Popüler Konu Minimal Yaşam

Banyo fayanslarını ve duşakabini sildim
Lavabo wc dezenfekte ettim
Mutfak dolaplarını sildim
Çok yoruldum
Atılanlar : 1 çarşaf 2 yastık kılıfı 2 lif 1 tişört 1 cam şişe 2 cam kavanoz 1 teneke kutu 2 toz bezi 1 bulaşık teli köpük tabaklar tuzluk biberlik ve bir kaç küçük mutfak ıvır zıvırı

Annemdeydim bugun eve geldik bir saat önce

Iki makine çamaşir cikti üstümüzden.
Bi yerden gelince herseyi yikamazsam içim rahat etmiyor.sizde de öyle oluyor mu ?

Camasirlar yikanip serilecek kısa devirde yikansa yeter zaten

Çok sevdiğim kıyafetlerimin renginin solmasından, tüylenmesinden kısacası eskimesinden nefret ediyorum. Veda etmek zor geliyor ama bana yaaaa
Deterjanini cokkoyuyor olabilirsiniz ..ben fazla kiyafet almiyorum artik ama rengide solmuyor giyilmekten eskiyor...bir cay bardagi deterjan koyarim genelde koyu renkliler icin ozel sivi deterjan kullaniyorum cunku tozlar renk aciyor

Deterjanini cokkoyuyor olabilirsiniz ..ben fazla kiyafet almiyorum artik ama rengide solmuyor giyilmekten eskiyor...bir cay bardagi deterjan koyarim genelde koyu renkliler icin ozel sivi deterjan kullaniyorum cunku tozlar renk aciyor
Deterjanla ilgili olduğunu sanmıyorum. Giyiyorum. Eskiyor ama benim sevdiğim bir Kıyafet ise eskidiğini kabullenmek istemiyorum galiba

Selam hanımlar
Bir çift bot
Dolu dolu bir poşet notlarım kitaplarım atıldı

Bugün çekmece içi temizlenecek

Kozmetiğe biraz para verdim aynı seyleri kullanmaktan sıkıldım diye yalnız :/

Bu aradamakyaj organizatörü kullanan var mı memnun musunuz

Buzdolabını temizledim
Mutfak çekmecelerini temizledim
Camları sildim
Kızımı yıkadım
1 makine çamaşır attım yıkandı
Evi süpürdüm
Çok motiveydim bu haftasonu epey iş yaptım ama kendimi de baya yordum.

Selam kizlar uc gundur misafir agirliyorum ...annem vardi iki gun ...ustune kaynim geldi onlari gonderdim yarin kayin validem gelicek bir hafta kalmaya ...
Fazla ev isi yapamadim kucuk cocugum var diye ama kileri temizledim mutfak alisverisimi yaptim..paket urunleri acip cam siselere koydum...
Hemen tuketwcek kadar aldigim aldigim icin bozulma atma olmuyor hemde dokulme sorunu kalkiyor..kaynanam gelirken malzeme getiricek hem yer acilsun poset pcinde durunca hos olmuyor...buzlugu temizledim. Salonun camlarini sampuanli suyla sildim beyazlari karbonat+deterjan beyaz sabunla yikadim gunese astim gene sakiz gibi oldular

Kullanmıyorum ama çok kullanışlı bir şeye benziyor düzen açısından.
Evet cok kullanisli ama koydugunuz yerde devaml tozlaniyor ve dokulme yapiyo urunler her hafta temizligini yapmaniz gerekiyo bide koyacaginiz yer musait mi ona dikkat edin cunku bazilari cekmeceye sigmiyor

Sampuanli su derken anlamadim ben bildigimiz sampuanla camlarimi sildiniz

Daha mi iyi temizliyor öyle
Bilmedigim icin soruyorum :)

Selam kizlar bugun evdeyim
Mutfagi temizledim
Oturma odasi silinecek
Yatak odasi sirada

Sampuanli su derken anlamadim ben bildigimiz sampuanla camlarimi sildiniz

Daha mi iyi temizliyor öyle
Bilmedigim icin soruyorum :)
Evet ...kremsiz sampuanla cam silme. Butun camlarim buyuk boy..durulama kurulama gerektirmiyor ..en fazla onbes dk.da bitti..ama icine az sirkede koydum ben...hizlica kuru bezlede ustunden gectim ..deneyim bi memnun kalicaksiniz ...

Evet ...kremsiz sampuanla cam silme. Butun camlarim buyuk boy..durulama kurulama gerektirmiyor ..en fazla onbes dk.da bitti..ama icine az sirkede koydum ben...hizlica kuru bezlede ustunden gectim ..deneyim bi memnun kalicaksiniz ...
Evet ben aynen öyle siliyorum cam silme işi 15 20 dakikada bitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…