- 27 Haziran 2010
- 6.652
- 13.497
- 448
Bişey demedik canım maşallahın varrrMesajı düzenleme vaktim geçtiği için düzenleyemedim ben yazmadım sayın imha olsun kendi kendine.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey demedik canım maşallahın varrrMesajı düzenleme vaktim geçtiği için düzenleyemedim ben yazmadım sayın imha olsun kendi kendine.
İienstitue baktın mı? Bak koreceye yazıldım ücretsizdi ama katılamadım. Oyun terapisi eğitimi vardı fiyatı da uygundu. Güzel şeyler var fiyatlar da uygun ücretsiz kurslar var bakmadıysan tavsiye ederimSelam kızlar.
kendime uygun online kurs arıyorum ama çok pahalılar ya
Komekte kayıtlar başladı diye mesaj geldi. Ücretsiz oraya kayıt olayım dedim. Bütün kpntenjanlar dolmuş ne ara doldurdunuz yahani vakit geçsin maksat bi meşgalem olsun dedim çince japoncaya bile baktım hepsi dolmuş. Sadece telkırma var o da hiç çekici gelmedi.
uygun fiyatlı proglamlama olur,web tasarımı olur, autocad olur, hani sırf vakit geçsin diye aurdinio bile oluronline kurs var mı bildiğiniz?
Yaaa işte ne güzel kocan sevinmiştir hanım bu işi de çözdüKendi filtre kahve makinemi icat ettim![]()
En kötü marka 150 TL’den başlıyor, tabi sevinir kardayızYaaa işte ne güzel kocan sevinmiştir hanım bu işi de çözdü![]()
Gel yapayım lindacımmHic filtre kahve icmedim ben![]()
Sadece ekmeği kessen bile kısa sürede sonuç alırsın hadi seninle challenge yapalım kahvaltı hariç ekmek yemeyelim. Kahvaltıda da yediğin miktarın fotosunu özelden gönder bana ben de göndereceğim. 21 günlük challege a var mısınYarin kociye soyleyeyim de filtre kahve getirsin kafedenkafeye gitti mi nerde latte nerde köpüklü süslü seyler var onlardan icerim ben ayol
filtre de neymis hihhh
Tartildim 66 olmuşum gene
Offf kizlar bi el atin. Spor yap demeyin tembelin tekiyim evi bile robot supuruo. Bana daha basit oneriler lazim![]()
Ooo süper olur vallaha. 21 günde 4 kilo verir miyiz ki. Ama biraz daha ağır şartlar koy.gün içinde yediklerimi atsam ohaaa kızım dersinSadece ekmeği kessen bile kısa sürede sonuç alırsın hadi seninle challenge yapalım kahvaltı hariç ekmek yemeyelim. Kahvaltıda da yediğin miktarın fotosunu özelden gönder bana ben de göndereceğim. 21 günlük challege a var mısın![]()
Ben de aynıyımOoo süper olur vallaha. 21 günde 4 kilo verir miyiz ki. Ama biraz daha ağır şartlar koy.gün içinde yediklerimi atsam ohaaa kızım dersin![]()
Kesinlikleabur cubur bırakmam da şart![]()
Bizi hep bu havalar mahvettiAynen ben de çok fazla abur cubur yiyorum yaa
lindalinda
Mikan
Tatlıya bayılıyorum kolayı da fazlalaştırdım bu aralar. Sürekli canım bir şeyler yemek istiyor.
parti kur oy verelim mikanBizi hep bu havalar mahvettisen de katıl bize
Ama yani ne zaman bi konu açsam/danışsam hemen 4 çocuk sokuluyor araya. Ev işlerini çamaşır bulaşık olaylarını yetiştiremediğimi defalarca dile getirdim zaten. Ama ömrümü onları yetiştirmeye çalışmakla geçirmek istemiyorum. Kendim için bi kapı arıyorum ve bunu buraya yazınca hemen aaa 4 çocukla maşallah. Siz maşallah diyor olabilirsiniz ama zaten ben sorumluluklarımı yetiştiremiyorum bu sefer amannn anka 4 çocukla ne işin var diyip bırakıyorum bütün hevesim kaçıyor.Anka Kendin için birşeyler yapman tabiki çok güzel. Vakit geçirmek adına deyince şaşırdık biraz. Çünkü normalde biz olsak hiç işimiz bitmez. Çocuklar ilgi beklemese bile çamaşırı bulaşığı ütüsü yemeği vs derken bitiremeyiz yani ondan dedik yanlış anlaşılma olmasın.
Sen yapma canım ben burda kimsenin 2. çocuk yap dediğini okumadım sana niye sürekli 2. çocuğu yapmayacağını söylüyorsun ki. Kimsenin seni taşladığı da yok herkes nasıl mutluysa öyle yapsın.Yeminle ankam idolumsun
Yok kardes ben tek cocukta kalacam cidden. Bünyem 2 çocuğa musait değil. Gelmisim 33 e hic mi gezip tozmayayim hic mi gün yüzü gormeyeyim la.
Zaten bunun okulu virti zirti yaslandirir beni. Napak. Erken yapsaydım ama 2 belki dusunurdum ama yok sakin hayati seviyom ben. Tek cocuk iyidir iyi. Hadi taslayin beni![]()