- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
Anneniz ördüyse vermeyin zaten. Ben naftalinleyip hurçladım kızlarıma saklıyorum.Öneriler için çok teşekkür ederim.
Dantelleri verirsem annem çok üzülür. Hepsini kendisi yaptı emek emek
Süslü püslü havluları kullanmak pek aklıma gelememişti. Bir kaç tanesini çıkarıp günlük kullanayım. 2 güne bir değiştiriyorum. Çabucak yıpranır
Başörtülerini de verebileceğim kimse Yok ki çevremde. Hepsinin kenarı oyalı filan. Yıllardır baza altı bekliyor
Hiçvirşekilde kıyafete ihtiyacım Yok. Bu yaz inşallah almayacağım. Elimdekileri eriteceğim. Yani umuyorum yapabilirim.
Danteller şimdilik duruyor. Havlulardan 3-4 Tanesğni çıkardım. Günlük kullanacağımAnneniz ördüyse vermeyin zaten. Ben naftalinleyip hurçladım kızlarıma saklıyorum.
İlk başta ben de süslü havluları kullanmayı hiç düşünmemiştim sonra gerçekten işe yaradılar:)
Benim şansıma bir arkadaşım hayırseverlik işleriyle ilgilendiği için bana çok yardımcı olmuştu. Maddi durumu iyi olmayan evlenecek birilerine gelinliğim (kendisini kiralamıştım aslında ama hikayesi uzun), gelinlik ve kına gecesi ayakkabılarım, ceketlerim, topuklu ayakkabılar, oyalı başörtüler vs vermişti. Aslında ihtiyacı olanlar oluyor ama arayıp bulmak zor gerçekten. Çevrenizde bir soruşturun mutlaka çıkacaktır.
Aaaaaaaa e oraya çocuklarını verenler ne yapıyor peki farkında değiller mi resmen hastalık yuvası Allah korkusu yok bu millette yaAman diyim ben oglum icin okul bakarken evvel zamaninda boyle kresler cok yoktu cevremde.
Subyan okulu dediklere yere bir bakim dedim.
Aman Allahimmm korkuctu.
Rutubetinimi anlatim.
O halilarin islakliginimi anlatim (coraplarim ipislak oldu oyle diyim)
Sordugumda biz makineyle yikadikda tam cekemedik falan sacmaladilar.
O cocuklari dusunun.
Bir de uzerine para vericem o rezilligin.
Sorun sorusturun gerekirse derslere katilin.
Kamerali bir yer olsun zaten.
Yikanabilir halılar nereden söyledin cnm nasil oluyor kaydirmazli olanlarmi onlar...Allah aşkına tencere aldığında kesin paylaş benim çelikler hepsi atılacak....Selamm.
Bugun 1 nevresim attim.
2 saggy halimi kaldirdim atiyorum cöp.
Yerine yikanabilir hali siparisi verdim.
Sira tencerelerime geldi bakalim hayirlisi.
Elemeye baslarim yarin.
Her yer nasil kolay temizlenip toparlaniyor artik cok ama cok memnunum bu halinden.
Suan arastiriyorum canim emsan ve korkmaz arasindayim.Yikanabilir halılar nereden söyledin cnm nasil oluyor kaydirmazli olanlarmi onlar...Allah aşkına tencere aldığında kesin paylaş benim çelikler hepsi atılacak....
Ya denk gelmediler ya kontrol etmiyorlar ben anlamadim.Aaaaaaaa e oraya çocuklarını verenler ne yapıyor peki farkında değiller mi resmen hastalık yuvası Allah korkusu yok bu millette ya
günaydınDün gezdik dolaştık.
güzel geçti ama ilaçlar çok uykumu getiriyo.
kendime kuruyemiş aldım. bitki çayları aldım
şekere veda ettim bakalım.
günaydın
ben bu kararımızı unutup sabah simit yedimo zaman bu saatten sonra ben de başlıyorum.
Bu da annelerin klasik lafı sanırım: sen kendi evinde istediğin gibi yaparsın artık:))merhaba ;
annemler le karar aldık 1 seneliğine kiraya çıktık evimiz yapılıyor 1 sene sonra rabbim nasip ederse geri dönücez.
ve bu zaman zarfında eve hiçbirşey şey almıcağımız hakkında konuştuk taşınınca ne kadar çok eşyamızın olduğunu farkettik yığınlaaaa resmen evimiz büyüktü ona göre eşyalar vardı 6 kişi yaşıyoruz birde siz hesap edin ama gereksiz bana göre bir çok şey vardı . ( anneme göre değil :) ) Tabii ben laf edince sen kendi evine az alırsın diye susturuyor beni :) neyse ama en azından hiçbirşey almama konusunda ikna ettim annem biraz süs e püs e meraklı işte biblo evin işini kolaylaştırdığını zannettiği aksesuarlar falan bana basıyor fazlalık geliyor :))) şu zaman zarfında bir de eşya eksiltirsek mükemmel olacak zaten gittiğimizde çoğu eşya almıcaz
merhaba ;
annemler le karar aldık 1 seneliğine kiraya çıktık evimiz yapılıyor 1 sene sonra rabbim nasip ederse geri dönücez.
ve bu zaman zarfında eve hiçbirşey şey almıcağımız hakkında konuştuk taşınınca ne kadar çok eşyamızın olduğunu farkettik yığınlaaaa resmen evimiz büyüktü ona göre eşyalar vardı 6 kişi yaşıyoruz birde siz hesap edin ama gereksiz bana göre bir çok şey vardı . ( anneme göre değil :) ) Tabii ben laf edince sen kendi evine az alırsın diye susturuyor beni :) neyse ama en azından hiçbirşey almama konusunda ikna ettim annem biraz süs e püs e meraklı işte biblo evin işini kolaylaştırdığını zannettiği aksesuarlar falan bana basıyor fazlalık geliyor :))) şu zaman zarfında bir de eşya eksiltirsek mükemmel olacak zaten gittiğimizde çoğu eşya almıcaz
Bu da annelerin klasik lafı sanırım: sen kendi evinde istediğin gibi yaparsın artık:))
bende anneme çok karışmazdım.
evlenince kendi evimi düzenliyorum istediğim gibi.
sen kişisel eşyalarını düzenli tutsan yeter.
Tasininca annemle ben.merhaba ;
Tasininca annemle ben.
Kesin bizde boyle olcaz.
Benim evim ayri ama anneme soyleniyorum yinede anne bunu atarsin sunu atarsin diye.
Ben tasinma isi olursa esyalari degistiricem..
Ozaman diledigim sade eve tamamen kavusmus olucam.