Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydın
Dün çaya misafirim vardı
Eşime tatlı ve kuru pasta aldırdım
Evde kuruyemiş ve pestil falan vardı
Çay ile beraber yenildi
Kuru pasta kaldı
Onu da sabah oğlumun kreşe götürdüm
Arkadaşlarıyla yesinler
Ayıklama işine buzdolabını da dahil ettim
Kuru meyve vs ne varsa tüketilsin birikmesin

Bu sene giymediğim kazakları da elden çıkaracağım
Daha ayakkabı dolabı var ama ona haftasonu bakabilirim

Banyo ya girdim bende ..az kalan malzemeleri deferlendirip fazla kutulari geri donusum posetime doldurdum..copun yanina birakilcak banyo raflari bosaldi bayagi zaten fazla deterjanim yok ama kaba esyalar yer tutuyodu

eşimin 5 yıllık evliliğimizde hiç giydiğini görmediğim iki kazak ve iki kotunu ayırdım babasına verdim.hala diyorki giyerim:SSS
:)))
biz de eşimin kıyafetlerini ayırırken gülmüştük. bir sürü eski gömlek kazak sweet. o da işi espriye vurup "aa ben bunu ilkokula giderken giyiyordum bak hala oluyor" demişti :)))

aslında benim gardolapta beter durumda. artık kumaş pantolon giymediğim halde bissürü kumaş pantolon var.
eskiyen çantam var.
haftasonuda ben el atayım onlara.

rutin temizliğimi yaptım dün akşam
çamaşır yıkama işimi de haftaiçi hallettim
bu akşam misafirliğe gidicez
cts-pazar evde olucam yuppi
ama yapılacak o kadar çok iş var ki aklımda
gelen giden olmazsa ve kızımdan fırsat bulabilirsem
-mutfak dolapları ve buzdolabı temizlenecek
-banyo fayansları ve duşakabin silinecek
-camlar silinecek
-ütüler yapılacak
inşallah

O ütü hiç bitmiyoooo

haftalık bildirimimi yapayım. atılan 7 parça
3 adet erkek çamaşır, çocuk boxer, sırt kaşıyıcı (kullanılmıyordu çöpe gitti), eskiyen kapı önü terliği, makyaj malzemeleri (ruj, far, oje)
kendime iki gömlek aldım, karşılığında bir kazak ve bir pantalon elden çıkardım. (giysi kumbarasına gidecek poşete)

maalesef tüketime devam ediyoruz, son zamanlarda indirimlerden çocuklara bir sürü parça kıyafet aldım gelecek kış giymeleri için, oyuncak zaten sürekli alınıyor, çocuklara okumak için kitap aldım, bir kaç parça da kendimize kıyafet alındı, bunların yerine atılacak inşaallah

Slmlar bugün 2 cam sildim evi süpürsün sildim...eskiyen ve giymedigim 1 büyük çöp poşeti kıyafet attim...Ve eşimin 5 parca kıyafetinide cikardim elden..biraz rahatladim birazdan banyodaki fazlaliklari az kalan detarjan kutularinida cikaricam balkona....pazartesiden itibaren iyice kurcalicam dolaplari baza iclerini ayakkabiligi hepsinden kurtulmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…