• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları minik papatyam ve papatyamın odası :))))

oyy oyy sayfayı bir açtım güzel bir yüz tam karşımda... çiçek o, hatta lokum annesi malakkahh. güle güle büyütün inşallah :))

oyyy cidden papatya gibi maşallah canım..:ecrin_bebek:
sağlıklı uzun ömürler versin rabbim papatyana...:Saruboceq:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok tatlı meleğin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım.nazarlardan saklasın allahım

canım maşşallah çok tatlı benim merak ettiğim odasıda süper güzel yanlız karyolası sanırım büyüyen karyolalardan yani büyüyen beşiklerden canım acaba kullanışlımı? onu çok merak ediyorum.bide ne kadara aldın takımını yazarsan sevinirim.bende bebşim olursa İnşşallah böyle bişey istiyorum ama park yatakmı? alsam bu karyolalar mı? daha ideal ilk çoçuk için kafam karıştı..??cevaplarsan sevinirim..bebişinle mutlu bir hayat dilerim.:nazar::nazar::nazar::uhm:.

canım maşşallah çok tatlı benim merak ettiğim odasıda süper güzel yanlız karyolası sanırım büyüyen karyolalardan yani büyüyen beşiklerden canım acaba kullanışlımı? onu çok merak ediyorum.bide ne kadara aldın takımını yazarsan sevinirim.bende bebşim olursa İnşşallah böyle bişey istiyorum ama park yatakmı? alsam bu karyolalar mı? daha ideal ilk çoçuk için kafam karıştı..??cevaplarsan sevinirim..bebişinle mutlu bir hayat dilerim.:nazar::nazar::nazar::uhm:.

evet canım büyüyen karyolalardan 12-13 yaşına kadar rahat kullanır dediler kullananlarda çok memnun
sadece oda takımı perdesi falan fariç 2500 tlye geldi bize
ben birde yanımda yatırmak için 6 aya kadar en azından küçük beşik aldım
park yatak almayıda düşünüyorum biz çok seyahat ediyoruz yanımda taşımak için

Yaa şimdiki çocuklar ne kadar şanslılar...
Şu odanın güzelliğine bak....
Maaşallah tam bir papatya...Rabbim sağlıklı ömürler versinn. inş..

ayy cnm yaa maşallah çok tatlı,odasıda çok güzel tam prensese yakışacak bir oda güle güle kullansın

Yaa şimdiki çocuklar ne kadar şanslılar...
Şu odanın güzelliğine bak....
Maaşallah tam bir papatya...Rabbim sağlıklı ömürler versinn. inş..
evet canım çok şanslılar
amin hepimizin yavrusunu korusun rabbim inş
ilayda'da odasıda çok güzel maşallah güle güle büyüsün odasında

ayy cnm yaa maşallah çok tatlı,odasıda çok güzel tam prensese yakışacak bir oda güle güle kullansın

teşekkür ederiz teyzeleri

Back