de bakıp yazayım kayıt olalım 👍

bende yapmak istesem de bir iş yapamıyorum 🤦🏻‍♀️ Karnım taş gibi oluyor bu ara. Yatakları bile toplayamadım düşün kaldı öylece. Doğuma kadar evin hali nolur bilmem, sonra da annem gelir ben yine bişi yapamam, beni 2-3 ay unutun 🤦🏻‍♀️

bende yapmak istesem de bir iş yapamıyorum 🤦🏻‍♀️ Karnım taş gibi oluyor bu ara. Yatakları bile toplayamadım düşün kaldı öylece. Doğuma kadar evin hali nolur bilmem, sonra da annem gelir ben yine bişi yapamam, beni 2-3 ay unutun 🤦🏻‍♀️
Az kaldı doğuma sen yorma kendini artık zaten. Benim de annem gelecek inşallah salarım iyice kendimi kesin

Yapma zaten sen son günler :36: sağlıkla kucağına al toparlanınca yaparsın. Ben de yapmıyorum zaten bu gün bi plan yaptım başlıcam inşallah 🤣🤣

Dün yer döşendi yatak odasına yerleştik sayılır
Sipariş ettiğim dolapta geldi
Monte işleri var ama eşimi bekliyorum malesef başka tanıdık ta yok gelsin yapsın
Önceden yeğenim vardı çağırır yapardık yurt dışına gitti
Bugün temizlik yapiyorum olduğu kadar

Ücretsizleri deneyelim önce sonra bakarız para vermeye değer mi? Sen bak ilgilendiğin konuları ben de bakıp yazayım kayıt olalım 👍
Benim ilk istediğim programlama. Kendimi bu alana yakın hissediyorum. Lisedeyken de pascal, c, delphi falan görmüştük temelim var onu geliştireyim diyorum. Ama birden fazla da kurs seçebiliriz sanırım senle de ortak seçerim sıkıntı değil 😂

Ya çok sevindim çok iyi yaptın. Fiyatlar çok uygun benim istediklerim biraz daha pahalıydı o yüzden önce ücretsizleri denemek istedim paraya kıyamayangillerden olduğumu çaktırmayın 🤣
En pahalısı 180 canım sanırım benim gördüğüm.
instagramda 1000 TL den başladılar 2500 isteyen oldu 🤪

Benim ilk istediğim programlama. Kendimi bu alana yakın hissediyorum. Lisedeyken de pascal, c, delphi falan görmüştük temelim var onu geliştireyim diyorum. Ama birden fazla da kurs seçebiliriz sanırım senle de ortak seçerim sıkıntı değil 😂
Yok yok iyi yapmışsın şimdi benim de yoğun bi dönmim sonra beraber de alırız ama 🤗

Back