• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik toprağıma kavuştum

FERAYKANAL

Guru
Kayıtlı Üye
salı günü nst için hastaneye gittiğimde sonuçlar iyi çıkmadı ve beni doğumhaneye aldılar normal doğum istediğim için suni sancı verdiler sancılar başlamadan önce tekrar nst ye bağladılar ve bebeğimin kalp atışları çok zayıf çıkınca acil sezeryana aldılar çok şükür bebeğim şuan çok sağlıklı karnnda stres yapmış dikkat edin stresten uzak durun

gözün aydın feraycım....
mevlam sağlıklı analı babalı büyütsün...

bizde görürüz inşallah o günleri....
kaç haftalık doğurdun günün geçmişmiydi.....

Tebrik ederim canım Allah size sağlıklı uzun bir ömür versin
sevgiler..

tbrk ederim bebisinle birlikte mutlu gunler gecirirsiniz insallah..

ya cbk toparlanmissin ben 3 ayda zor toparlandim.. valla.

sen bebeğin hareketlerini falan normal hissediyor muydun? yani doktora gittiğinde herşey yolunda mıydı?merak ediyorum şimdi ya benimki de strese girdiyse falan diye...

salı günü nst için hastaneye gittiğimde sonuçlar iyi çıkmadı ve beni doğumhaneye aldılar normal doğum istediğim için suni sancı verdiler sancılar başlamadan önce tekrar nst ye bağladılar ve bebeğimin kalp atışları çok zayıf çıkınca acil sezeryana aldılar çok şükür bebeğim şuan çok sağlıklı karnnda stres yapmış dikkat edin stresten uzak durun

canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah . sağlıklı sıhhatli çok güzel günler görürsünüz inşallah . bakıyorum hergün birisi sürpriz yapıyor . bende merak ettim , kaçıncı haftandaydın kendinde hiçbir rahatsızlık hissetmiş miydin ?

canım arkadaşım bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallaha.s.

allah hayırlı ömürler versin bebişine gecmiş olsun canım...aaa öle kısacık kurtulamazsın doğum hikayeni ve bebeğinin resmini bekliyoruz.

feraycım allah analı büyütsün inşaallah.sanada çokkk geçmiş olsun. darışı bizlerin başınaa

feraycım gözün aydın sağ sağlim kavuşmuşun yavruna ne güzel önemli olan o
tebrikler allah analı babalı büyütsün

Tebrikler canım. Allah ikinize de sağlık, sıhhat, afiyet versin. Bizlerede nasip olur inşallah.a.s.:nazar:

sen bebeğin hareketlerini falan normal hissediyor muydun? yani doktora gittiğinde herşey yolunda mıydı?merak ediyorum şimdi ya benimki de strese girdiyse falan diye...

bebeğimin hareketlerinde bi sorun yoktu yapması gereken hareketleri fazlasıyla tamamlıyordu bu arada 39+5. haftadaydım suni sancı verilmeye başladığında kalp atışları dahada zayıflamıştı oyuzden sezeryana aldılar ben sıkıntı yaptım sanırım oda bebeğe geçti sakin olun

Back
X