öncelikle mrb lar arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır bir pisicik binamızın bodrumunda yaşıyor annesini araba çiğnedi zannediyorsam .. oda annesiz kalınca bizim bodrumumuza sığındı sahiplenmek istiyorum ama gel gelelim pisicik o kadar korkak ki kimseyi yanına yaklaştırmıyor hemen kaçıyor gecenn 3 lerinde sesini duydum kalktım yakalamaya çalıştım banamısın demiyor ...düzensiz beslenmekten bi deri bi kemik kalmış çok üzüldüm kapının önüne süt bi kaç yemek falan koyuyorum ama gündüzleri bodrumda olduğu için yemiyor ama geceleri kapımın önünde fır dönüyor ... şimdi size sormak istediğim ben bu kediciği nasıl yakalarım ve bu yabani durumundan nasıl kurtarırım... asla ve asla yaklaşmışyor ve insan gördüğü an kedilerin tıssss die korumak amaçlı çıkardığı sesi çıkarıyor .. tahminen 40 günlük falan olması lazım ...
40 günlükve annesiz kalmış demek..
Korkuyor yavru belli ki.. Korunmasız hissettiğinden..
Onu yakalayıp bir box yada koli gibi bir yere koyun ve veterinere götürüp genel bir kontrol yaptırtın derim..
İç ve dış parazit tedavileri yapılsın..
Sonra sıcacık yuvanızın meleği olsun..
Sütü yarı yarıya sulandırarak vermelisiniz,aksi halde ağır gelir miniğe..
Aslında kitten-yavru pisiler için formüle edilmiş yaş mama verebilirseniz daha iyi olur..
Akabinde kitten kuru mama..
Haberinizi bekliyorum..
Acaba mamayı baox'un içine mi koysanız?
Girince kapısını kapatırsınız hemen..