Bizim ev inşaatı için anlaşıp hatta paranın yarısını ödediğimiz gün (hergün fiyat yükseltiyordu) aniden vazgeçip, yeni bir usta bulduk neyseki ertesi günü başladılar ve nazar değmesin şu anda hızlı bir şekilde ilerliyorlar. Gerçekten usta işleri zor.Usta işleri hep mi böyle olur. Bizim mobilyacı da aynı şeyi yaptı 1 hafta dedi 3 hafta sürdü. Biz memleketteydik eşim 1 hafta nasıl olsa beklerim dedi 3 hafta gelmedi en başta 3 hafta sürecek deseler git gel yapardı en azından sinir olmuştum ben de
Ben yarından sonra toparlanacağım inşallah. Yarın doktor randevum var o geçsin eve odaklanacağım. Doğumdan sonra kronikleşen bir kol ağrım var artık ertelemiyim dedimRabbim kolaylık versin düzene oturtursun yavaş yavaş. Evin hali ruhunu çok etkiliyor insanın. Çok boşladım yavaş yavaş toparlanma vakti benim için bakalım
Aman nazar değmesin. Ben de bi daha mobilyacı ile çalışmam hazır alırım dedim. İş güzel sonuçlandı ama çok uzadı bi de başta bir hafta demeseler Maximum süreleri söyleseler keşkeBizim ev inşaatı için anlaşıp hatta paranın yarısını ödediğimiz gün (hergün fiyat yükseltiyordu) aniden vazgeçip, yeni bir usta bulduk neyseki ertesi günü başladılar ve nazar değmesin şu anda hızlı bir şekilde ilerliyorlar. Gerçekten usta işleri zor.
Çok doğal hisler içindesin emin ol. Dönem dönem dibe vurmadan yeniden yükselemez kadınlar. Harcama konusunda harcayasın varsa harca canım ya, rutin bir harcama olmaz zorunda değil istek ve ihtiyaç listesi oluştur. Hangisi seni mutlu ediyorsa al kasma bu kadar harcama konusunu o yüzden sürekli kafanda. Süpürge için de sağlık olsun sendeki de çok güzel açılmışken her yeri de süpürsün zaten biz üşeniriz robot üşenmezSelam kizlar supurge red geldi. Geri yolluyorlar. Neyse saglik olsun dedim yapacak bi sey yok. Her seferinde her yeri süpürür napim.
Bu aralar duygusalim kendimle bi ic hesaplasma yapiyorum. Diyorum linda amacin ne bu dunyada.ev yaptım araba yaptim borclarimi ödedim. Bi kizim oldu rabbime sukurler olsun.
Simdi sadece amacim kizimla mutlu bi hayat sürmek. Baska bi amacim kalmayinca sanki kendimi surekli boslukta hisseder oldum.
Yani bugune kadar hep bi amac icinde kosturan oldum. Namaz kilmak istiyorum ama sürekli bırakıyorum allah affetsin. Bu konuda içim hic rahat degil.
Para harcamak istiyorum ama israf diyede kendimi durduruuyorum. Bari ayda 300 ayirsam gönlümce harcasam cok mu sizce. Off celiskiler icindeyim.
Kilo da aldim gene zıkkım kilolar. Veremem korkusuyla diyete baslayamiorum.
Geçmiş olsun mikancım neden oluyormuş bakalım yarın öğren de bize de anlatBen yarından sonra toparlanacağım inşallah. Yarın doktor randevum var o geçsin eve odaklanacağım. Doğumdan sonra kronikleşen bir kol ağrım var artık ertelemiyim dedim
Harcama konusunda kendimi sıktığımi farkettim. Artik kendime her ay 300 ayirip harcamak istiyorum. Onun dışına çıkmicam.robot suprugeye uzulmedim bile. Hayirlisi bu imis dedim gectim. Ben emzirmiyorum zaten biraktik biz aipa emmek istemedi. Kavga dövüş halledemedik malesef. Sıkı bi diyete girmek lazim.Çok doğal hisler içindesin emin ol. Dönem dönem dibe vurmadan yeniden yükselemez kadınlar. Harcama konusunda harcayasın varsa harca canım ya, rutin bir harcama olmaz zorunda değil istek ve ihtiyaç listesi oluştur. Hangisi seni mutlu ediyorsa al kasma bu kadar harcama konusunu o yüzden sürekli kafanda. Süpürge için de sağlık olsun sendeki de çok güzel açılmışken her yeri de süpürsün zaten biz üşeniriz robot üşenmez
Kilolar Doğumdan 1 yıl sonra daha iyi bir duruma geliyor. Emzirmeden sonra diyet düşün bence. Ruhsal ödevler konusunda yorum yapamayacağım ben de eksiğim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun mikancım neden oluyormuş bakalım yarın öğren de bize de anlat
Benim iştahım aşırı açıldı. O zaman diyet olabilir. Sen yaparsın linda istedikten sonra kafasına koyduğunu eninde sonunda yapan birisin benceHarcama konusunda kendimi sıktığımi farkettim. Artik kendime her ay 300 ayirip harcamak istiyorum. Onun dışına çıkmicam.robot suprugeye uzulmedim bile. Hayirlisi bu imis dedim gectim. Ben emzirmiyorum zaten biraktik biz aipa emmek istemedi. Kavga dövüş halledemedik malesef. Sıkı bi diyete girmek lazim.
Ölümden cok korkup üstelik Allahı her gun anıp namaz kilmamak nasil bi şeydir bi cozemedim. Seni de yenecem seytan bak gör
Maddi olarak bir eksiğim yok diyorsan ne mutlu sana. Malum hep daha iyisini istiyoruz. Evin daha iyisi, arabanın yüksek modeli, işin yüksek maaşlısı vs. herşeyin dahası ve bunun bir sonu yok ne yazıkki..Selam kizlar supurge red geldi. Geri yolluyorlar. Neyse saglik olsun dedim yapacak bi sey yok. Her seferinde her yeri süpürür napim.
Bu aralar duygusalim kendimle bi ic hesaplasma yapiyorum. Diyorum linda amacin ne bu dunyada.ev yaptım araba yaptim borclarimi ödedim. Bi kizim oldu rabbime sukurler olsun.
Simdi sadece amacim kizimla mutlu bi hayat sürmek. Baska bi amacim kalmayinca sanki kendimi surekli boslukta hisseder oldum.
Yani bugune kadar hep bi amac icinde kosturan oldum. Namaz kilmak istiyorum ama sürekli bırakıyorum allah affetsin. Bu konuda içim hic rahat degil.
Para harcamak istiyorum ama israf diyede kendimi durduruuyorum. Bari ayda 300 ayirsam gönlümce harcasam cok mu sizce. Off celiskiler icindeyim.
Kilo da aldim gene zıkkım kilolar. Veremem korkusuyla diyete baslayamiorum.
Boyun fıtığı annemde de var. Kolu çok ağrıdığı için doktora gitti. Boyun düzleşmesi varmış ve ağrıyı yapan oymuş.Teşekkür ederimBen de merak ediyorum, yıllar önce boyunda düzleşme var demişti doktor umarım fıtığa çevirmemiştir o da yaparmış kol ağrısı.
Maddi olarak belleza sadece 1 ev 1 araba yaptim evet gonul 5 ev ister ama gelmisim 33 e. Neden 5 ev yapıp parami yiyemeden gideyim. Kafamdaki dusunce 1 ev daha yaparsam tamamdir benim icin ve de bunu da rahatlikla yaparım diye dusundugum icin tabiki rabbim izin verirse maddiyati dusunmuyorum. Kimse yanlis anlamasin normal 3+1 evim var. Gonul ister ki havuzlu villa ama ona gücüm yetmez gucum yetsin diye de bir omrumu ona feda edemem.Maddi olarak bir eksiğim yok diyorsan ne mutlu sana. Malum hep daha iyisini istiyoruz. Evin daha iyisi, arabanın yüksek modeli, işin yüksek maaşlısı vs. herşeyin dahası ve bunun bir sonu yok ne yazıkki..
Biraz da maneviyata yönelmeliyiz kesinlikle.. Ben de namaz kılmıyorum bu konuda birşeyler yapmak lazım motive etmeli birbirimizi.
Para harcama isteğinie gelince neye para harcamak istiyorsun mesela? Kılık kıyafet almak gibi mi? İhtiyacın olmayan şeylere harcarsan tabiki israf olur. Yani bence bu konuda seni ne mutlu eder onu düşün. Kuaföre gidip bakımını yaptırabilirsin. Akşamları eşin ve çocuğunla yemeğe çıkabilirsin. Hafta sonları yeni yerler keşfedebilirsin. Yakın şehirlere günü birlik geziler düzenleyebilirsiniz. Merak ettiğin kitapları alıp okuyabilirsin. Arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin. Bunlar israf gibi değil ve seni mutlu edebilir diye düşündüm. Kendi naçizane fikirlerim.
Evet benim annem de aynı şekilde sanırım ben de durumda o gibi ama inşallah değildir daha 30 yalındayım yaBoyun fıtığı annemde de var. Kolu çok ağrıdığı için doktora gitti. Boyun düzleşmesi varmış ve ağrıyı yapan oymuş.
Benim annemde bel fıtığı da var. Ben de biraz iş yapsam ağır kaldırsam belim ağrıyor. Korkuyorum fıtık çıkacak diye. Gerçi kimde yokki bunlar. Bakıyorum anneannemde teyzemde yengemde herkeste varEvet benim annem de aynı şekilde sanırım ben durumda o gibi ama inşallah değildir daha 30 yalındayım ya
Ağır işte yapmıyoruz niye öyle olduk ki bizBenim annemde bel fıtığı da var. Ben de biraz iş yapsam ağır kaldırsam belim ağrıyor. Korkuyorum fıtık çıkacak diye. Gerçi kimde yokki bunlar. Bakıyorum anneannemde teyzemde yengemde herkeste var
Bende de var boynumda belimdeBenim annemde bel fıtığı da var. Ben de biraz iş yapsam ağır kaldırsam belim ağrıyor. Korkuyorum fıtık çıkacak diye. Gerçi kimde yokki bunlar. Bakıyorum anneannemde teyzemde yengemde herkeste var
Beslenmeden bile olur canım.Ağır işte yapmıyoruz niye öyle olduk ki biz
Yanlış hareket etmekten maalesef. Yerden birşey alırken yada birşeye uzanırken bile fıtık olabilirsin.Ağır işte yapmıyoruz niye öyle olduk ki biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?