sürprizzzzzzzzz kızlarrrr 04.10.2008 cumartesi günü sabah 6 30da suyum geldi apar topar hastaneye gittik.sancılarım sıklaştı o arada herkese dua ettim.ve kendi kendime işte beklediğim an buydu.rabbim bu günü gösterdi çok şükür Allahım olmayanlara da nasip etsin deyip tekrar edip duruyodum.aslında herşey normal giderken dr bebeği tehlikeye atmayalım sezeryana alalım dedi.ben de zaten gelen sancılara daynamadım hemen tamam dedm.genel anesteziyle bebeğime kavuştum saat 11.30 da.uyandığımda ağlıyodum.bebeğim güzelmi sağlıklı mı kime benziyoo.ilk günümüz güzel geçti.2.günümüzde çok korktum bebeğim o minik yavrum birden bire mosmor oldu.bildiğiniz siyah benimde kolumda serum annem kaptığı gibi götürdü oksijen vermişler oksijensiz kalmış o an onu kaybettim sandım.küçük bebeklere oluyomuş ama gel de bana anlat tabi eve bugün geldik.evimize bayram geldi bütün kuşlar şakıyor sanki,bütün kelebekler bizim evimizde rengarenk heryer sankii.senağlamaşuan emmeyi öğreniyoz ama uyandıramıyorum sürekli uyuyo bir göğsümü tutabiliyo beceriksiz kızımm benim yerim ben onu.daha çoooookkk anlatmak istiyorum ama sıkmayayım sizi.inşallah sağ salim meleklerinizi kucağınıza alırsınız.alanlara da uzun ömür sağlık sıhhat diliyorum rabbimden...:Saruboceq: