Merhabalar.
Ben de atmayi sevenlerden, attikca rahatlayanlardanim :)
Konunuzu ilk açtığınızda biraz bakindim takip ettim, siteye sık giris yapmadığım icin sonra okuyamadim, 300 sayfaya yaklasmis, iyi isler yapiyorsunuz belli ki tebrik ederim.
Benim lise, üniversite caglarinda biriktirme, saklama huyum vardı. Zaman içinde ve hayat da bayağı yorup bunaltinca atmaya basladim, o gün bu gündür attikca rahatlarim. Insan kalabaligini da esya kalabaligini da sevmiyorum. Satafat, süs cok da bana göre degil. Sade şıklığı severim.
Bir bayana göre az kiyafetim vardır ama yine de sık sık gardrop ayiklamasi yaparim. Ozellikle yazlik kışlık kiyafetleri cikarip kaldirirken kullanmadiklarimi ayiririm, cok yipranmislari atarim saglam olanlari ya toz bezi yapar ya ihtiyaci olanlara gonderirim. İhtiyac fazlasi kiyafet almam, kiyafet alis verisi yapmaktan (onu dene bunu dene bunalirim) hoslanmam zaten :)
Evin bir odasini döşemedik, fazla esyalari koymak icin kullaniyoruz. Gecenlerde oraya göz diktim, cocuk odasi yapmak ici orayı bosaltmaya basladim.
Oyuncaklari, evraklari, cdleri ayikladim. Verilecekleri verdim, atilacaklari attim. Cdlerden vcd formatinda olup artik bulanikliktan izlenmeyen filmler bile vardi :))
Simdilik tek cocugum var; bebek kiyafetlerini sizin gibi düşünerek bazisini sakliyorum, bazisini veriyorum.
Her yilbasi yaklasirken heyecanla ecza dolabi düzenlemesi yaparim :))) son kullanma tarihi yaklasan ilaclari ecza dolabinin disina, üstüne koyarim, o ay geldikce ordan bakar atarim.
Mutfakta da kullanmadigim kap kacak oldukca atiyorum veya verilecek biri bulursam (universite ogrencisi, esimin dukkani vs.) veriyorum.
Esimin bir erkek olarak cok kiyafeti ve ayakkabisi var, gardrobunu fazla kullanmadigi icin orda birikenlerden haberi olmuyor, kilo da aldi, artik ustune hic olmayacaklar var, gözüme batmaya basladi. Sira onunkilere geldi. Gecenlerde söyledim, bir bosluk bulup ayarlayacagiz.
Bizim durum da iste böyle. Ara ara disardan okuyorum, bu sefer biraz da bunalim filan var icimde, konusmaya ihtiyac duydum, yazayim dedim. Ayrica profil fotonuzu da cok begendim, gordukce Amelie'yi, gulumsuyorum :)Mia-
8 aylıkInsallah bisi cikmaz
Kac yasinda kiziniz?
Tsk ederim insaAllah degildirgeçmiş olsun inşallah ciddi birşey değildir.
InsaAllah canimbenimde vardı.yıllarca yaşadım onunla sonra hamile kalınca eridi kendi kendine.
İnş kötü huylu değildir canım .
Bazen duşünüyorum nasil bir dünyada çocuklarimizi yetiştiriyoruz diyeGeçmiş olsun Y Yengec anasi
Yenidoğan bebeğin göbek kordonunda 2000 çeşit kimyasal tespit edilmiş malesef
Ciddi bir şey değildir inş
çok yoruldum ama bir o kadar da rahatladım
eşimin kıyafet bölümünü düzelttim 7 tişört ihtiyaç sahibine 3 u de temizliğe ayirdim temizlik yaptim attım
4 çift çorap 2 iç çamaşır1 eşofman alti benim 2 pantolon 1 pijama takımı 3 atlet attım
sonra banyodaki ıvır zıvır kullanmadığım malzemeleri attım
mutfağa gectim kullanmadığım kavanozları koliledim yaz mevsiminde reçel konserve bol yapacağım onu da depoya koydum
2 bolum vardı mutfak dolabında oralari temizledim kullanmadigim 2 tabagi attim
sildim süpürdum her yeri
2 eski ayakkabı çöpe gitti
banyo da tmm ohh be ne güzel hep boyle kalsa temiz düzenli
çamaşırlar asıldı 2. posta yıkanıyor
dünden çorba var
yanina da mantı yapcam
Eskiyen iç çamaşirlarımı atarken tedirgin oluyorum bençok yoruldum ama bir o kadar da rahatladım
eşimin kıyafet bölümünü düzelttim 7 tişört ihtiyaç sahibine 3 u de temizliğe ayirdim temizlik yaptim attım
4 çift çorap 2 iç çamaşır1 eşofman alti benim 2 pantolon 1 pijama takımı 3 atlet attım
sonra banyodaki ıvır zıvır kullanmadığım malzemeleri attım
mutfağa gectim kullanmadığım kavanozları koliledim yaz mevsiminde reçel konserve bol yapacağım onu da depoya koydum
2 bolum vardı mutfak dolabında oralari temizledim kullanmadigim 2 tabagi attim
sildim süpürdum her yeri
2 eski ayakkabı çöpe gitti
banyo da tmm ohh be ne güzel hep boyle kalsa temiz düzenli
çamaşırlar asıldı 2. posta yıkanıyor
dünden çorba var
yanina da mantı yapcam
Aynı seyleri düşünüyorum bendeBen genelde çevremdekilerle dertleşmeyi sevmiyorum.
O an için sorunlarımı anlatıp rahatlasam da,
Aylar sonra 'sana da böyle olmuştu dimi' demeleri.
konu ne ara bana geldi dememle yaşanan pişmanlık.
Bazen çok sinir olsam bir olaya buraya yazıp göndermeden siliyorum.
Eskiden kağıda yazar sonra yakardım.
demekki bazı seyler hiç değişmiyor :)
Eskiyen iç çamaşirlarımı atarken tedirgin oluyorum ben
Malum çöpü karıştıranlar var.çok mu abartiyorum acaba.kesip iyice parçalayıp atsam daha mantikli gibi geliyor