Çok geçmiş olsun canımBen yarından sonra toparlanacağım inşallah. Yarın doktor randevum var o geçsin eve odaklanacağım. Doğumdan sonra kronikleşen bir kol ağrım var artık ertelemiyim dedim
Ayyy süpürsün de heryeri süpürsün kızzzzSelam kizlar supurge red geldi. Geri yolluyorlar. Neyse saglik olsun dedim yapacak bi sey yok. Her seferinde her yeri süpürür napim.
Bu aralar duygusalim kendimle bi ic hesaplasma yapiyorum. Diyorum linda amacin ne bu dunyada.ev yaptım araba yaptim borclarimi ödedim. Bi kizim oldu rabbime sukurler olsun.
Simdi sadece amacim kizimla mutlu bi hayat sürmek. Baska bi amacim kalmayinca sanki kendimi surekli boslukta hisseder oldum.
Yani bugune kadar hep bi amac icinde kosturan oldum. Namaz kilmak istiyorum ama sürekli bırakıyorum allah affetsin. Bu konuda içim hic rahat degil.
Para harcamak istiyorum ama israf diyede kendimi durduruuyorum. Bari ayda 300 ayirsam gönlümce harcasam cok mu sizce. Off celiskiler icindeyim.
Kilo da aldim gene zıkkım kilolar. Veremem korkusuyla diyete baslayamiorum.
Evet o konuda çok dikkatsizimYanlış hareket etmekten maalesef. Yerden birşey alırken yada birşeye uzanırken bile fıtık olabilirsin.
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun canım
Ayyy süpürsün de heryeri süpürsün kızzzz
Canım Ya Allah deyip namazına başla rabbim yardım ediyor
Bu arada boyun kaç kilon az görünüyor
Boy güdük necmiÇok geçmiş olsun canım
Ayyy süpürsün de heryeri süpürsün kızzzz
Canım Ya Allah deyip namazına başla rabbim yardım ediyor
Bu arada boyun kaç kilon az görünüyor
Süpürge için yapacak bişey yok, en azından arızası yok ve yeni alacağının üstüne para vermek zorunda kalmadın, kardasın, öyle düşün :)Selam kizlar supurge red geldi. Geri yolluyorlar. Neyse saglik olsun dedim yapacak bi sey yok. Her seferinde her yeri süpürür napim.
Bu aralar duygusalim kendimle bi ic hesaplasma yapiyorum. Diyorum linda amacin ne bu dunyada.ev yaptım araba yaptim borclarimi ödedim. Bi kizim oldu rabbime sukurler olsun.
Simdi sadece amacim kizimla mutlu bi hayat sürmek. Baska bi amacim kalmayinca sanki kendimi surekli boslukta hisseder oldum.
Yani bugune kadar hep bi amac icinde kosturan oldum. Namaz kilmak istiyorum ama sürekli bırakıyorum allah affetsin. Bu konuda içim hic rahat degil.
Para harcamak istiyorum ama israf diyede kendimi durduruuyorum. Bari ayda 300 ayirsam gönlümce harcasam cok mu sizce. Off celiskiler icindeyim.
Çok geçmiş olsun, inşallah geçici birşeydir.Çok güzel besleniyorum oysaki
Guzel düşüncelerin icin tesekkur ederim. Motive oldum gercekten.Süpürge için yapacak bişey yok, en azından arızası yok ve yeni alacağının üstüne para vermek zorunda kalmadın, kardasın, öyle düşün :)
İnsan ara sıra öyle duygular içine girebiliyor. Böyle zamanlardabelleza nın dediklerine katılıyorum. Değişik şeyler yapmak insanı kendine getiriyor.
Birde aslında amaçların çocuktan sonra başlıyor :) Hele bir 2 yaşına gelsin konuşup oynasın gör sen. Sonrasında okul, eğitim, ihtiyaçlar, istekler vs vs. Asıl yaşam çocuk 2/3 yaşına gelince başlıyor :) :)
Kilolarınıda dert etme. Seni çook rahatsız ederse sıkı bir diyete bakar. Herşey azimde saklı :)
TeşekkürlerÇok geçmiş olsun, inşallah geçici birşeydir.
Bak gerçekten bu konuda katılıyorum şimdi bebek ya her şeyi tatlı geliyor ama seni anlamaya başlayınca ve istediğin şekilde davranmayınca başlıyor vicdan muhakemeleri, nasıl daha iyi bir anne olurum, nasıl daha faydalı olurum diye düşünürken yaşam amacın kendiliğinden şekilleniyor.Guzel düşüncelerin icin tesekkur ederim. Motive oldum gercekten.
Diyorsun ki daha iyi günlerin 2 yasina kadar keyfini süreyim az o zaman bende
Evet evet :) tadını çıkarGuzel düşüncelerin icin tesekkur ederim. Motive oldum gercekten.
Diyorsun ki daha iyi günlerin 2 yasina kadar keyfini süreyim az o zaman bende
Herkes de aynı durum oluyor dönem dönem. Harcama konusuna gelince o kadar kendini bunaltma bence. 300 tl makul bir para çok değil bence.Selam kizlar supurge red geldi. Geri yolluyorlar. Neyse saglik olsun dedim yapacak bi sey yok. Her seferinde her yeri süpürür napim.
Valla cok beceriklisin ankam 4 cocukla yemin ederim. Hatun diyor ki vakit gecsin. Ben tek bebeyle yüzümü yikamiom. Hatta farkettim dünden beri diş fircalamiom. AmannnnnSelam kızlar.
kendime uygun online kurs arıyorum ama çok pahalılar ya
Komekte kayıtlar başladı diye mesaj geldi. Ücretsiz oraya kayıt olayım dedim. Bütün kpntenjanlar dolmuş ne ara doldurdunuz yahani vakit geçsin maksat bi meşgalem olsun dedim çince japoncaya bile baktım hepsi dolmuş. Sadece telkırma var o da hiç çekici gelmedi.
uygun fiyatlı proglamlama olur,web tasarımı olur, autocad olur, hani sırf vakit geçsin diye aurdinio bile oluronline kurs var mı bildiğiniz?
Bence deValla cok beceriklisin ankam 4 cocukla yemin ederim. Hatun diyor ki vakit gecsin. Ben tek bebeyle yüzümü yikamiom. Hatta farkettim dünden beri diş fircalamiom. Amannnnn
Bende mi sorun var kizlar acaba. Isten geliorum ya bakici cikana kadar yemek ya da ütü falan neyse onu yapiom. Sonra bakici gidiyor kizimla oynuom aksam 8 e kadar sonra da oturup dizi izliom falan. Valla vaktim kalmio sanki. Evde sadelesme cabalarina baslayacam galiba yine.gozume batmaya basladi bi seyler.
1 çocuk zor canım. Sürekli senin ilgilenmen lazım ama 2 ve üstü olunca çocuklar oynuyor vakit geçiriyor beraber. Biri 12 yaşında zaten onla sadece muhabbet ediyoruz artık ya da kavga ediyoruzValla cok beceriklisin ankam 4 cocukla yemin ederim. Hatun diyor ki vakit gecsin. Ben tek bebeyle yüzümü yikamiom. Hatta farkettim dünden beri diş fircalamiom. Amannnnn
Bende mi sorun var kizlar acaba. Isten geliorum ya bakici cikana kadar yemek ya da ütü falan neyse onu yapiom. Sonra bakici gidiyor kizimla oynuom aksam 8 e kadar sonra da oturup dizi izliom falan. Valla vaktim kalmio sanki. Evde sadelesme cabalarina baslayacam galiba yine.gozume batmaya basladi bi seyler.
Mesajı düzenleme vaktim geçtiği için düzenleyemedim ben yazmadım sayın imha olsun kendi kendine.Selam kızlar.
kendime uygun online kurs arıyorum ama çok pahalılar ya
Komekte kayıtlar başladı diye mesaj geldi. Ücretsiz oraya kayıt olayım dedim. Bütün kpntenjanlar dolmuş ne ara doldurdunuz yahani vakit geçsin maksat bi meşgalem olsun dedim çince japoncaya bile baktım hepsi dolmuş. Sadece telkırma var o da hiç çekici gelmedi.
uygun fiyatlı proglamlama olur,web tasarımı olur, autocad olur, hani sırf vakit geçsin diye aurdinio bile oluronline kurs var mı bildiğiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?