mınık prensım arda ve dogum hıkayemm

baxsxak1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
291
2
96
41
İstanbul
merhaba oncelıkle cok heyacanlıyımm ınanamıyorum hala bebısıme bakıp bakıp benım dıyorumm neyse cok uzatmayayım 6 ekım sabahı esımı ıse yolculamak ııcn kalktımm 5 dakıka sonra altıma cısımı yaptıgımı sandım ve beklemeye basladım 2 saat bekledım evde ama agrım yok drumu aramaya karar verdım onada sankı altıma cısımı yaptım dedım tutmaya calıstım tutamadım dedım drumda gelmemı ıstedı boylece saaat 12 hastaneye gıttım muayeneden sonra drum suyumun azaldıgını ne catımın dar oldugunu soyledı yatısını yapalım bekleyelım dedı neyse yatısımı yaptık dogumhaneye alındım onluk gıydırıldı serumlar verıldı 24 saatte ancak 3 cm acılma olabıldı ertesı sabah doktorum acalma yok zaten catın dar suyuda azaldı dedı ve sezaryana alındık amelıyathaneye gıderken kı korkumu anlatam neysekı hemen uyutuldum ve 7 ekım saat 14,05 2,640gr olan mınık prensım dunyaya geldııı sımdı evdeyız ve cok mutluyuzzzzz :lepi::1hug:

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı başımıza inşallah sağlıkla ama şu dikkatimi çekiyor ki
herkes sezryan oluyor ve herkesin çatısı darr

allah analı babalı büyütsün canım...maleseff günümüzdegenelde sezeryan oluyor böyle nedense.. annelerimizin ninelerimizin hiç böyle sorunları çatı darlıkları yokmuş çatır çatır doğuruyolarmış eskiden hastane yüzü görmeden bizi kucaklarına almışlar... ama biz şimdi 3 günde bir gitmemize rağmen adı üstünde normaal olan doğumu gerçekleştiremiyoruz??
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

başakcım canım benim hayırlı olsun çok şükür sağlıkla aldın bebeişini kucağına darısı bizlerin başına....biz daha bekliyoruz ayın 8 i kontrolümüz vardı halen duruyor..3000 gr olmuş yaramazz...hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

ıyı dıleklerınız ıcın cok tesekkurlerrr darısı dogum yapacak ve hamıs olacak annıslerın basınaaa oglusum dan dolayı cok fazla gıremıyorum VAKIT BULDUKCA GIRMEYE CALıscam hepınızı opuyorummmmhihoyyyt

başakcım gözünaydın hayatımm..oğluşunla uzun ve mutlu bir ömür diliyorum darısı başımızaŞeniza.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…