Teşekkür ederim canım ama taşınırken kuru temizlemeye verecemKmsl Hnd
Cafe Light / Cuma Zayıflama Yarışması
@tuzsuz_ruh nasılsın görüşmeyeli :KK36: @morordek sen nasılsın kolayladın mı tezini :KK36: @Zipzip- az mı görüşmeye başladık artık ya özledim :KK36: @oynakbasi34 sen de gelsene buralara. Nasılsın :KK36: @mefkurem nasılsın:KK36: @nanekekik bizim bi yarış vardı devam mı etsek bi azim lazım bana...www.kadinlarkulubu.com
buraya bi bak canım. Altlara doğru baharın mesajlarını falan oku işini görür inşallah
Hayırlı olsun güle güle kullanKizlar supurge geldi
Sevinç cigliklari atabilirim vallaha. Alın aldirin daha da bi sey demiyorum. Bir odayi supurttum haftasonu supurmustum yuhh yani dedim gozle görünür bi halt yoktu ama iyi iş cikartti. Haritalama olayini anlayamadim bi. Parasi olan s5 max alsin bence. Bu bile super çünkü. Bunda git mutfagi süpür yok sanirim. Daha çözemedim pek zaten.
Favori üçlüm 1 kurutma makinasi 2 dyson sarjli 3 robot supurge.
Hatta simdiden bunlar icin ufak para koyacagim kenara ki bozuldugunda 3 5 sene sonra çat diye alabileyim
Böyle okuyunca kendimi çok anormal hissettim :) Hiiiç bir tane sakladığım hediye, giysi, eşya, defter, mektup yok. Düşündüm düşündüm.... 1 adet bir şey çıkmadıSen ne diyorsun İlk hoşlandığım çocuğun (ki o zaman ortaokuldaydım) öylesine verdiği kolyeyi bile yıllarca sakladım benilkokulda ve hatta okul öncesinden kalma tokam hala duruyor, kızım olunca takacakmışım bu yaz oğluma takmaya çalıştım içimin yağları erisin diye hatıra defterlerim duruyor
Ben yerinde olsam gidip dışardan taş bulurdum
Yazdıklarını okudukça maşallah herşeyle başa çıkabiliyor diye düşünüyordum. İnsanın bazan kafasını dinleyip, birşeylerden uzaklaşması iyi geliyor. Çarçabuk toparlayacaksın kendini. O kapasite fazlasıyla var. Allaha emanet ol sende.Kızlar bir süre sosyal medyadan uzak durayım dedim. Herkesi çok öpüyorum Allaha emanet olun hepiniz
Yok bence bende bir anormallik varmış artık saklamıyorum desem de düğünden kınadan kalanların olduğu bir hatıra kutum var çocuklara da ayrı ayrı 2 kutu yaptım hatıra olarak sakladığım minnak giysileri vs varBöyle okuyunca kendimi çok anormal hissettim :) Hiiiç bir tane sakladığım hediye, giysi, eşya, defter, mektup yok. Düşündüm düşündüm.... 1 adet bir şey çıkmadı
Ben de babamın elde öğüten kahve makinası vardı onu saklıyorum. Anlamı paha biçilemez benim için tane tane kahveleri öğütürken yayılan koku, Zihnim açılır diye bana tane kahve yedirmesi gördükçe o anları tekrar yaşıyorum..slm kizlar ben de vefat eden babamin saatini sakliyorum. insan esyaya baglanmamali der esim ama benim böyle gecmisten tasidigim birkac parca var, bana iyi geliyor nedense.
benim babam vefat edeli 6 sene oldu hala saati sabah kurdugu saatte alarm verir.Ben de babamın elde öğüten kahve makinası vardı onu saklıyorum. Anlamı paha biçilemez benim için tane tane kahveleri öğütürken yayılan koku, Zihnim açılır diye bana tane kahve yedirmesi gördükçe o anları tekrar yaşıyorum..
Allah rahmet eylesin, 3 yıl oldu bizim debenim babam vefat edeli 6 sene oldu hala saati sabah kurdugu saatte alarm verir.
nurlar icinde yatsin babalarimiz.Allah rahmet eylesin, 3 yıl oldu bizim de
Teşekkürler cnm
Aminnurlar icinde yatsin babalarimiz.
benim babam vefat edeli 6 sene oldu hala saati sabah kurdugu saatte alarm verir.
Mekanları cennet olsun, Allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin, 3 yıl oldu bizim de
TeşekkürlerMekanları cennet olsun, Allah rahmet eylesin.. Sizdekiler cok kıymetli eşyalar, tabiki saklanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?