Doğuma Hazırlık Minik oğluşumun herşeyin hazır...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

surem

biricik oğlum aras'ım..
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
979
1
44
:nazar::nazar:slm kızlar..bende ağırlaştım epey,bebeğim aşağıda duruyo ve dikkat etmem lazım..hazırlıklarımı tamamladım..iyiki tavsiyelere uyup erkenden bitirmişim herşeyi çünkü son haftalarda hem haraket zorlaşıyor,hemde ne durumda olacağın belli olmuyor..tavsiyem biran önce sizde tamamlayın baya yorucu çünkü..
şimdi bol bol yatıyorum dinlenmem lazımmış zaten..ama kilo alıcam kesin ya..yürüyüş de yapamıyorum..
neyse bebişimin hazırlıklarından fotolarımız var..yerimiz olmadığı için oda yapamadım ama yatağını çok beğenerek aldım,takımıda çok güzeldi,daha sonra yer olursa ekleyeceğim..
kıyafetlerimiz,yatak takımlarımız yıkandı ütülendi,çantamızda hazır çok şükür..
zamanında gel minik yavrucuk..herkese kolay gelsin..
:nazar::nazar:

çok guel canım
hayırlı dogumlar
bende baslıcam kısmetse haftaya..
yatagı kaca aldınızz

çok guel canım
hayırlı dogumlar
bende baslıcam kısmetse haftaya..
yatagı kaca aldınızz

sağol canım,yatağı maskodan aldık,800 ytl.yatağı ve uyku seti içinde..maskoda dolaştık baya genelde 1000 ytl civarı en uygunu buydu..daha iyisi size olsun inşallah:)

bende 33. haftadayım normal doğum mu sezaryan mı kafam çok karışık bu konuda rahatlamaya çok ihtiyacım var

bende 33. haftadayım normal doğum mu sezaryan mı kafam çok karışık bu konuda rahatlamaya çok ihtiyacım var

canım ben kesinlikle normal doğumu destekliyorum ve çok istiyorum..sezeryandan korkuyorum,dua ediyorum problem olmasın da normal yapayım diye..
stres yapma hiç, bebeğine odaklan diorum,bebişini düşün sadece,canımız yanacak öyle de böyle de..ama bir-iki günlük geçici bişey bu..
sezeryanın sonrası çok zor..normal de o gün çekiosun sancı ve doğum acısını olup bitiyo..ailemde herkes normal yaptı,kesinlikle tavsiye ediyolar..eşimin ablası geçen ay sexzeryan oldu ve çok zorlandı sütü de 3 gün sonra geldi,tavsiye etmedi hiç..

hepsi cok güzel, güzel günlerde giyer insallah saglikli mutlu huzur dolu bir ortamda

Hepsi çok güzel,sevimli.Hayırlı olsun,güle güle kullansın oğluş,sana da hayırlı doğumlar arkadaşım.

X