- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
Selamlar,
Haftasonu bütün evi şöyle bir dolaştım. Kızımın biten boya kalemlerini, aktivitelerde kullandığımız malzemeleri ayıkladım. Kitaplığıma göz gezdirdim. Okuduğum ve bir daha okumayı düşünmediğim ve kızıma saklayacak kadar etkilenmediğim kitapları ayırdım. Bu ayıklamayı en son 6 ay önce yapmıştım. Yaklaşık 25 kitap birikmiş. İşyerinde yardımcım var. Kitapları annesi için istedi. Cumartesi hazırladım. Geldi aldı evden.
Kızımın okulu, her ay çocukların okulda yaptıkları etkinlikleri eve gönderiyor. Oturup onları ayıkladım. Saklamak isteyeceklerimizi bir kutuya koyup kaldırdım.
Bu Cumartesi 2. çocuğumuzun cinsiyeti belli olacak. Eğer kızsa kıyafetleri saklamaya devam ederim. Ama erkekse depoya kaldırdığım kıyafetleri ayıklama zamanı gelmiş demektir. Atlet ve eşofmanları kullanırım. Kalanı da kızıma her yaşından 1 hatıra kıyafet olacak şekilde bir kutu yapar, kalanı dağıtırım diye düşünüyorum.
Ben de koridora yatay bir pano yaptırsam ve etkinlikleri orada sergilesem diye düşünüyorum.etkinlik için yapılanlar bizde de birikiyor, onları ne yapacağımı bilemiyorum bende
kitapların da okumayı seven birine gitmiş
bebişin kız olacak gibi geliyor bana
araştırmalarda kız bebeklerde bulantıların ve kusmaların daha fazla olduğunu gösteriyor, sağlıklı olsunlar da
Onlar versem alırlar ama ne gereksiz onlar ne yapacakBardak tak annene veya kv vermelisin bence.
ve o koltuklarda bol bol otururdum.
Selamlar,
Haftasonu bütün evi şöyle bir dolaştım. Kızımın biten boya kalemlerini, aktivitelerde kullandığımız malzemeleri ayıkladım. Kitaplığıma göz gezdirdim. Okuduğum ve bir daha okumayı düşünmediğim ve kızıma saklayacak kadar etkilenmediğim kitapları ayırdım. Bu ayıklamayı en son 6 ay önce yapmıştım. Yaklaşık 25 kitap birikmiş. İşyerinde yardımcım var. Kitapları annesi için istedi. Cumartesi hazırladım. Geldi aldı evden.
Kızımın okulu, her ay çocukların okulda yaptıkları etkinlikleri eve gönderiyor. Oturup onları ayıkladım. Saklamak isteyeceklerimizi bir kutuya koyup kaldırdım.
Bu Cumartesi 2. çocuğumuzun cinsiyeti belli olacak. Eğer kızsa kıyafetleri saklamaya devam ederim. Ama erkekse depoya kaldırdığım kıyafetleri ayıklama zamanı gelmiş demektir. Atlet ve eşofmanları kullanırım. Kalanı da kızıma her yaşından 1 hatıra kıyafet olacak şekilde bir kutu yapar, kalanı dağıtırım diye düşünüyorum.
Valla ben ikinciden sonra dükkanı kapatıyorum. İkinci bile çok zor bir karardı benim için:)bende 2. bebekte baya ayıklama yaparım erkek olursa.
3. olma ihtimalini bile düşünmüyorum.
küçülenler dağıtılır.
hatıralık saklarım.
Ways 2. Yapmadan 3. Hatun hızlı cıktı yabende 2. bebekte baya ayıklama yaparım erkek olursa.
3. olma ihtimalini bile düşünmüyorum.
küçülenler dağıtılır.
hatıralık saklarım.
Arkadasim beni hamiş görmüş rüyasında bende pesinden gelicim sen beni geçtin amaValla ben ikinciden sonra dükkanı kapatıyorum. İkinci bile çok zor bir karardı benim için:)
Gel gel beraber büyütürüz:)Ways 2. Yapmadan 3. Hatun hızlı cıktı ya
Arkadasim beni hamiş görmüş rüyasında bende pesinden gelicim sen beni geçtin ama
Selam kizlar...geldim ben ..kulaklarim cok cinladi
Selamm..
Dün fincanlarimida yeniledim bi tık de ona attim.
Eski fincanlara bye bye dedim yeter da 14 senedir aynı fincan takimi başkada takımım yoktu.
1 tkm. daha dusunuyorum böyle ucuz yakalarsam alırım ama acelem yok (20tl aldım 6kisilik takimini)
Ben paaardan beri birşey atmadım. Ama aklımda olanlar var. Önce makyaj malzemelerimi ayıklayacağın. Sonra da oğlanın dolabını.
Herşeyi degerlendirmişsiniz tebrikler :)Portakal kabuklarini meyve soyacagiyla soydum gene onlari kuruttum ..soyduklarimin suyunu sıktım ..buzluga kaldirdim pastalarin ustunjjole yaparken eliminealtinda olsunlr.
Posasina temizlik sirkesini kurdum ..bazilarini ayirdim bulasik makinasi icn...
Bu hafta da portakal kabugu sekerlemesi icin kabuk ayikliycam ...eskimis kotlari anneme verdim canta ve yelek yapicak ...artik iiplerden kizimin bebegine elbiseler yaptim....artiklardan bir battaniye cikti.