Popüler Konu Minimal Yaşam

Selamlar,

Haftasonu bütün evi şöyle bir dolaştım. Kızımın biten boya kalemlerini, aktivitelerde kullandığımız malzemeleri ayıkladım. Kitaplığıma göz gezdirdim. Okuduğum ve bir daha okumayı düşünmediğim ve kızıma saklayacak kadar etkilenmediğim kitapları ayırdım. Bu ayıklamayı en son 6 ay önce yapmıştım. Yaklaşık 25 kitap birikmiş. İşyerinde yardımcım var. Kitapları annesi için istedi. Cumartesi hazırladım. Geldi aldı evden.

Kızımın okulu, her ay çocukların okulda yaptıkları etkinlikleri eve gönderiyor. Oturup onları ayıkladım. Saklamak isteyeceklerimizi bir kutuya koyup kaldırdım.

Bu Cumartesi 2. çocuğumuzun cinsiyeti belli olacak. Eğer kızsa kıyafetleri saklamaya devam ederim. Ama erkekse depoya kaldırdığım kıyafetleri ayıklama zamanı gelmiş demektir. Atlet ve eşofmanları kullanırım. Kalanı da kızıma her yaşından 1 hatıra kıyafet olacak şekilde bir kutu yapar, kalanı dağıtırım diye düşünüyorum.

etkinlik için yapılanlar bizde de birikiyor, onları ne yapacağımı bilemiyorum bende
kitapların da okumayı seven birine gitmiş
bebişin kız olacak gibi geliyor bana
araştırmalarda kız bebeklerde bulantıların ve kusmaların daha fazla olduğunu gösteriyor, sağlıklı olsunlar da

etkinlik için yapılanlar bizde de birikiyor, onları ne yapacağımı bilemiyorum bende
kitapların da okumayı seven birine gitmiş
bebişin kız olacak gibi geliyor bana
araştırmalarda kız bebeklerde bulantıların ve kusmaların daha fazla olduğunu gösteriyor, sağlıklı olsunlar da
Ben de koridora yatay bir pano yaptırsam ve etkinlikleri orada sergilesem diye düşünüyorum.
İkinci kız olsa güzel olur aslında. Hem iki kız birbirine arkadaş olur hem de kıyafet masrafı olmaz:KK45:

Bardak tak annene veya kv vermelisin bence.
ve o koltuklarda bol bol otururdum.
Onlar versem alırlar ama ne gereksiz onlar ne yapacak
En iyisi bir iki yil daha dursun sonra koltuk takimiyla birlikte yardim dernegine vermeyi dusunuyorum
Yoksa annem alir saklar kesin her zaman yaptigi gibi :)

Selamlar,

Haftasonu bütün evi şöyle bir dolaştım. Kızımın biten boya kalemlerini, aktivitelerde kullandığımız malzemeleri ayıkladım. Kitaplığıma göz gezdirdim. Okuduğum ve bir daha okumayı düşünmediğim ve kızıma saklayacak kadar etkilenmediğim kitapları ayırdım. Bu ayıklamayı en son 6 ay önce yapmıştım. Yaklaşık 25 kitap birikmiş. İşyerinde yardımcım var. Kitapları annesi için istedi. Cumartesi hazırladım. Geldi aldı evden.

Kızımın okulu, her ay çocukların okulda yaptıkları etkinlikleri eve gönderiyor. Oturup onları ayıkladım. Saklamak isteyeceklerimizi bir kutuya koyup kaldırdım.

Bu Cumartesi 2. çocuğumuzun cinsiyeti belli olacak. Eğer kızsa kıyafetleri saklamaya devam ederim. Ama erkekse depoya kaldırdığım kıyafetleri ayıklama zamanı gelmiş demektir. Atlet ve eşofmanları kullanırım. Kalanı da kızıma her yaşından 1 hatıra kıyafet olacak şekilde bir kutu yapar, kalanı dağıtırım diye düşünüyorum.

bende 2. bebekte baya ayıklama yaparım erkek olursa.
3. olma ihtimalini bile düşünmüyorum.
küçülenler dağıtılır.
hatıralık saklarım.

bende 2. bebekte baya ayıklama yaparım erkek olursa.
3. olma ihtimalini bile düşünmüyorum.
küçülenler dağıtılır.
hatıralık saklarım.
Ways 2. Yapmadan 3. Hatun hızlı cıktı ya
Valla ben ikinciden sonra dükkanı kapatıyorum. İkinci bile çok zor bir karardı benim için:)
Arkadasim beni hamiş görmüş rüyasında bende pesinden gelicim sen beni geçtin ama

Selamm..

Dün fincanlarimida yeniledim bi tık de ona attim.
Eski fincanlara bye bye dedim yeter da 14 senedir aynı fincan takimi başkada takımım yoktu.
1 tkm. daha dusunuyorum böyle ucuz yakalarsam alırım ama acelem yok (20tl aldım 6kisilik takimini)

Ben paaardan beri birşey atmadım. Ama aklımda olanlar var. Önce makyaj malzemelerimi ayıklayacağın. Sonra da oğlanın dolabını.

Selam kizlar...geldim ben ..kulaklarim cok cinladi

Aaa hoşgeldin :)

Selamm..

Dün fincanlarimida yeniledim bi tık de ona attim.
Eski fincanlara bye bye dedim yeter da 14 senedir aynı fincan takimi başkada takımım yoktu.
1 tkm. daha dusunuyorum böyle ucuz yakalarsam alırım ama acelem yok (20tl aldım 6kisilik takimini)

Güle güle kullan kanki

Ben paaardan beri birşey atmadım. Ama aklımda olanlar var. Önce makyaj malzemelerimi ayıklayacağın. Sonra da oğlanın dolabını.

bende bu hafta dinlenmekle geçiyo.
hiç keyfim yok.

Portakal kabuklarini meyve soyacagiyla soydum gene onlari kuruttum ..soyduklarimin suyunu sıktım ..buzluga kaldirdim pastalarin ustunjjole yaparken eliminealtinda olsunlr.
Posasina temizlik sirkesini kurdum ..bazilarini ayirdim bulasik makinasi icn...
Bu hafta da portakal kabugu sekerlemesi icin kabuk ayikliycam ...eskimis kotlari anneme verdim canta ve yelek yapicak ...artik iiplerden kizimin bebegine elbiseler yaptim....artiklardan bir battaniye cikti.

Portakal kabuklarini meyve soyacagiyla soydum gene onlari kuruttum ..soyduklarimin suyunu sıktım ..buzluga kaldirdim pastalarin ustunjjole yaparken eliminealtinda olsunlr.
Posasina temizlik sirkesini kurdum ..bazilarini ayirdim bulasik makinasi icn...
Bu hafta da portakal kabugu sekerlemesi icin kabuk ayikliycam ...eskimis kotlari anneme verdim canta ve yelek yapicak ...artik iiplerden kizimin bebegine elbiseler yaptim....artiklardan bir battaniye cikti.
Herşeyi degerlendirmişsiniz tebrikler :)

Günaydın
haftasonu eşimle kısa tatil yaptık
2 gündür düzen pek yok
Ama yemek işimi hallettim 2 günlük
Yıkama kaldırma ayakkabı düzeltme işimi bitirince bu hafta işlerimi yoluna koyarım
Dün akşam kenarı atan 1 pasta tabağı ve 1 kase attım

Haftasonu kendimden oldukça büyük bir performans bekliyorum

Dün tüm halilar yıkamaya gitti altları silindi
Salonun duvar,cam,vitrin ve koltuk yüzleri silindi ( tabi gelen yardimci yapti butun bunlari )

Ne kadar kirlenmiş heryer bide yaza kadar beklemeyi düşünüyodum :olamaz:

Atilacak bişey cikmadi.bugunde etrafi toplayip oturdum :)
Güveç yapcam daha :süslü:

günaydın kızlar
ben de nihayet banyo aksesuar takımı aldım Koçtaş'tan. düz beyaz, küçük, gayet sade minimal bir şey fiyatı da uygun:super:
kendime 2 kazak, eşime 1 gömlek aldım. hem sevgililer günü hediyesi olsun istedim. o da çok sevindi:KK68:
bir de kardeşimin eşine doğum günü hediyesi aldım, o da beğendi:KK16:

gardrop temizliği yaptığım gün giymeyeceklerimi artırmıştım ve bugün biZIm sitenin önüne kıyafet kutusu yerleştirdiklerini gordum birazdan dışarı çıkınca oraya koyacagim:super:

554BFFD4-2349-4CA9-9FC7-775D0DBD3E06.jpeg
Cuma misafirliğe gidicem. Ev hediyesi olarak da evde fazla fincan takımım vardı onu götürücem. Aklıma borcam karikatürü geldi :KK48:

çok hoş bir karikatür borcam olayı çok abartıldı. her şey değişiyor gereksiz yere evler tika basa doldu

X