Minik şevval senamla evimize bayram geldi

Canım tebrik ederim.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darısı bana ve tüm bekleyenlerin başına.a.s.

nisacım tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsünsenin kız da benim oğlan gibi demek.uyumaktan emmiyokaydirigubbakcemile3 ama ne yap ne et uyandır ve emzir.hafif hafif burnunu sık.ayağının altına vur.ağlasada bunu yapmalısın.hem alışması için..hem de sarılık olmaması veya olsada çabuk atlatması için.başta benimde öyleydi.sarılık oldu oğluşum..Rabbim evinizden bayramınızı hiç eksik etmesinŞeniz

çok teşekkür ederim arkadaşlar rabbim iyi dileklerinizi hepimize nasip etsin.nisanurcum dr um 3500 doğar ddemişti ama 3350gr doğdu.50cm miniğim.ama bir sorunumuz var sürekli yüzünde kırmızılıklar oluşuyo vücudunda da aynı.bir süre geçiyo sonra tekrar oluyo örneğin ağladıktan sonra emdikten sonra sanki böyle sıkıntılandıktan sonra oluyo vücudu da dolu.kırmızılığın ucları da böyle sivilce ucu gibi acaba alerjik bi durum mu ne bilmiyom yaa.pazartesi kontrole götürecez hastanede çocuk dru 1 hafta sonra getirin dedi.ayrıca drum da pazartesi kontrole çağırdı.bu arada karnım hiç inmedi sanki şişko bir anneyim yaaa.ama olsun şevval senama bakınca herşeyi unutuyorum.kırmızı kirazım o benim.

Sıcak Döküntüsü/Ter Bezleri İltihabı (Miliaria): Hafif kabartılar halinde, kırmızı renkli, sivilce görünümünde döküntülerdir. Hatta sarımsı sivilce başı gibi görüntüleri bile olabilir. Bu döküntüler, bebeğin yüzünde veya vücudunun giysiyle kaplı tutulan yerlerinde görülebilirler. Bebeğin fazla sıcak tutulması nedeniyle ortaya çıkarlar. Ter bezlerinden ter atılamadığı için ortaya çıkan bu döküntüler de kendiliklerinden kaybolurlar. Bebeği aşırı giydirmemek, daha serin ortamda bulundurmak ve cildini kuru, temiz tutmak dışında bir tedaviye gerek yoktur.

bu mileria denen şey bebeklerde sık görülüyor canım sen yine de dr a sor ama canını sıkma büyük ihtimal böyle birşeydir geçmiş olsun...

nisacımmaşallah kızının kilosu da boyu da çok ideal sanırım sezeryanın iyi geçmişki hemn ayaklanmışın bizi yalnız bırakmıyon beli haberin vardır ben de cuma sbah girecem işallah çabuk toparlarız

Allah bagıslasın canım analı babalı buyutsun..
Allah annelık duygusu ısteyen herkese tattırsın ınsallah kımseyı mahrum etmesın.. Amin.

canım benim allah analı babalı büyütsün inşallah...benim kızımda ilk gün tüm gün uyudu.bi türlü uyandıramadık.emmey bilmiyordu...açlıktan iyice zayıf düştü yavrum.en sonunda mama verdik ilk gün.ikinci gün çabalarımızla emmeyi öğrendi çok şükü..şu an hatta memeyi bırakmak dahi istemiyor zilli:)ama müthiş i duygu.allah herkese her isteyene nasip etsin inş.onlara sağlık uzun ömür versin inşallah.darısı tüm bekleyenlerin başına.benim kızımda ilk gün morarmıştı.oksijeb verdiler.bi 5 saat göremedim kızımı.çok zordu o bekleyiş.hadi canım sağlıkla büyüt bebeğini..

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün

nisacım canım benim maşallah hayırlı olsun...senin adına çk sevindim..darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…