Ben de bir suredir yani 1,5 yildir kuculmeye calisiyorum.Kullanmadigim mutfak esyalarmi,kiyafetlerimi her seyimi atmaya calisiyorum..Esya gormeye tahammulum yok.Bir sey alasimda yok carsilardan...Ne bileyim..kullanilmayan hersey bana batar oldu..bir yandan da gorunce hosuma gidiyor ama tezatimda bir yandan...Aslinda bir sey mi aldin hemen eve gelince onun tama karsiligi bir kullanmadigin bir seyi atacaksin.

Teşekkür ederim canım ama taşınırken kuru temizlemeye verecem

Hayırlı olsun güle güle kullan

Böyle okuyunca kendimi çok anormal hissettim :) Hiiiç bir tane sakladığım hediye, giysi, eşya, defter, mektup yok. Düşündüm düşündüm.... 1 adet bir şey çıkmadı

Kızlar bir süre sosyal medyadan uzak durayım dedim. Herkesi çok öpüyorum Allaha emanet olun hepiniz
Yazdıklarını okudukça maşallah herşeyle başa çıkabiliyor diye düşünüyordum. İnsanın bazan kafasını dinleyip, birşeylerden uzaklaşması iyi geliyor. Çarçabuk toparlayacaksın kendini. O kapasite fazlasıyla var. Allaha emanet ol sende.

Böyle okuyunca kendimi çok anormal hissettim :) Hiiiç bir tane sakladığım hediye, giysi, eşya, defter, mektup yok. Düşündüm düşündüm.... 1 adet bir şey çıkmadı
Yok bence bende bir anormallik varmış artık saklamıyorum desem de düğünden kınadan kalanların olduğu bir hatıra kutum var çocuklara da ayrı ayrı 2 kutu yaptım hatıra olarak sakladığım minnak giysileri vs var Yok ben değişmem

slm kizlar ben de vefat eden babamin saatini sakliyorum. insan esyaya baglanmamali der esim ama benim böyle gecmisten tasidigim birkac parca var, bana iyi geliyor nedense.
Ben de babamın elde öğüten kahve makinası vardı onu saklıyorum. Anlamı paha biçilemez benim için tane tane kahveleri öğütürken yayılan koku, Zihnim açılır diye bana tane kahve yedirmesi gördükçe o anları tekrar yaşıyorum..

benim babam vefat edeli 6 sene oldu hala saati sabah kurdugu saatte alarm verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…