Popüler Konu Minimal Yaşam

Gunaydin bende minimal olmak, esya azaltmakdan ziyade şu da var.

Herseyi yikayabilmem gerekiyor
Yorgan, battaniye, perde vs.
Yani hepsi makinede yikanabilir olmali.
Ben yikamayi pek severim.
O sebepden halilari bile makinede yikanabilir istiyorum.

Bana herseyin temizliginin kolayi lazim.
Öyle seviyorum.

Gunaydin bende minimal olmak, esya azaltmakdan ziyade şu da var.

Herseyi yikayabilmem gerekiyor
Yorgan, battaniye, perde vs.
Yani hepsi makinede yikanabilir olmali.
Ben yikamayi pek severim.
O sebepden halilari bile makinede yikanabilir istiyorum.

Bana herseyin temizliginin kolayi lazim.
Öyle seviyorum.

Yakında evi hortumla yıkayacaksın kanki :KK70:

Yakında evi hortumla yıkayacaksın kanki :KK70:
Sorma
Dun yun yorganida anneme cikardik yani hic kullanmadim zaten yumos kokuyo hala.

Annem bu mu kirli diyor.

Yani yikayamiyorum yun yorgani kesin kirlidir seysi olustu bende.

Esimin ceketlerini kuru temizlemeye yolladim hepsini bi ara risk alip makineye atsam bile diyorum.
Onlara sigara kokusu siniyor illa.
Napcam bakalim.

Sorma
Dun yun yorganida anneme cikardik yani hic kullanmadim zaten yumos kokuyo hala.

Annem bu mu kirli diyor.

Yani yikayamiyorum yun yorgani kesin kirlidir seysi olustu bende.

Esimin ceketlerini kuru temizlemeye yolladim hepsini bi ara risk alip makineye atsam bile diyorum.
Onlara sigara kokusu siniyor illa.
Napcam bakalim.

bende yünleri bu yüzden istemiyorum.
hem öyle duruyo dolapta
hemde kullanılsa yıkanacak durumu yok.

bende yünleri bu yüzden istemiyorum.
hem öyle duruyo dolapta
hemde kullanılsa yıkanacak durumu yok.
Yün yorganimi hali yikama yapan yere verdim 25 tl ye yikadilar cokta temiz yikamislar tavsiye ederim yikanabilir yani :))

Bende bugun guya evi toplayip bi süpürecektim ama hastaneye gitmek zorunda kaldik

Kızımın yumurtaliklarinda kist çıktı 3.30 da tahlil sonuçları cikacak insaAllah bişey çıkmaz dua edin bizim için

Bende bugun guya evi toplayip bi süpürecektim ama hastaneye gitmek zorunda kaldik

Kızımın yumurtaliklarinda kist çıktı 3.30 da tahlil sonuçları cikacak insaAllah bişey çıkmaz dua edin bizim için

benimde vardı.yıllarca yaşadım onunla sonra hamile kalınca eridi kendi kendine.
İnş kötü huylu değildir canım .

çamaşır yıkama işini haftaiçi hallettim
bu akşam eve gidince temizlik yapıcam inşallah
yarın çalışıyorum akşamında da misafir gelecek
pazar günü dinlenmeyi düşünüyorum..

akvaryum malzemelerini 1 çöp poşeti çöpe gitti
yedek taslar bahceye konuldu.
ilaçlar atıldı.

şimdi etrafı toplayıp son işlerimi yapıcam.

ben böyle parça parça düzenleyemiyorum.
bir başladım mı sonu gelmeli
zamanım yettikçe 2-3 günde tamamen bitmeli
siz nasıl yapıyorsunuz ?

çamaşır yıkama işini haftaiçi hallettim
bu akşam eve gidince temizlik yapıcam inşallah
yarın çalışıyorum akşamında da misafir gelecek
pazar günü dinlenmeyi düşünüyorum..

ama dinlenilmiyo sadece düşünülüyo :)

Merhabalar.
Ben de atmayi sevenlerden, attikca rahatlayanlardanim :)
Konunuzu ilk açtığınızda biraz bakindim takip ettim, siteye sık giris yapmadığım icin sonra okuyamadim, 300 sayfaya yaklasmis, iyi isler yapiyorsunuz belli ki tebrik ederim.

Benim lise, üniversite caglarinda biriktirme, saklama huyum vardı. Zaman içinde ve hayat da bayağı yorup bunaltinca atmaya basladim, o gün bu gündür attikca rahatlarim. Insan kalabaligini da esya kalabaligini da sevmiyorum. Satafat, süs cok da bana göre degil. Sade şıklığı severim.

Bir bayana göre az kiyafetim vardır ama yine de sık sık gardrop ayiklamasi yaparim. Ozellikle yazlik kışlık kiyafetleri cikarip kaldirirken kullanmadiklarimi ayiririm, cok yipranmislari atarim saglam olanlari ya toz bezi yapar ya ihtiyaci olanlara gonderirim. İhtiyac fazlasi kiyafet almam, kiyafet alis verisi yapmaktan (onu dene bunu dene bunalirim) hoslanmam zaten :)

Evin bir odasini döşemedik, fazla esyalari koymak icin kullaniyoruz. Gecenlerde oraya göz diktim, cocuk odasi yapmak ici orayı bosaltmaya basladim.
Oyuncaklari, evraklari, cdleri ayikladim. Verilecekleri verdim, atilacaklari attim. Cdlerden vcd formatinda olup artik bulanikliktan izlenmeyen filmler bile vardi :))

Simdilik tek cocugum var; bebek kiyafetlerini sizin gibi düşünerek bazisini sakliyorum, bazisini veriyorum.

Her yilbasi yaklasirken heyecanla ecza dolabi düzenlemesi yaparim :))) son kullanma tarihi yaklasan ilaclari ecza dolabinin disina, üstüne koyarim, o ay geldikce ordan bakar atarim.

Mutfakta da kullanmadigim kap kacak oldukca atiyorum veya verilecek biri bulursam (universite ogrencisi, esimin dukkani vs.) veriyorum.

Esimin bir erkek olarak cok kiyafeti ve ayakkabisi var, gardrobunu fazla kullanmadigi icin orda birikenlerden haberi olmuyor, kilo da aldi, artik ustune hic olmayacaklar var, gözüme batmaya basladi. Sira onunkilere geldi. Gecenlerde söyledim, bir bosluk bulup ayarlayacagiz.

Bizim durum da iste böyle. Ara ara disardan okuyorum, bu sefer biraz da bunalim filan var icimde, konusmaya ihtiyac duydum, yazayim dedim. Ayrica profil fotonuzu da cok begendim, gordukce Amelie'yi, gulumsuyorum :) Mia- Mia-

X