- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
Selamlar,
Haftasonu bütün evi şöyle bir dolaştım. Kızımın biten boya kalemlerini, aktivitelerde kullandığımız malzemeleri ayıkladım. Kitaplığıma göz gezdirdim. Okuduğum ve bir daha okumayı düşünmediğim ve kızıma saklayacak kadar etkilenmediğim kitapları ayırdım. Bu ayıklamayı en son 6 ay önce yapmıştım. Yaklaşık 25 kitap birikmiş. İşyerinde yardımcım var. Kitapları annesi için istedi. Cumartesi hazırladım. Geldi aldı evden.
Kızımın okulu, her ay çocukların okulda yaptıkları etkinlikleri eve gönderiyor. Oturup onları ayıkladım. Saklamak isteyeceklerimizi bir kutuya koyup kaldırdım.
Bu Cumartesi 2. çocuğumuzun cinsiyeti belli olacak. Eğer kızsa kıyafetleri saklamaya devam ederim. Ama erkekse depoya kaldırdığım kıyafetleri ayıklama zamanı gelmiş demektir. Atlet ve eşofmanları kullanırım. Kalanı da kızıma her yaşından 1 hatıra kıyafet olacak şekilde bir kutu yapar, kalanı dağıtırım diye düşünüyorum.
etkinlik için yapılanlar bizde de birikiyor, onları ne yapacağımı bilemiyorum bende
kitapların da okumayı seven birine gitmiş
bebişin kız olacak gibi geliyor bana
araştırmalarda kız bebeklerde bulantıların ve kusmaların daha fazla olduğunu gösteriyor, sağlıklı olsunlar da