Ben yarından sonra toparlanacağım inşallah. Yarın doktor randevum var o geçsin eve odaklanacağım. Doğumdan sonra kronikleşen bir kol ağrım var artık ertelemiyim dedim
Çok geçmiş olsun canım
Ayyy süpürsün de heryeri süpürsün kızzzz

Canım Ya Allah deyip namazına başla rabbim yardım ediyor

Bu arada boyun kaç kilon az görünüyor

Süpürge için yapacak bişey yok, en azından arızası yok ve yeni alacağının üstüne para vermek zorunda kalmadın, kardasın, öyle düşün :)

İnsan ara sıra öyle duygular içine girebiliyor. Böyle zamanlarda belleza nın dediklerine katılıyorum. Değişik şeyler yapmak insanı kendine getiriyor.

Birde aslında amaçların çocuktan sonra başlıyor :) Hele bir 2 yaşına gelsin konuşup oynasın gör sen. Sonrasında okul, eğitim, ihtiyaçlar, istekler vs vs. Asıl yaşam çocuk 2/3 yaşına gelince başlıyor :) :)
Kilolarınıda dert etme. Seni çook rahatsız ederse sıkı bir diyete bakar. Herşey azimde saklı :)

Guzel düşüncelerin icin tesekkur ederim. Motive oldum gercekten.
Diyorsun ki daha iyi günlerin 2 yasina kadar keyfini süreyim az o zaman bende

Guzel düşüncelerin icin tesekkur ederim. Motive oldum gercekten.
Diyorsun ki daha iyi günlerin 2 yasina kadar keyfini süreyim az o zaman bende
Bak gerçekten bu konuda katılıyorum şimdi bebek ya her şeyi tatlı geliyor ama seni anlamaya başlayınca ve istediğin şekilde davranmayınca başlıyor vicdan muhakemeleri, nasıl daha iyi bir anne olurum, nasıl daha faydalı olurum diye düşünürken yaşam amacın kendiliğinden şekilleniyor.

Herkes de aynı durum oluyor dönem dönem. Harcama konusuna gelince o kadar kendini bunaltma bence. 300 tl makul bir para çok değil bence.

Selam kızlar.
kendime uygun online kurs arıyorum ama çok pahalılar ya
Komekte kayıtlar başladı diye mesaj geldi. Ücretsiz oraya kayıt olayım dedim. Bütün kpntenjanlar dolmuş ne ara doldurdunuz ya hani vakit geçsin maksat bi meşgalem olsun dedim çince japoncaya bile baktım hepsi dolmuş. Sadece telkırma var o da hiç çekici gelmedi.
uygun fiyatlı proglamlama olur,web tasarımı olur, autocad olur, hani sırf vakit geçsin diye aurdinio bile olur online kurs var mı bildiğiniz?

Valla cok beceriklisin ankam 4 cocukla yemin ederim. Hatun diyor ki vakit gecsin. Ben tek bebeyle yüzümü yikamiom. Hatta farkettim dünden beri diş fircalamiom. Amannnnn
Bende mi sorun var kizlar acaba. Isten geliorum ya bakici cikana kadar yemek ya da ütü falan neyse onu yapiom. Sonra bakici gidiyor kizimla oynuom aksam 8 e kadar sonra da oturup dizi izliom falan. Valla vaktim kalmio sanki. Evde sadelesme cabalarina baslayacam galiba yine.gozume batmaya basladi bi seyler.

Bence de Anka 4 çocukla sıkılmaya nasıl vakit buluyorsun? Vakit geçsin diye kendine meşgale arıyorsun. Ben şok.

1 çocuk zor canım. Sürekli senin ilgilenmen lazım ama 2 ve üstü olunca çocuklar oynuyor vakit geçiriyor beraber. Biri 12 yaşında zaten onla sadece muhabbet ediyoruz artık ya da kavga ediyoruz kendim için bişeyler yapmam lazım artık çok boşladım kendimi

Mesajı düzenleme vaktim geçtiği için düzenleyemedim ben yazmadım sayın imha olsun kendi kendine.

Yeminle ankam idolumsun
Yok kardes ben tek cocukta kalacam cidden. Bünyem 2 çocuğa musait değil. Gelmisim 33 e hic mi gezip tozmayayim hic mi gün yüzü gormeyeyim la.
Zaten bunun okulu virti zirti yaslandirir beni. Napak. Erken yapsaydım ama 2 belki dusunurdum ama yok sakin hayati seviyom ben. Tek cocuk iyidir iyi. Hadi taslayin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…