- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
öyle sagolasin.Mekanları cennet olsun, Allah rahmet eylesin.. Sizdekiler cok kıymetli eşyalar, tabiki saklanır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle sagolasin.Mekanları cennet olsun, Allah rahmet eylesin.. Sizdekiler cok kıymetli eşyalar, tabiki saklanır.
Allah rahmet eylesin, 3 yıl oldu bizim de
Mekanı cennet olsun nur içinde yatsınlar inşallahhhhnurlar icinde yatsin babalarimiz.
Benim başka aktif kullandığım bi yer yok ki tek burası varBurası sosyal medya sayılmaz![]()
Belli bişey yok canım bilmiyorum bi kaçıp gidesim var her şeyden.Yaaaaa neyin var![]()
Yaaaaaa kaçma kaçma gerçekten burası insanı motive ediyor birbirimizi görmesekte insan yazınca rahatlıyorBelli bişey yok canım bilmiyorum bi kaçıp gidesim var her şeyden.![]()
Kolay gelsin canımSelam kızlar
Bu gün ertelediklerimi yapma günü fly lady de ben son zamanlarda sadece yemek ve bulaşıkla uğraştığım için listem kabarıkbir sürü işi sıkıştıracağım bakalım
![]()
Usta işleri hep mi böyle olur. Bizim mobilyacı da aynı şeyi yaptı 1 hafta dedi 3 hafta sürdü. Biz memleketteydik eşim 1 hafta nasıl olsa beklerim dedi 3 hafta gelmedi en başta 3 hafta sürecek deseler git gel yapardı en azından sinir olmuştum ben deSelam kizlar yer dosemeci is kazası gecirmis Allah sifa versin o yuzden gelemedi
Diger ustalarda en erken persembeye gun verdiler bekliyoruz bu ara motivasyonum yerlerde o yuzden buralara gelemedim
Bugün evi toplamaya calisacagim
1 ay surecegini hic tahmin etmemistim![]()
Kolay gelsin ben de bi düzen tutturamadım bu ara her hafta değişen program haftaya da okul açılıyor 8 lere akşam 8.30 a kadar ders var karman çormanım ben deSelam kızlar
Bu gün ertelediklerimi yapma günü fly lady de ben son zamanlarda sadece yemek ve bulaşıkla uğraştığım için listem kabarıkbir sürü işi sıkıştıracağım bakalım
![]()
Rabbim kolaylık versin düzene oturtursun yavaş yavaş. Evin hali ruhunu çok etkiliyor insanın. Çok boşladım yavaş yavaş toparlanma vakti benim için bakalımKolay gelsin ben de bi düzen tutturamadım bu ara her hafta değişen program haftaya da okul açılıyor 8 lere akşam 8.30 a kadar ders var karman çormanım ben de