• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik Öğrenci Evim ve badanasız duvarları

AngelicaPickles

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
6.206
8.824
448
Burda bir ara öğrenci evi paylaşımı vardı bitane. Ben de çok özenmiştim, kendi eviminkini de koymalıyım diye. Şimdi hazır temizlik topiği için evin bir kaç fotoğrafını yüklemişken buraya da başlık açayım dedim. Bir de duvarlarla ilgili renk önerisi isteyeceğim sizden. Mat tonları seviyorum genelde salon için koyu mat bir sarı veya koyu mavi düşündüm ama e zaten ufacık daha da daraltır mı beyaz dışında bir renk bilemedim. O yemek masasının durduğu duvar içinse hiç bir fikrim yok ama salonun kontrast bir rengi olsun istiyorum. Burada evde iki tane daha minik odayla bir de minik bir koridor var. Onlar içinde renk önerileriniz varsa duymak isterim. Yaklaşık 6 aydır badana yapıcam diyorum hala renge karar vermediğim için başlayamadım.
Eki Görüntüle 535491 Eki Görüntüle 535496 Eki Görüntüle 535501

$IMG_2584.webp $IMG_2580.webp

Eki Görüntüle 535514

Son düzenleme:
Gayet düzenli ve güzel bir öğrenci evi.Ama ben kediye bittim gözüm başka bişi görmedi şimdi bakıcam inşlalah evcil hayvan bölümünde resimlerini koymuşsunuzdur yoksa eğer foto istiyorummmmm:16::16::16:

Gayet düzenli ve güzel bir öğrenci evi.Ama ben kediye bittim gözüm başka bişi görmedi şimdi bakıcam inşlalah evcil hayvan bölümünde resimlerini koymuşsunuzdur yoksa eğer foto istiyorummmmm:16::16::16:

Yok maalesef beyefendi büyüdüğünden beri, fotoğraf çekmeye çalıştığımda kadrajdan kaçmadan iki saniye duramıyor genelde, tam ergenlik çağı oğlanı tepkileri veriyor fotoğraf makinesine karşı :9: Ama bebeklikten kalan bir iki fotoğrafı vardı. Bulup onları ekleyeyim

$393754_10150361812236936_1777083939_n.webp $392935_10150361812536936_1666855165_n.webp$318471_10150361813151936_296915067_n.webp$381578_10150361813246936_715951798_n.webp$315906_10150361813076936_1296945525_n.webp YAvrumun bir balon kedisi olarak yaşamaya çalıştığı günler :9:

tatlım daha önce ben öğrenci ewi paylaşımını yapmıştım:)) ve sanırım sendin sana sölmemiştim paylaş lütfen diye... ewin çokkkk Güzelll:))) MİS GİBİ OHHHHH ;)) rahat bir o kadar da eğlenceli görünüyor...;))) güzel günler yaşa bu cici ewsde:))<3

hadi canımmmm
bura öğrenci evimi
maşallah pek lüks
yada biz öğrenciyken öğrenciler pek fakirdi
:)
hangi şehirdesin dayalı döşeli bir ev mi tuttun
çok temiz ferah
üniversitenin tadını çıkarın
sonrasıııı pek hoş değil

maaşşallah bir öğrenci evi için gerçekten güzel bir evin var, evdeki çamaşır ve bulaşık makinesiyle fırını görünce bundan 10 yıl evvel ki kendi öğrenci evimi hatırladım da üçüncü yılımızda tuttuğumuz evde çamaşı makinesi vardı da dünyalar bizim olmuştu. şimdi sizler şanslısınız kıymetini bilin... Güle güle oturun, çok başarılı olun inşallah...

hadi canımmmm
bura öğrenci evimi
maşallah pek lüks
yada biz öğrenciyken öğrenciler pek fakirdi
:)
hangi şehirdesin dayalı döşeli bir ev mi tuttun
çok temiz ferah
üniversitenin tadını çıkarın
sonrasıııı pek hoş değil

İStanbuldayım yok evi dayalı döşeli tutmadım benim şansım evin zaten aileme ait olmasıydı.Ablamlar öğrenciyken babam 3 çocuğu yurda yazdırmak veya kira ödemektense yatırım amaçlı ufak bir ev almayı daha mantıklı buldu. Ben üniversiteye başlayana kadar ablamlardan biri evlendiği diğeri iş nedeniyle şehir değiştirdiği için ev bana kaldı. Ama öyle aman aman lüksü olan bir ev değil. Hemen hemen bütün arkadaşlarımın evlerinde çamaşır makineleri var muhtemelen piyasada eskiye göre daha fazla ikinci el teknolojik alet olduğu için ulaşmak daha kolay beyaz eşyalara.

maaşşallah bir öğrenci evi için gerçekten güzel bir evin var, evdeki çamaşır ve bulaşık makinesiyle fırını görünce bundan 10 yıl evvel ki kendi öğrenci evimi hatırladım da üçüncü yılımızda tuttuğumuz evde çamaşı makinesi vardı da dünyalar bizim olmuştu. şimdi sizler şanslısınız kıymetini bilin... Güle güle oturun, çok başarılı olun inşallah...

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Duvar renkleri konusunda bir fikriniz varsa onu da paylaşın lütfen.

Yok maalesef beyefendi büyüdüğünden beri, fotoğraf çekmeye çalıştığımda kadrajdan kaçmadan iki saniye duramıyor genelde, tam ergenlik çağı oğlanı tepkileri veriyor fotoğraf makinesine karşı :9: Ama bebeklikten kalan bir iki fotoğrafı vardı. Bulup onları ekleyeyim

Eki Görüntüle 535585 Eki Görüntüle 535586 Eki Görüntüle 535587 Eki Görüntüle 535588 Eki Görüntüle 535589 YAvrumun bir balon kedisi olarak yaşamaya çalıştığı günler :9:

Ben bunu yerimm çok tatlı bir pisicik ne geüzel bakmışsınız kocaman olmuş çokta sağlıklı görünüyor.
:16::16::16:
:nazar::nazar::nazar:

çok güzel temiz tertipli bir evin var tebrik edeirm mutfagın temiz olması çok önemli :) Allah daha güzellerini versin canım. Kedinede bittim görmiyim biyerde alırım götürüm valhaa :60: :60:

tatlım daha önce ben öğrenci ewi paylaşımını yapmıştım:)) ve sanırım sendin sana sölmemiştim paylaş lütfen diye... ewin çokkkk Güzelll:))) MİS GİBİ OHHHHH ;)) rahat bir o kadar da eğlenceli görünüyor...;))) güzel günler yaşa bu cici ewsde:))<3

Evet canım senin evindi di mi o? Nişanlınla beraber kalıyordunuz hatta. Çok özeniyorum gemileri yakıp sevgiliyle eve çıkma kararı alanlara. :16:
Ben bunu yerimm çok tatlı bir pisicik ne geüzel bakmışsınız kocaman olmuş çokta sağlıklı görünüyor.
:16::16::16:
:nazar::nazar::nazar:

Evet valla kocaman oldu eşşek, sığmıyor artık odalara. Pencere teline tırmanıp dışarı kaçmaya fln çalışıyor :1:

Çok teşekkür ederim kızlar ikinize de güzel dilekleriniz ve iltifatlarınız için.

çok güzel temiz tertipli bir evin var tebrik edeirm mutfagın temiz olması çok önemli :) Allah daha güzellerini versin canım. Kedinede bittim görmiyim biyerde alırım götürüm valhaa :60: :60:

:) Çook teşekkür ederim canım. Geceleri uyurken sinsice sokulup ayaklarına saldıran yaratıklardan hoşlanıyorsan seve seve sizin evinize gönderebilirim benim kediyi :9:

Pin evin çok sevimli canım,neşeyle otur inşallah.
Boya tavsiyesine gelince ,çok alternatif gelmiyor aklıma.Küçük mekanları ferh göstermek için beyaz,krem veya uçuk sarı kullanabilirsin.Tavanlarında duvarla aynı renk olması evi daha ferah gösterir.
Krem rengi boyatırsan,önüne masa koyduğun tek duvarı kahverengi veya yağ yeşili boyat.
Ama sen iddilalı renkler istiyorsun sanırım.Çok uçuk mavi boyatıp,tek duvarı turuncu yapabilirsin mesela.

Pin evin çok sevimli canım,neşeyle otur inşallah.
Boya tavsiyesine gelince ,çok alternatif gelmiyor aklıma.Küçük mekanları ferh göstermek için beyaz,krem veya uçuk sarı kullanabilirsin.Tavanlarında duvarla aynı renk olması evi daha ferah gösterir.
Krem rengi boyatırsan,önüne masa koyduğun tek duvarı kahverengi veya yağ yeşili boyat.
Ama sen iddilalı renkler istiyorsun sanırım.Çok uçuk mavi boyatıp,tek duvarı turuncu yapabilirsin mesela.

Çok teşekkür ederim canım :16: Hem iyi dileklerin hem önerilerin için. Yağ yeşili evle çok uyumlu olabilecek bir renk mesela, daha önce hiç aklıma gelmemişti.

Ay ne güzel bi'öğrenci evi:21: Bence duvarları beyaz dışında bir renk düşün hani sallıyorum yavru ağzı gibi renkli ama uçuk bir ton:31:.

Bi'de alakasız ama tek mi kalıyorsun, merak ettim:26: Ben kedileri çok seviyorum ama bi'de tek kalsam o evde kedi ben farkında olmadan içeri gidip tıkırtı yapsa tırsarım:9:

bizim öğrenci evlerine göre lüks olmuş
bizim yemek masamız sandalyelerimiz yoktu ders çalışmak için kullandığımız masa silinip yemek masası olurdu:)
güle güle oturun temiz ve ferah bi ev.

Back
X