Anka Anka Kendin için birşeyler yapman tabiki çok güzel. Vakit geçirmek adına deyince şaşırdık biraz. Çünkü normalde biz olsak hiç işimiz bitmez. Çocuklar ilgi beklemese bile çamaşırı bulaşığı ütüsü yemeği vs derken bitiremeyiz yani ondan dedik yanlış anlaşılma olmasın.

Selam kızlar.
kendime uygun online kurs arıyorum ama çok pahalılar ya :KK43:
Komekte kayıtlar başladı diye mesaj geldi. Ücretsiz oraya kayıt olayım dedim. Bütün kpntenjanlar dolmuş ne ara doldurdunuz ya :KK43: hani vakit geçsin maksat bi meşgalem olsun dedim çince japoncaya bile baktım hepsi dolmuş. Sadece telkırma var o da hiç çekici gelmedi.
uygun fiyatlı proglamlama olur,web tasarımı olur, autocad olur, hani sırf vakit geçsin diye aurdinio bile olur 😆online kurs var mı bildiğiniz?
İienstitue baktın mı? Bak koreceye yazıldım ücretsizdi ama katılamadım. Oyun terapisi eğitimi vardı fiyatı da uygundu. Güzel şeyler var fiyatlar da uygun ücretsiz kurslar var bakmadıysan tavsiye ederim

Kendi filtre kahve makinemi icat ettim 🤣🤣🤣

Eklentiler

• 1DE1861B-0961-431C-871F-9426B5DEA637.jpeg
    1DE1861B-0961-431C-871F-9426B5DEA637.jpeg
    311,9 KB · Görüntüleme: 50
Yarin kociye soyleyeyim de filtre kahve getirsin kafeden🤣🤣kafeye gitti mi nerde latte nerde köpüklü süslü seyler var onlardan icerim ben ayol😂filtre de neymis hihhh🤣🤣
Tartildim 66 olmuşum gene🤦‍♀️🤦‍♀️
Offf kizlar bi el atin. Spor yap demeyin tembelin tekiyim evi bile robot supuruo. Bana daha basit oneriler lazim😏

Yarin kociye soyleyeyim de filtre kahve getirsin kafeden🤣🤣kafeye gitti mi nerde latte nerde köpüklü süslü seyler var onlardan icerim ben ayol😂filtre de neymis hihhh🤣🤣
Tartildim 66 olmuşum gene🤦‍♀️🤦‍♀️
Offf kizlar bi el atin. Spor yap demeyin tembelin tekiyim evi bile robot supuruo. Bana daha basit oneriler lazim😏
Sadece ekmeği kessen bile kısa sürede sonuç alırsın hadi seninle challenge yapalım kahvaltı hariç ekmek yemeyelim. Kahvaltıda da yediğin miktarın fotosunu özelden gönder bana ben de göndereceğim. 21 günlük challege a var mısın 😱

Sadece ekmeği kessen bile kısa sürede sonuç alırsın hadi seninle challenge yapalım kahvaltı hariç ekmek yemeyelim. Kahvaltıda da yediğin miktarın fotosunu özelden gönder bana ben de göndereceğim. 21 günlük challege a var mısın 😱
Ooo süper olur vallaha. 21 günde 4 kilo verir miyiz ki. Ama biraz daha ağır şartlar koy.gün içinde yediklerimi atsam ohaaa kızım dersin😂😂

Ooo süper olur vallaha. 21 günde 4 kilo verir miyiz ki. Ama biraz daha ağır şartlar koy.gün içinde yediklerimi atsam ohaaa kızım dersin😂😂
Ben de aynıyım 🤣 tamam gün içinde yediklerini yaz akşam yatmadan bana at ben de atayım. Paketli ürün yasak. Küçük adımlarla başlayalım ekleriz sonra. 2 lt su içilecek ok mi 😅

Anka Anka Kendin için birşeyler yapman tabiki çok güzel. Vakit geçirmek adına deyince şaşırdık biraz. Çünkü normalde biz olsak hiç işimiz bitmez. Çocuklar ilgi beklemese bile çamaşırı bulaşığı ütüsü yemeği vs derken bitiremeyiz yani ondan dedik yanlış anlaşılma olmasın.
Ama yani ne zaman bi konu açsam/danışsam hemen 4 çocuk sokuluyor araya. Ev işlerini çamaşır bulaşık olaylarını yetiştiremediğimi defalarca dile getirdim zaten. Ama ömrümü onları yetiştirmeye çalışmakla geçirmek istemiyorum. Kendim için bi kapı arıyorum ve bunu buraya yazınca hemen aaa 4 çocukla maşallah. Siz maşallah diyor olabilirsiniz ama zaten ben sorumluluklarımı yetiştiremiyorum bu sefer amannn anka 4 çocukla ne işin var diyip bırakıyorum bütün hevesim kaçıyor.
yazmayayım buraya diyorum ama sizi de seviyorum etiket yapılıyor dayanamıyorum.

Yeminle ankam idolumsun 🙋‍♀️
Yok kardes ben tek cocukta kalacam cidden. Bünyem 2 çocuğa musait değil. Gelmisim 33 e hic mi gezip tozmayayim hic mi gün yüzü gormeyeyim la.
Zaten bunun okulu virti zirti yaslandirir beni. Napak. Erken yapsaydım ama 2 belki dusunurdum ama yok sakin hayati seviyom ben. Tek cocuk iyidir iyi. Hadi taslayin beni🤣🤣🙈
Sen yapma canım ben burda kimsenin 2. çocuk yap dediğini okumadım sana niye sürekli 2. çocuğu yapmayacağını söylüyorsun ki. Kimsenin seni taşladığı da yok herkes nasıl mutluysa öyle yapsın.

Back