Popüler Konu Minimal Yaşam

Canim bornozlar kalinsa birine hediye et. Misafire normal havlu kullansan da olur. Daha az yer kaplar.
Evt kalın neredeyse hiç kullanılmadı sanırım öyle yapicam anneme vereyim nasıl olsa evde yedek havlu var...keşke fazladan odamız olsada orayi çok yeni kullanılmamış eşyalar icin ayirsak

Bu arada eşimin 3 gömlek ve giymediği spor ayakkabısını balkona cikardim yarın atılacak....Ben atıyorum benimki alışveriş yapıyor...adam dün tek seferde 4 tane kot pant. almış

Evt kalın neredeyse hiç kullanılmadı sanırım öyle yapicam anneme vereyim nasıl olsa evde yedek havlu var...keşke fazladan odamız olsada orayi çok yeni kullanılmamış eşyalar icin ayirsak
Bornozlari ver kurtul valla canim. Yerimiz aslinda bize yeticek ama kosullar kotu. Millet surekli birilerinin evini elestiriyor. Ben misafire ekstra bi sey yapmiyorum genelde.ben ne kullaniyosam onlar da kullansin. Beni ayipliyolarsa bana gelmesinler. Esyalarimin yeniligi eskiligi onlari ilgilendirmez ama temizligi ilgilendirir diye dusunuyorum. Tabi yine de bazi insanlar gelince strese giriyorum. Sonra o insanlarin dusuncelerinin sacma oldugunu dusunup sakinlesiyorum. Sonucta boyle boyle millet icin yasaya yasaya evimiz doluyor. Bir gun baska bi yerde yasamak istesek, sirf esyalarimiz cok diye yerimizden kalkamiyoruz. Amaan kim tasincak diyoruz. Esyalar bizi ele gecirdi malesef. Bunun sebebi de elalem icin sakladiklarimiz basta.

kayınvalide evlenirken 1 tane yim yorgan vermişti ben alerjikim. doğu da görev yapıyorduk hava buz gibi ekşi 35 lerde. ortunelim gece dedik sabah kadar kaşındım çok agir ağzımız yüzümüz yün doldu . dedim atiyorum kv geri aldı tekrar yorganciya götürüp 2 yorgan yaptırmış etrafını elyafa kaplatip 2 kat nevresim yapmis. istemiyorum kalsın dedim

Bu arada belirteyim, bu bolumdeki sade yasamla ilgili hepinizin actigi aktif bütün konulari okudum, takdir ettim, hepinizi burda takilir görünce bu basliga birkac satir yazmak istemistim :)
Y Yengec anasi Saten gecelikleri sanirim atmaya karar verecegim, bazilarinin modeli hosuma gitmemeye basladi şöyle bir bakinca.
tr_lelli Simdi şöyle oluyor, ceyiz icin aldigimiz saten takimi begenmeyip biraz bozup bazi parcalarini daha evvel atmistim da ben sateni seksü buldugum icin ilk yilimizda gidip begendigim baska modeller almistim Ama simdi tekrar bakinca içlerinde beğenmediklerim olduğunu fark ettim, elemeye gidecegim. Yatarken giymeyi ben de sevmiyorum, hem naylon olduğu icin sicak oluyor hem yatakta kayiyor :) Benim alma ve kullanma amacim iliski öncesi cazibe yaratmak idi :)) simdi en begendigim birkac tanesiyle yapiciim :)) gerisi çöpe.
Bu arada şükür ki esimin gardrobuna bugün el attik, 3 poset çöp, 2 poset verilecek cikti, dolap bi rahatladi nefes aldi. Esim de kendine hayret etti bu kadar fazla kiyafeti olmasına Dunyadan haberi yok.

Söylediklerine aynen katılıyorum ama şöyle bir durum var mesela abim evlendi ve ben evimde 5 kişi ağırladım 3 gün kaldilar...dugundeen dernekten dönünce herkes duşa giriyor sonuçta ve hepsine ayrı ayrı havlu bornoz falan 2 kişide biz toplam 7 banyo havlusu oluyor ve bu kadar büyük havlu bornozu mecburen saklıyoruz ne yazikki

Kisi cok olunca mecbur oluyo evet. Bende de yorgan durumu oyle. Evde bir suru yorgan yer kapliyo. Ama yapicak bir sey yok bu konuda. Sadece incelerini secmeye calisiyorum. Kayinvalidem yun diye tutturuyor. Hem agir hem cok yer kapliyor. Bi de yikanmiyor. Hafif ve az yer kaplasin diye silikon aldim. Yuzde yuz sadelesmek imkansiz gibi.

Ama dosek konusunda inat ettim. Misafir icin dosek al diye tutturdular. Almadim. Sisme yatak aldim. Sisirip sonduruyom. Yer kaplamiyo.

Benimde yün yorganlar aslinda ıyi birşey bulsam bende bakıcam hazır yorganlara...yünler yıkanmıyor icim hic rahat değil...sanki içinden böcek çıkicakmis gibi hissediyorum aman iyiki almamışsın döşek yoksa biz cikalim evden eşyalar anca sığar

Ozdilekde ister elyaf istersende yikanabilir yün var bak istersen.
Ben sonbahar gibi alicam 1 cift kisilik

Ben likrali penye-dantel , penye-tül almistim sonradan.
Onlar daha rahat hemde gecelik gibide kullaniliyor.

Yaza girerken bazanin altindaki yazliklara el atmak istiyorum.
Evde giymelikler gozume cok batmisti cok gorundu.
Sortlar, askili badyler biraz elemem gerekecek.
Oglumdanda eleyip yerine almam gerekir.
Sort, tshrt alirim onada.
Son 3 yildir ogluma daha az giysi aldim hem doya doya giydi hem de benim icime oturmadi
Hic giyemeden verdiklerim oluyordu.
Bazen insan abartabiliyor

Dün çok temizlik yaptım.
hatta eşimle kararlar aldık.
eve yardımcı bulucaz. 15 günde gelicek.
ve tek çocuk ta karar kıldık. 2. bebek düşünmüyoruz.
sorumluluklar yoruyor artık beni.
Aa buna sasirdim.
Sen 2. Istiyordun

Dün çok temizlik yaptım.
hatta eşimle kararlar aldık.
eve yardımcı bulucaz. 15 günde gelicek.
ve tek çocuk ta karar kıldık. 2. bebek düşünmüyoruz.
sorumluluklar yoruyor artık beni.
Valla bende tek çocuk istiyorum oğlum 2 yaşında ıyi okullarda okutup eğitimini kusursuz almasını istiyorum...ama Annem beni çok yoruyor bu konuda üstü kapalı bencillikle suçluyor kardeşi olsun mutlaka diye...31 yaşındayım kararsizim

Ozdilekde ister elyaf istersende yikanabilir yün var bak istersen.
Ben sonbahar gibi alicam 1 cift kisilik
Eşim özdilegin ürünlerini çok seviyor zaten bütün yünleri atalım temiz temiz alalım diyor bende bakayım sonbahara kadar...annem bi çılgınlık yapıp yünlerimi yıkamaya kalkmazsa tabi

bende 2. çocuga verebilecek sabır olmadıgını düşünüyorum.
şimdi kızıma gayet sabırlı ve anlayışlıyım.
ama ev iş beni yıpratıyor.
kızıma bunları yansıtmamak için çaba harcıyorum.
2 tane olurlarsa kaldıramayabilirim.

Eşim özdilegin ürünlerini çok seviyor zaten bütün yünleri atalım temiz temiz alalım diyor bende bakayım sonbahara kadar...annem bi çılgınlık yapıp yünlerimi yıkamaya kalkmazsa tabi
Bende de yun vardi yerine ozdilekden alicam 125tl dedi cift kisilik elyaf olana.
Yun olan 150tl.
Bi oglumun yun yorgani kaldi o da alisik usurse falan diye cikaramadim.
Onu bastan dikicez ama dokup bu yaz.

Ss alimde 2. Yaparsan hatirlaticimm :)
Gozune sokarim kanka bak boyle diyordun bir zamanlar die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…