Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepinize iyi günler mutlu hafta sonları ben bir süredir birikim topigini takip ediyordum konusmalarda bikaç keredir minimal yasam diye karşıma çıktı bikaç gündür ara ara okuyorum yazdıklarınızı benim evimde inanılmaz dolu atmak dağıtmak kurtulmak istiyorum bende size katılmak istiyorum bu yıl bulunduğumuz yerden tayin istiycez inşallah tayinimiz çıkarsa biçok şeyden kurtulucam zaten ama dururkende ev üstüme üstüme geliyor temizlik neredeyse tüm günümü alıyor süpürmek silmek neyse de toz almak çok zor heryer mobilya üstleri içleri birsürü kıyafet mutfak ve ıvır zıvır eşya almışız da almışız aranıza alırsanız sevinirim belki bende hayatımı kolaylastirabilirim sayenizde
Bugun yatak odasinin atilacaklarini ayıkladım
Bir tane etek ceket takimi
2 tane kisa ceket
Bir tane etek
Bir hirka atıldı
Bunlarda ne eski.ne de yirtik hic bisey yoktu ama çöpün kenarina poşetle biraktim maalesef
Keske ihtiyac sahibi birine verilseydi burda öyle biri yok.anneme desem kızar niye giymiyosun diye kayinvalideye desem hiç denmez
Neyse ihtiyaci olan biri almistir insaAllah
Bir sürü eski yirtik kaçmiş çorap atildi
Çekmecede olan gereksiz ivir vizir atildi
Dolabim biraz daha düzenli oldu sanki
Şuan evde giydigim kiyafetler var onlarda atilacak ama kış çıksın onları oyle atcam :)
Iyi geceler
Ivır zıvır değil aslında süs eşyası pek sevmem 2 tane kızım var büyüğünden kalan kıyafetler küçükte giyer diye tutuyorum aslında alırken küçüğünede alıyoruz ama ilk cocuk diye bolca kıyafet almışız şuanda kışlıklar dolapların da yazlıklar koltuk altında bazalarin altında yatak örtüsü çocukların battaniyelerı çeyizler çekmecelerde kızların kitapları (büyük kızım okumayı çok sever geçen saydım 200 den fazla) yine dergiler kağıtlar yine kendi yatak odamızda çekmeceler dolapta aman giyeriz dediğimiz kıyafetlerimiz bir zamanlar 90 kiloydum simdi 60 kiloyum büyük kıyafetler eşimin uniformaları birazda hatıra olup vedalasamadiklarimiz ama artık gün vedalaşma günü önümüzdeki hafta oda oda başlıycamtabikide buyur hoşgeldinnn...
ortalıkda çok aksesuar ıvır zıvır varsa kutuya doldur.
evi temizle
sonra sevdiklerini koy sadece.
kalanı ver gitsin.
Benim gözüme carpanlar aslında büyük eşyalar mesala taşınırken 2 çekyat konsol vitrin gümüşlük bulaşık makinası gibi bikaç eşyadan kurtulucam evleneli 13 dır bizimle geziyorlar çok bile dayandılar işte insan evlenirken heves ediyor benimde sus eşyam yoktur vitrinde misafir yemek takımı ( mutfakata eskiyen tabaklarimi kolilemeyip gittigim yerde gunluk kullanıcam mutfakta çok fazlalığım yoktur ama daha önce takım bozulan kırılanlar )ve kv hediyesi kristal takım var sadece tayin dönemine kadar kızların ve bizim fazlalıklarımız dan kurtulucam taşınırken de büyük eşyalarımı bulunduğum yerde dağıtmayı düşünüyorum satmam kırığı bozugu yok hiçbirinin eşyamı güzel kullanırım ama yani satılacak kadar yeni değil artık gözüm fazlalık görmek istemiyorTayinci işiniz varsa neden o kadar doldurdunuz ki? Asker ve polis eşleri sürekli taşındıkları için gereksiz şeyler pek almazlar
Ben de çok taşındım il içinde, bundan dolayı biblo ıvır zıvır yıllar önce elden çıkardım hatırası olan şeyleri de kolilere sarıp kaldırmıştım, hiç açmadım, şimdi arada Bodrum’a indiğimde kolilerden birer parça atıyorum. Misal 15 yıl önce brraber çalıştığım arkadaş bir süs eşyası hediye almış, o sıra kıyamamışım koliye kaldırmışım, şu an görüşmüyoruz bile, koliden çıkarıp atıyorum :)
Kolilerde süslü mutfak eşyaları vardı tezgah üzerlerine konan, ben 6 yıldır tezgah üstümü boş tutuyorum, o tezgah üstüne konan dekoratif mutfak eşyalarını o dönem bazılarını verdim, bulaşıklık bile yok, bazılarını da koliden çıkardıkça veriyorum
Eşya ihtiyaca cevap vermiyorsa atılmalıdır mantığındayım, süslü dekoratif diye tutmuyorum
Taşınmaya bırakma bu işi, o dönem kime versem diye düşüneceksin, şimdiden dağıt- at- sat
Hem de dolapların rahatlar, göreceksin ki maaşınızı hep gereksiz kullanım amacı olmayan şeylere harcamışsınız
Oh oh ellerine sağlık
Belediyenin giysi kumbaraları oluyor, oralara topluca bırakabilirsin.
Bir dönem bir vakıfta çalışmıştım gönüllü, oraya giysi getiren çok oluyordu
Ben o kristal takımlarını hep attim azar azar.Benim gözüme carpanlar aslında büyük eşyalar mesala taşınırken 2 çekyat konsol vitrin gümüşlük bulaşık makinası gibi bikaç eşyadan kurtulucam evleneli 13 dır bizimle geziyorlar çok bile dayandılar işte insan evlenirken heves ediyor benimde sus eşyam yoktur vitrinde misafir yemek takımı ( mutfakata eskiyen tabaklarimi kolilemeyip gittigim yerde gunluk kullanıcam mutfakta çok fazlalığım yoktur ama daha önce takım bozulan kırılanlar )ve kv hediyesi kristal takım var sadece tayin dönemine kadar kızların ve bizim fazlalıklarımız dan kurtulucam taşınırken de büyük eşyalarımı bulunduğum yerde dağıtmayı düşünüyorum satmam kırığı bozugu yok hiçbirinin eşyamı güzel kullanırım ama yani satılacak kadar yeni değil artık gözüm fazlalık görmek istemiyor
Kristal takımı kendim alsaydim atardım da kv alınca küser diye atamıyorum belki taşınırken düşerBen o kristal takımlarını hep attim azar azar.
Ahh taşınmak suan en istedigim.
Eleyeceğim fazlalığım yok fakat eşya değişmek istiyorum.
Beyaz eşya ve y.odasi degisicem.
Kısmet bakalim.
Aynen öyle vallah belki taşınırken ustalar düşürür kırılır dimi amakristal çay bardağı takımıbende de var. Annem almıştı çeyiz diye. Yıllardır vitrinin içinde. Günlük kullansam Olmaz. Minicik bardaklar. Ne paralar verilmiş böyle saçma sapan şeylere. Valla üzülüyor insan
Benim taşınma durumum da Yok. Eşyaya hizmet ediyoruz resmen.Aynen öyle vallah belki taşınırken ustalar düşürür kırılır dimi ama
Belki yanlışlıkla kırılır falan :)Kristal takımı kendim alsaydim atardım da kv alınca küser diye atamıyorum belki taşınırken düşer
Beyaz eşya da bulaşık makinam çok eskidi buzdolabım da elektrik çok harciyor sırayla değiştiricem digerlerini de dediğiniz gibi eliycem gereksiz hiç birşeyi kolilemeyi düşünmüyorum
Çok da ağırlar yakristal çay bardağı takımıbende de var. Annem almıştı çeyiz diye. Yıllardır vitrinin içinde. Günlük kullansam Olmaz. Minicik bardaklar. Ne paralar verilmiş böyle saçma sapan şeylere. Valla üzülüyor insan
benimde gumuslugum öyle keşke altın falan alsaymışım o parayla diyorum en azından ilerde ise yarardikristal çay bardağı takımıbende de var. Annem almıştı çeyiz diye. Yıllardır vitrinin içinde. Günlük kullansam Olmaz. Minicik bardaklar. Ne paralar verilmiş böyle saçma sapan şeylere. Valla üzülüyor insan
sir f o gumuslugum icimdeki saçmalıklara bir sürü para verildi het taşınmamizda sıkıntı oldu. 6 yıllık evliyiz tayin sebebi başka sebepler derken kaç defa tasindik
Arastirayim canim saol bilgi verdigin icinTayinci işiniz varsa neden o kadar doldurdunuz ki? Asker ve polis eşleri sürekli taşındıkları için gereksiz şeyler pek almazlar
Ben de çok taşındım il içinde, bundan dolayı biblo ıvır zıvır yıllar önce elden çıkardım hatırası olan şeyleri de kolilere sarıp kaldırmıştım, hiç açmadım, şimdi arada Bodrum’a indiğimde kolilerden birer parça atıyorum. Misal 15 yıl önce brraber çalıştığım arkadaş bir süs eşyası hediye almış, o sıra kıyamamışım koliye kaldırmışım, şu an görüşmüyoruz bile, koliden çıkarıp atıyorum :)
Kolilerde süslü mutfak eşyaları vardı tezgah üzerlerine konan, ben 6 yıldır tezgah üstümü boş tutuyorum, o tezgah üstüne konan dekoratif mutfak eşyalarını o dönem bazılarını verdim, bulaşıklık bile yok, bazılarını da koliden çıkardıkça veriyorum
Eşya ihtiyaca cevap vermiyorsa atılmalıdır mantığındayım, süslü dekoratif diye tutmuyorum
Taşınmaya bırakma bu işi, o dönem kime versem diye düşüneceksin, şimdiden dağıt- at- sat
Hem de dolapların rahatlar, göreceksin ki maaşınızı hep gereksiz kullanım amacı olmayan şeylere harcamışsınız
Oh oh ellerine sağlık
Belediyenin giysi kumbaraları oluyor, oralara topluca bırakabilirsin.
Bir dönem bir vakıfta çalışmıştım gönüllü, oraya giysi getiren çok oluyordu