Ben de bir suredir yani 1,5 yildir kuculmeye calisiyorum.Kullanmadigim mutfak esyalarmi,kiyafetlerimi her seyimi atmaya calisiyorum..Esya gormeye tahammulum yok.Bir sey alasimda yok carsilardan...Ne bileyim..kullanilmayan hersey bana batar oldu..bir yandan da gorunce hosuma gidiyor ama tezatimda bir yandan...Aslinda bir sey mi aldin hemen eve gelince onun tama karsiligi bir kullanmadigin bir seyi atacaksin.

Kmsl Hnd Kmsl Hnd

buraya bi bak canım. Altlara doğru baharın mesajlarını falan oku işini görür inşallah 😘😘
Teşekkür ederim canım ama taşınırken kuru temizlemeye verecem👍👍

Kizlar supurge geldi🙈🙈
Sevinç cigliklari atabilirim vallaha. Alın aldirin daha da bi sey demiyorum. Bir odayi supurttum haftasonu supurmustum yuhh yani dedim gozle görünür bi halt yoktu ama iyi iş cikartti. Haritalama olayini anlayamadim bi. Parasi olan s5 max alsin bence. Bu bile super çünkü. Bunda git mutfagi süpür yok sanirim. Daha çözemedim pek zaten.
Favori üçlüm 1 kurutma makinasi 2 dyson sarjli 3 robot supurge.
Hatta simdiden bunlar icin ufak para koyacagim kenara ki bozuldugunda 3 5 sene sonra çat diye alabileyim🤣🤣
Hayırlı olsun güle güle kullan

Sen ne diyorsun İlk hoşlandığım çocuğun (ki o zaman ortaokuldaydım) öylesine verdiği kolyeyi bile yıllarca sakladım ben 😱 ilkokulda ve hatta okul öncesinden kalma tokam hala duruyor, kızım olunca takacakmışım bu yaz oğluma takmaya çalıştım içimin yağları erisin diye 🤣🤣🤣 hatıra defterlerim duruyor 🤦🏻‍♀️
Ben yerinde olsam gidip dışardan taş bulurdum 😂😂😂
Böyle okuyunca kendimi çok anormal hissettim :) Hiiiç bir tane sakladığım hediye, giysi, eşya, defter, mektup yok. Düşündüm düşündüm.... 1 adet bir şey çıkmadı :(

Kızlar bir süre sosyal medyadan uzak durayım dedim. Herkesi çok öpüyorum Allaha emanet olun hepiniz :KK36:
Yazdıklarını okudukça maşallah herşeyle başa çıkabiliyor diye düşünüyordum. İnsanın bazan kafasını dinleyip, birşeylerden uzaklaşması iyi geliyor. Çarçabuk toparlayacaksın kendini. O kapasite fazlasıyla var. Allaha emanet ol sende.

Böyle okuyunca kendimi çok anormal hissettim :) Hiiiç bir tane sakladığım hediye, giysi, eşya, defter, mektup yok. Düşündüm düşündüm.... 1 adet bir şey çıkmadı :KK43:
Yok bence bende bir anormallik varmış artık saklamıyorum desem de düğünden kınadan kalanların olduğu bir hatıra kutum var çocuklara da ayrı ayrı 2 kutu yaptım hatıra olarak sakladığım minnak giysileri vs var 🤦🏻‍♀️ Yok ben değişmem

slm kizlar ben de vefat eden babamin saatini sakliyorum. insan esyaya baglanmamali der esim ama benim böyle gecmisten tasidigim birkac parca var, bana iyi geliyor nedense.
Ben de babamın elde öğüten kahve makinası vardı onu saklıyorum. Anlamı paha biçilemez benim için tane tane kahveleri öğütürken yayılan koku, Zihnim açılır diye bana tane kahve yedirmesi gördükçe o anları tekrar yaşıyorum..

Ben de babamın elde öğüten kahve makinası vardı onu saklıyorum. Anlamı paha biçilemez benim için tane tane kahveleri öğütürken yayılan koku, Zihnim açılır diye bana tane kahve yedirmesi gördükçe o anları tekrar yaşıyorum..
benim babam vefat edeli 6 sene oldu hala saati sabah kurdugu saatte alarm verir.

Back