Fazlası zarar diye bi program var ya TRT’de, bizim burda yaptığımızın biraz süslenmiş ama halkı bilinçlendirebilecek bi program, ama kavga gürültü ve şov kısmı olmasa keşke.. o zaman da sanırım Reyting almıyorlar.

Selam kizlar yer dosemeci is kazası gecirmis Allah sifa versin o yuzden gelemedi
Diger ustalarda en erken persembeye gun verdiler bekliyoruz bu ara motivasyonum yerlerde o yuzden buralara gelemedim
Bugün evi toplamaya calisacagim
1 ay surecegini hic tahmin etmemistim

Selam kızlar
Bu gün ertelediklerimi yapma günü fly lady de ben son zamanlarda sadece yemek ve bulaşıkla uğraştığım için listem kabarık bir sürü işi sıkıştıracağım bakalım
Kolay gelsin canım

Usta işleri hep mi böyle olur. Bizim mobilyacı da aynı şeyi yaptı 1 hafta dedi 3 hafta sürdü. Biz memleketteydik eşim 1 hafta nasıl olsa beklerim dedi 3 hafta gelmedi en başta 3 hafta sürecek deseler git gel yapardı en azından sinir olmuştum ben de

Selam kızlar
Bu gün ertelediklerimi yapma günü fly lady de ben son zamanlarda sadece yemek ve bulaşıkla uğraştığım için listem kabarık bir sürü işi sıkıştıracağım bakalım
Kolay gelsin ben de bi düzen tutturamadım bu ara her hafta değişen program haftaya da okul açılıyor 8 lere akşam 8.30 a kadar ders var karman çormanım ben de

Kolay gelsin ben de bi düzen tutturamadım bu ara her hafta değişen program haftaya da okul açılıyor 8 lere akşam 8.30 a kadar ders var karman çormanım ben de
Rabbim kolaylık versin düzene oturtursun yavaş yavaş. Evin hali ruhunu çok etkiliyor insanın. Çok boşladım yavaş yavaş toparlanma vakti benim için bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…