minik ve insanlardan korkan bir pisiyle başım dertte .....

caldion78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
1.035
9
öncelikle mrb lar arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bir pisicik binamızın bodrumunda yaşıyor annesini araba çiğnedi zannediyorsam .. oda annesiz kalınca bizim bodrumumuza sığındı sahiplenmek istiyorum ama gel gelelim pisicik o kadar korkak ki kimseyi yanına yaklaştırmıyor hemen kaçıyor gecenn 3 lerinde sesini duydum kalktım yakalamaya çalıştım banamısın demiyor ...düzensiz beslenmekten bi deri bi kemik kalmış çok üzüldüm kapının önüne süt bi kaç yemek falan koyuyorum ama gündüzleri bodrumda olduğu için yemiyor ama geceleri kapımın önünde fır dönüyor ... şimdi size sormak istediğim ben bu kediciği nasıl yakalarım ve bu yabani durumundan nasıl kurtarırım... asla ve asla yaklaşmışyor ve insan gördüğü an kedilerin tıssss die korumak amaçlı çıkardığı sesi çıkarıyor .. tahminen 40 günlük falan olması lazım ...

40 günlük ve annesiz kalmış demek..
Korkuyor yavru belli ki.. Korunmasız hissettiğinden..
Onu yakalayıp bir box yada koli gibi bir yere koyun ve veterinere götürüp genel bir kontrol yaptırtın derim..
İç ve dış parazit tedavileri yapılsın..
Sonra sıcacık yuvanızın meleği olsun..

Sütü yarı yarıya sulandırarak vermelisiniz,aksi halde ağır gelir miniğe..
Aslında kitten-yavru pisiler için formüle edilmiş yaş mama verebilirseniz daha iyi olur..
Akabinde kitten kuru mama..

Haberinizi bekliyorum..

valla cnm benm zaten sorunda bu bi türlü yakalayamadım .... öle bir korumaya almış ki kendini görür görmez son hız kaçıyor .... çokta feci bir hızı var ben ilk defa böle hızlı bi kedi gördüm ne yapacagımı bilemedm yakalamam imkansız acaba diyorum yemek koyduğumu gördükçe yakınlaşır mı kii.... ilk başta benden zarar görmeyecegini anlaması lazım ama bunu nasıl yapacagımı bilmiyorum

Acaba mamayı box'un içine mi koysanız?
Girince kapısını kapatırsınız hemen..

Son düzenleme:
sen üzerine gittikçe daha çok korkar o canım
sütünü bırak bodrumda bir yere o acıkınca gider yer zaten (yani umarım:116:)
zamanla da alışır sana o zaman sahiplenirsin ürkütme şimdi

Acaba mamayı baox'un içine mi koysanız?
Girince kapısını kapatırsınız hemen..

yok be cnm mama verrken bile yaklaştırmıyor ki yanına dün gece elimde mama gelsin die o kadar çok dil döktüm ki bi kat aşada bekliyo mamaya bakıyo yalanıyor ama gelmiyor ben bi basak insen hemen son sürat en alt kata iniyor ... bende kapımın önüne koyuyorum suyunu yiyeceklerini falan ben kapımı örtüp içeri girince gelip yiyor .....inş apt sakinlerinden şikayet almam kapının önündeki kaplardan ......

Zamanında babaannemin bahcesinin bi köşesinde bi kedi vardı acayip yabani kimseyi yaklaştırmıyodu yanına.. babanneme bile yaklaşmıyodu onu beslemesine ragmen.. ben ne yaptım ettimse onu sevmeyi başarmıştım.. Yani kedi her nerde saklanıyosa orda vakit gecirmen lazım.. oturup orda beklemen yavaş ve usulca cağırman gerekiyo.. tabi elinde mama ve oyuncak ip gibi bişeye kendine yaklaştırman gerekiyo.. kesinlikle peşinden gitmeyin yakalamaya çalışmayın.. Ve ani hareketlerden kaçının yavaş ve usulca hareket edin..bekleyin gelmiyo diye gitmeyin sabırlı olun mutlaka gelir..

saoln kızlar beklemekten başka çarem yok heralde .... ama o kadar çok üzüldüm ki o aç zayıf ve pis haline alıp yıkayıp doyurmak istedim hemencik ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…