Minik Öğrenci Evim ve badanasız duvarları

valla tebrik ederim ben hayatımda bu kadar güzel ve özenli bir öğrenci evi görmedim
ailemizin maddi durumu yerinde sanırım Allah zeval vermesin

hadi canımmmm
bura öğrenci evimi
maşallah pek lüks
yada biz öğrenciyken öğrenciler pek fakirdi
:)
hangi şehirdesin dayalı döşeli bir ev mi tuttun
çok temiz ferah
üniversitenin tadını çıkarın
sonrasıııı pek hoş değil

bu yoruma katıla katıla güldüm yetmedi eşime okudum o da çok güldü.hele de son cümleye:1:evine bayıldım tatlım.güle güle otur.

pin up girl
evine bayıldımmm
ben hala bez dolabımın sökülen tArafını uykusuz sayfasıyla kapatmaya çalışayım.. :50:

Evet canım senin evindi di mi o? Nişanlınla beraber kalıyordunuz hatta. Çok özeniyorum gemileri yakıp sevgiliyle eve çıkma kararı alanlar

daha önce kız arkadaşlarımla çıktım fakat aynı ewin içine girrdiğin anda bir terslik çıkıyor illaki ne kadar can ciğer sıkı arkadaş olsanda...bu benim şahsi düşüncem :))ama nişanlımla hiç sorun yaşamadım 3 yıl oldu...maaşallahh ;) çokkkkk rahatım şiddetle tawsiye ederim...tabii çok güwendiğin ve gerçekten önem werdiğin bi insanla... bu güzel ewde çok güzel anılar biriktirmmen dileği ile:))) <3

Ögrenci evi icin cok güzelmis evin canim.Duvarlar icin ben sadece beyaz diyorum.Ev büyükte olsa kücükte olsa beyaz duvardan $a$mamak lazim bence.Ha kirik beyazda olabilir.Ama senin ev zaten kücük odali,bu yüzden beyaz olsun ki,ferah ve odalar daha genis gözüksün.Renkli yaparsan daralmis gözükecek.Güle güle otur insallah.

Daha önceden ailenden birilerinin yaşadığı evde yaşaman ne güzel..Bende böyle olsun isterdim kesinlikle.Hatta ablamla falan kalsam ne güzel olurdu ama aradaki yaş farkı nedeniyle kalamadık beraber tabi ki...Salonu çok sevdim,yaşanmışlık var bence ve bu çok güzel.
Bizim öğrenci evimizde bir türlü salonu oturtamadık çünkü daha çok kendi odalarımıza ağırlık verdik.
Neyse bence yavru ağzı,somon,buz mavisi falan olabilir :28:

valla tebrik ederim ben hayatımda bu kadar güzel ve özenli bir öğrenci evi görmedim
ailemizin maddi durumu yerinde sanırım Allah zeval vermesin
Teşekkür ederim, maddi durum konusunda da Türkiye geneline bakınca çok kötü diyemem ama zengin bir ailede değiliz bir nevi memur çocuğu sayılırım hatta.

pin up girl
evine bayıldımmm
ben hala bez dolabımın sökülen tArafını uykusuz sayfasıyla kapatmaya çalışayım.. :50:

:1::1: Çok güldüm ya yorumuna. Uykusuz iyidir olsun, hem ben genel olarak sevdiğim kısımlarını koydum evin. Bende de var öyle dağılmış kısımlar.

aaaaa minik bulaşık makınası var ama kucukkk
keske büyük alsaydınız hemen hemen aynı para galıba kucuk olanla

:) Evde yer problemi olunca herşeyin ufağından almaya çalıştık. Mutfak zaten iki kişi aynı anda iş yapmaya çalınca kriz geçirilecek bir boyutta bir de büyük boy bulaşık makinesi sığdırıp mikrodalgayı tezgaha yerleştirsek alan iyice daralır diye düşündük

Ögrenci evi icin cok güzelmis evin canim.Duvarlar icin ben sadece beyaz diyorum.Ev büyükte olsa kücükte olsa beyaz duvardan $a$mamak lazim bence.Ha kirik beyazda olabilir.Ama senin ev zaten kücük odali,bu yüzden beyaz olsun ki,ferah ve odalar daha genis gözüksün.Renkli yaparsan daralmis gözükecek.Güle güle otur insallah.

Teşekkür ederim :) Evet bende beyaz dışında renkler odayı daraltır mı diye düşünüyorum ama bir yandan da canım denemek istiyor, ama daha önce ailemle yaşadığım evdeki odama çok çirkin bir yeşil seçip sonra yerleşmeden boyayı değiştirtiğimi hatırlatıyorlar sürekli, ağızlarına laf vermek te istemiyorum yeniden korkuyorum :1:

Daha önceden ailenden birilerinin yaşadığı evde yaşaman ne güzel..Bende böyle olsun isterdim kesinlikle.Hatta ablamla falan kalsam ne güzel olurdu ama aradaki yaş farkı nedeniyle kalamadık beraber tabi ki...Salonu çok sevdim,yaşanmışlık var bence ve bu çok güzel.
Bizim öğrenci evimizde bir türlü salonu oturtamadık çünkü daha çok kendi odalarımıza ağırlık verdik.
Neyse bence yavru ağzı,somon,buz mavisi falan olabilir :28:

Teşekkür ederim. Aileden birisinin çıktığı eve taşınmak ciddi problem yanlız, ya da benim ablamda biriktirme hastalığı var. :1: Çünkü atmama izin vermediği ama yanında götürmeye tenezzül etmediği o kadar çok eşyası bu evde duruyor ve yer kaplıyor ki özellikle ayakkabı dolabına baktıkça çıldırıyorum.

Yok maalesef beyefendi büyüdüğünden beri, fotoğraf çekmeye çalıştığımda kadrajdan kaçmadan iki saniye duramıyor genelde, tam ergenlik çağı oğlanı tepkileri veriyor fotoğraf makinesine karşı :9: Ama bebeklikten kalan bir iki fotoğrafı vardı. Bulup onları ekleyeyim

Eki Görüntüle 535585 Eki Görüntüle 535586 Eki Görüntüle 535587 Eki Görüntüle 535588 Eki Görüntüle 535589 YAvrumun bir balon kedisi olarak yaşamaya çalıştığı günler :9:

Oyyy oğluşum beniiim... :16: Ailemin evinde Antalya'da kalan kedime benziyor ben onu yerim! Sarman kedilere karşı çok büyük bir sempatim var sanırım.
Bu arada renk konusunda mattan şaşmayın derim hatta salonda kontrastı tek duvarda yapacaksanız o masanın olduğu duvarda mat açık deniz mavisi düşünebilirsiniz. Tabii soğuk bir ton olmamasına özen göstermek gerek, yine kırmızı ve beyaz gibi navy renklerden birkaç obje, belki küçük bir raf ve kitaplarla renklendirebilirsiniz.
Bu birinci önerim,

İkincisi de evin sıcak, benim sevdiğim tarzda bol kitaplı ve kedili havasına uyacak biçimde irish pub tarzı yeşil ya da bordo düşünebilirsiniz. O da günlük yemek ünitenizi sarı ve loş bir aydınlatmayla çok şık ve sofistike gösterir. Yine kitap, retro kutular vesaire, belki bir iki küçük şişe gibi objeleri ağaç rengi max. 50 cm bir rafa koyarak ya da şık bir tabloyla hareket katabilirsiniz duvara. Ama tavsiyem o köşenin çerçevesini bozmamak için ortada ve tek bir dokunuştan fazlasına gitmeyin. Eğer koyu yeşil ya da bordo düşünürseniz masanızı da boyayabilir ya da ikinci elcilerden birbirinden farklı birkaç sandalye seçebilirsiniz. Farklı sandalyeler çok güzel duruyor eğer tek tek gerçekten orijinal modellerse. Ben de öğrenciyim, dediğiniz gibi spotçularda hiç beklemediğiniz tarzda eşyalar olabiliyor. Tek kalmış sırt kısmı kadife kaplı gerçek ahşap eski bir sandalye bile o irish tarzı müthiş tamamlar.

Bu arada ben de aynı durumdayım ev arkadaşımla aylardır duvar renkleri ve dekorasyonla ilgili harekete geçelim diyoruz ama fırsat olmadı. Ama bu oturduğumuz evi çok seviyorum. Daha en az bir yıl kalacaksam ben de bir şeyler yapayım diyorum. :52:

Umarım öneriler işinize yarar. :)

kedine bayıldım :nazar::nazar::nazar:
evin de çok şirin. güle güle otur.
evi hala boyamadıysanız, gözü yormayacak açık tonlarda boyatmanı tavsiye ederim. şampanya tonları güzel duruyor, ferah oluyor.

Back
X