Popüler Konu Minimal Yaşam

Çokkk güzel yazmışsınız :)
ben buraya yazmayı seviyorum.
misal ablama gidip bugün evi ayıkladım. Şunu attım desem.
eee der. :)
Anneme desem.
Atma kızım der.
Arkadaşıma desem.
İşin bitmiyo kanki der.

Burası benim gibi düşünenlerin ortak alanı...
Yazın rahatlayın içinizden ne geliyosa.

Sadelik en güzel şey
ama sürekli döngü oluşuyor.
at at bitmiyor

Amelie müziklerini dinlerim hep :)
filmini bulup da izleyemedim

Anneme soylemiyordum ben de. O hala biriktirici. Gecen yanlislikla agzimdan kacti, bi seyi attim dedim. Birkac gun sonra bana dedi ki "her seyi de atma." Tabii her seyi degil, kotuleri-yaramayanlari atiyoruz :)
Dün de şöyle bi daha baktim gardroba, atilacak 1 esarbi attim, ucu yirtilmis. Verilecek 2 esarp ile 3 etek gördüm, ayiracagim.
Evin duvarlarini da gozden geciriyorum, eski tablo, kurutulmus cicek vs.leri attim.
Kolay gelsin hepimize.

Ben de burayi surekli okuyorum . Tek tek attiklarimi yazmiyorum. Bazi ozel durumlarim var. Attikca mutlu oluyorum. Atilmasi gerekenleri dusundukce beynim yoruluyor. Burayi okumak iyi geliyor.
Atmaya kiyamamak gibi bir durumum var. Belki lazim olur dusuncesini tam olarak silemedim.
Almama kismini cozdum.
Avm veya pazara gideceksem ihtiyacim olmayan bir sey almayacagim diye beynimi sartlandiriyorum. Cok ise yariyor. Geri donup bakinca sacma sapan alisveris aliskanliklarim varmis.
Sirf zaman oldurmek icin avm yada pazara gitmisligim coktur. Gidince ucuz bulup aldigim gereksiz bir suru sey var.
Cok sukur iyice gec olmadan fark ettim.
Sade yasam ruhuma cok iyi geldi.

yarın eşimin dolabini düzenlemek istiom ama o hiç istemez karışma kalsın öyle der hep. ama o kadar çok kullanmadığı şey var ki ve çok dağınıktır kendisi. kesin düzeltmeliyim sitenin önündeki kutuya koyacağım ihtiyaç sahibine gidiyor en azindan

Geçmiş olsun Y Yengec anasi
Yenidoğan bebeğin göbek kordonunda 2000 çeşit kimyasal tespit edilmiş malesef
Ciddi bir şey değildir inş
Bazen duşünüyorum nasil bir dünyada çocuklarimizi yetiştiriyoruz diye

Insan sagligini umursamiyor kimse maalesef
Tsk ederim iyi dileklerin için pazartesi belli olacak artik

Slm kızlar

Bugün çok işim var ama yapasım yok
dün eşim bana yardım etti dedim içimden evren sesimi duydu :)

neyse bu pazar evdeyim.işler yapılır...

çok yoruldum ama bir o kadar da rahatladım
eşimin kıyafet bölümünü düzelttim 7 tişört ihtiyaç sahibine 3 u de temizliğe ayirdim temizlik yaptim attım
4 çift çorap 2 iç çamaşır1 eşofman alti benim 2 pantolon 1 pijama takımı 3 atlet attım
sonra banyodaki ıvır zıvır kullanmadığım malzemeleri attım
mutfağa gectim kullanmadığım kavanozları koliledim yaz mevsiminde reçel konserve bol yapacağım onu da depoya koydum
2 bolum vardı mutfak dolabında oralari temizledim kullanmadigim 2 tabagi attim
sildim süpürdum her yeri
2 eski ayakkabı çöpe gitti
banyo da tmm ohh be ne güzel hep boyle kalsa temiz düzenli
çamaşırlar asıldı 2. posta yıkanıyor
dünden çorba var
yanina da mantı yapcam

Ben genelde çevremdekilerle dertleşmeyi sevmiyorum.
O an için sorunlarımı anlatıp rahatlasam da,
Aylar sonra 'sana da böyle olmuştu dimi' demeleri.
konu ne ara bana geldi dememle yaşanan pişmanlık.

Bazen çok sinir olsam bir olaya buraya yazıp göndermeden siliyorum.
Eskiden kağıda yazar sonra yakardım.
demekki bazı seyler hiç değişmiyor :)

benimde eşimin kıyafetlerine el atmam gerek.
Senin işler bitmiş
bende daha eve gidince baslıyacak puff.

Eskiyen iç çamaşirlarımı atarken tedirgin oluyorum ben

Malum çöpü karıştıranlar var.çok mu abartiyorum acaba.kesip iyice parçalayıp atsam daha mantikli gibi geliyor

Aynı seyleri düşünüyorum bende

Evet hem unutmayıp tekrar hatirlatiyorlar en olmadik anda gereksiz bir zamanda hemde anlatirken samimi bir şekilde dinlemiyorlar zaten

iş başlayana kadar sıkıntı bitince rahatlık
ben 2 kat çöp poşeti yapıp kapıya koyuyorum sitede oturuyoruz hizmetli alıp konteynır a koyuyor ordan da çöp arabası aliyor

Mia- ben kimseye birşey anlatmam. Yediğim okkalı kazıklardan sonra öğrendim bunu. Ben unutuyorum insanlar unutmuyor. O anda rahatladığımı sanıyorum ama aslında başıma daha büyük bela alıyorum.
Şimdi aynaya bakıp kendime anlatıyorum, psikoloğuma anlatıyorum. Başka da kimseye ağzımı açmıyorum. Böylesi daha iyi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…