Fazlası zarar diye bi program var ya TRT’de, bizim burda yaptığımızın biraz süslenmiş ama halkı bilinçlendirebilecek bi program, ama kavga gürültü ve şov kısmı olmasa keşke.. o zaman da sanırım Reyting almıyorlar.

Selam kizlar yer dosemeci is kazası gecirmis Allah sifa versin o yuzden gelemedi
Diger ustalarda en erken persembeye gun verdiler bekliyoruz bu ara motivasyonum yerlerde o yuzden buralara gelemedim
Bugün evi toplamaya calisacagim
1 ay surecegini hic tahmin etmemistim 😔

Selam kızlar:KK36:
Bu gün ertelediklerimi yapma günü fly lady de ben son zamanlarda sadece yemek ve bulaşıkla uğraştığım için listem kabarık :KK70: bir sürü işi sıkıştıracağım bakalım :KK70:
Kolay gelsin canım😘

Selam kizlar yer dosemeci is kazası gecirmis Allah sifa versin o yuzden gelemedi
Diger ustalarda en erken persembeye gun verdiler bekliyoruz bu ara motivasyonum yerlerde o yuzden buralara gelemedim
Bugün evi toplamaya calisacagim
1 ay surecegini hic tahmin etmemistim 😔
Usta işleri hep mi böyle olur. Bizim mobilyacı da aynı şeyi yaptı 1 hafta dedi 3 hafta sürdü. Biz memleketteydik eşim 1 hafta nasıl olsa beklerim dedi 3 hafta gelmedi en başta 3 hafta sürecek deseler git gel yapardı en azından sinir olmuştum ben de

Selam kızlar:KK36:
Bu gün ertelediklerimi yapma günü fly lady de ben son zamanlarda sadece yemek ve bulaşıkla uğraştığım için listem kabarık :KK70: bir sürü işi sıkıştıracağım bakalım :KK70:
Kolay gelsin ben de bi düzen tutturamadım bu ara her hafta değişen program haftaya da okul açılıyor 8 lere akşam 8.30 a kadar ders var karman çormanım ben de

Kolay gelsin ben de bi düzen tutturamadım bu ara her hafta değişen program haftaya da okul açılıyor 8 lere akşam 8.30 a kadar ders var karman çormanım ben de
Rabbim kolaylık versin düzene oturtursun yavaş yavaş. Evin hali ruhunu çok etkiliyor insanın. Çok boşladım yavaş yavaş toparlanma vakti benim için bakalım 🥴

Back