• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik prenses :)

çikolatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
150
1
96
37
Antalya
mrb lar öncelikle paylaşmak istedigim bişiler var sizlerle benim küçük prenses 1 haftalıkken basını tutmaya basladı 1 aylıkken ters yattıgında gögsunu kaldırabildi 1 bucuk aylıkken eşimin arkadsı yürütür gibi yaptı ve yaramaz şey adım atabildi gercekten sok olmustuk adım atmayı biliyor yani tutunca suan 3 cü ayına giriyor ve yatarken basını gögsunu kaldırıyor gülümsüyor agu falan bizimle konusuyor ayakları elleri hiç durmuyor yattıgı yerden saga sola yüz üstü falan dönüyor cok hareketli kucamdayken kendini ayaklarıyla havaya atıyor sırnaşık şeysırnaşık şeyşaşırdım dorusu

ÇOOK NORMAL BENİM KIZIMDA AYNEN DEDİKLERİNİ YAPABİLİYOR ŞEKERİM BUNLAR ZAMANE ÇOCUKLARI HERŞEYLERİ FARKLII :roflol::roflol:

evt canım bunlarrr kurs gorup cıkıyo kısss haberın yokm u :))) bızımkılerde oylee valla ustune ortuyommm yatıbnca bı bakıyommm oru nerde cocuk nerdeeee :)

benim oğlumda aynıydı.bi haftalıkken dr muayenesine gittiğimizde o bile söylemişti yüzüstü yatırdı başını kaldırıp emekliyor gibi yapmıştı.cok gayretli bi bebek demişti.

benim oğlum da aynen öyle.başını tutuyor.sırt üstü yatırıyorum bi bakıyorum yan dönmüş.insan şaşırıyor valla.bu hep bizim hamilelikte bilinçli beslenmemizden,folik asit vs. kullanmamızdan kaynaklanıyor.çocuklarımızın kas gelişimleri çok iyi.

aynen benım oglumda ole yuz ustu yatarken kafasını havaya kaldırıp etrafa bakıyo ellerınden tutuyorum hadı kalk dıyorum kalkmaya calısıyo besıgın ıcınde hele bıraktıgım gıbı bulamıyorum gercekten zamane cocukları ne akıllı

aynen şekerim
millet bu çok inatçı olacak diyordu kafayı dimdik görünce
şuanda beşiğin ortasına yatırıyorum sabah taaa yukarda oluyor hanımefendi:)))
folik asit bebekleri bunlar

hıc sasırma arkadasım sımdıkılerın hepsı oyle benımkı dogdugunda daha hastanedeyken basını tutuyordu.sımdı 3aylık ve yazdıgın herseyı bızımkıde yapıyor.

başlarınnı doğduklarında tutuyorlar çünkü şimdi anneler hamile kalmadan önce folik asit kullanmaya başlıyor adım atma ise hastaneden geldiğin gün deneseydin gene adım atardı çünkü bebekler tıpkı emme refleksi gibi adım atma reflexiyle doğuyorlar yani yaptıkları hareketler değil de beni daha çok konuşmaları şaşırtıyor ne kadar çabuk iletişime geçiyor insanoğu (gözle iletişim ayrı tabi de)1 aylıkken başlıyor kendince konuşmaya bişeyler anlatmaya ou ou diye sonra da çığlıklar agular ses tonuyla oynamalar falan hayret verici doğrusu bi de mimikleri çok ilginç

canım ya ne guzel ıste ama fazla hareketlı oldugu ıcın dıkkat et benım bu yuzden basıma cok sey geldı... benım oglum da dogdugu gun sankı ılk gunden dunyaya kafa tutar gıbı basını dımdık tutuyordu o kadar sasırmıstım kı senı de cok ıyı anlıyorum:)

canım benim kızımda senin bebişin gibi maşallah şu anda iki aylık ama dogdugunda bile doktorlarınıda şaşırtmıştı kızım ilk aylarda başını kaldırıp gögsünün üzerinde durdu reflexleri çok kuvvetli inşallah rabbim evlatlarımıza sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin a.s.

Back