Popüler Konu Minimal Yaşam

Oğlumun odasını seviyorum eşyalarını ben seçtim ise yaramayan hic bisi yok.

Oturma odamızida kendi zevkime göre aldım koltuk tül falan.

Y.odambiraz mecburi oldu maddi acıdan cok bunaldıgimiz bir dönemde değişmek zorunda kaldik (Diğer evimdeki dolabın kapakları falan çıkmıştı bir de ölçü olarak odaya uymadi) o an en uygunundan aldik.

Sevmedim sevemedim.

Sırf is goruyor diye kullaniyorum.
Zaten odam kucuk istesemde bu evde degisemem.

Bende nevresim avize tül hali değişerek kendimi oyaliyorum.

Bazen insan cok sıkılıyor içine sinsin istiyor.
Hepsi bir arada olmuyor malesef.

Satıcam desen bozulur mu
Huyunu bilirsin kırılacaksa ver. Aslında satıcaktım ama istiyorsan al dersin
Yenisçni alır ya da sıkılırsa satarsın.
dün akşam dedim orta sehpayı satıcam diye bana ver dedi :)
bende parayla satıcam kızım sana parayla verememki dedim güldüm
biraz bozuldu aslında iyi sat mat dedi
şimdi hadi sana vereyim deyincede gurur yapar kesin

ihtiyacı varsa ver ama durumu iyi ise satış sitesine köy oradan ablana satbak 2 şekildede ona vermiş olursun

yatak odasını tamamen düzenleyip arimdirmistim
nevresimler değiştim yıkanıyor süpürdum sildim mis gibi oldu tam uykum geldi ama gidip oğlumu kreşten almalıyım

Sen söyle canım al diye bir orta sehpa için gönlü kırılmasın
Yok falan derse de üsteleme satarsın.

Benim de orta sehpa çatıda. Çok gereksiz bişiy zaten mobilyacı hediye vermişti onu da gitmiş en büyük boyunu seçmişim ne akla hizmet. Baxen çıkartayım diyorum sonra aman çocuklu evi gerek yok diyorum kalıyor yine.

ben orta sehpayi seviyorum bundan önceki evim dardı kullanamıyordum ama şuan hep kullanıyorum oğlumla etkinlik alıyoruz çay meyve faslı tavla oynama vs.. ben yemek masamı ve aynalı konsolu önceki ev dar diye satmak zorunda kalmıştım

Annemin yokluktan değil istifçi değildir normalde de kıyamıyor benimkiler çeyize alındı bir gün kullanırım severim diye bekliyor :) beğenerek aldın yeni gelinsin kullan diyor mesela Kadife çeyiz sandığı evet alırken o olmazsa olmaz gibi hissediyordum ama şimdi gördükçe ruhumu emiyor sanki ihtiyacı olan birini bulursam vereceğim inşallah :)

Orta sehpa benim için de pişmanlık çocuk olduktan sonra çok pişman oldum ama eşim satmama yanaşmadı. Belki kendi evimiz büyük olur boşluk doldurur eğer olmazsa o zaman veririz dedi inşallah nasip olur da ev almak o zamanı bekleyecek Yani orta sehpa :)

letgoya koy bir süre bekle satılmazsa ablana verirsin

Hepinize iyi günler mutlu hafta sonları ben bir süredir birikim topigini takip ediyordum konusmalarda bikaç keredir minimal yasam diye karşıma çıktı bikaç gündür ara ara okuyorum yazdıklarınızı benim evimde inanılmaz dolu atmak dağıtmak kurtulmak istiyorum bende size katılmak istiyorum bu yıl bulunduğumuz yerden tayin istiycez inşallah tayinimiz çıkarsa biçok şeyden kurtulucam zaten ama dururkende ev üstüme üstüme geliyor temizlik neredeyse tüm günümü alıyor süpürmek silmek neyse de toz almak çok zor heryer mobilya üstleri içleri birsürü kıyafet mutfak ve ıvır zıvır eşya almışız da almışız aranıza alırsanız sevinirim belki bende hayatımı kolaylastirabilirim sayenizde

tabikide buyur hoşgeldinnn...
ortalıkda çok aksesuar ıvır zıvır varsa kutuya doldur.
evi temizle
sonra sevdiklerini koy sadece.
kalanı ver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…