• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlumuza isim... :):) lütfen

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
57
2
48
Kızlarrrrrr yardım edin :):) 19 haftalık hamileyim. oğluşumuza isim konusunda kocamla kararsız kaldık.. aslında birçok isim war ama sanırım içlerinden seçemiyoruz. Sevgili kocam çift isim ve bunlardan birinin METE olması konusunda çok ısrarcı. tabiki onu kıramam, üstelik METE yi bende seviyorum. İşte size olabilecek listemiz..
DORUK METE
YAĞIZ METE
YİĞİT METE
TAYLAN METE **:49:
KUZEY METE
ENSAR METE
sizlerinde önerilerinizi bekliyorum kızlar... hadi eller klavyeye :):):):49:

bunların arasına SİNA METE yi de ekle akadaşım=) çok isim var nasıl çıkıcan işin içinden

sina ismini duymamıştım hiç. ewet hoşmuş değerlendirmeye alıyorumm :) teşekkürler şekerim

arkadaşım ben tercihimi "yağız mete" den yana kullanıyorum söylenişi daha kolay ve yağız ismi çok güzel...
allah bebişinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inş...
darısı bizim başımıza...

yağız mete ... çok güzel... bende sewiyorum. zaten tüm isimleri sewiyorum ondan da karar wermek zorlaşıyor.. bana da sanki en iyisi Taylan Mete ile Doruk Mete gibi geliyor ama bakalım... ??? Çok kararsızımmmmm :):) bu arada iyi dilekler için teşekkürler.. :) allah isteyen herkese bebek versin. çok güzel bi duygu :):emir_bebek:

mete koymadan tek olarakta çok güzel isimler....mete koymanın bir özeliği mi var?

DORUK METE güzel bencede..
Allah hayırlı ömürler versin bebeğinize :34:

Sanki Yağız Mete daha hoş gibi ama bir tavsiyede bulunmak gerekirse biz eğer erkek olursa bebişimiz Mustafa Öktem düşünüyoruz.

Sende Öktem Mete düşünebilirsin Öktemin anlamı Güçlü, onurlu, gösterişli, korkusuz erkek demek..

Kızlarrrrrr yardım edin :):) 19 haftalık hamileyim. oğluşumuza isim konusunda kocamla kararsız kaldık.. aslında birçok isim war ama sanırım içlerinden seçemiyoruz. Sevgili kocam çift isim ve bunlardan birinin METE olması konusunda çok ısrarcı. tabiki onu kıramam, üstelik METE yi bende seviyorum. İşte size olabilecek listemiz..
DORUK METE
YAĞIZ METE
YİĞİT METE
KUZEY METE
ENSAR METE

DORUK METE hoş bi kombin olmamış
YAĞIZ METE iyi olmş gibi
YİĞİT METE beğenmedm
TAYLAN METE taylan ismine bayılıyrm ben de taylan ali olarak kullanmayı düşünüyorm
KUZEY METE hoş olmuş
ENSAR METE beğenmedm

ya ben mete ismni beğenmyrm aslında .. bebeşin hayrlı olsun .)

puffffff bilemedim walla... ensar ile kuzeyi eledim.. baktıkça hoşuma gitmemeye başladı.. seçenekleri azaltırsak işimiz daha kolay olabilr sanırım..
bu arada bebeğimiz için iyi dileklerinize minnettarım kızlar... darısı her isteyenin b:49:aşına :)

bence en güzeli yiğit mete :)

ben iki isim vermeyi pek anlamıyorum aslında ama tabii ebebeynlerin tercihi. bir de bazı insanlar ismin ingilizce de olan karakterlerle olmasını dikkat ediyorlar ki hem yurtdışında da yaşaması durumunda vs türkçe karakterden dolayı ismini yazmak/yazdırmakta zorluk çekmesin. bu durumda da taylan mete iyi olabilir.
sağlıkla doğar inşallah:16:

eweet ya arası bende çok sewiyorum ama sewgili kocam aras ı hiç istemiyooo ki.. :) farklı önerilerinizi de bekliyorum kızlar. kararsızım :)

canım öncelikle allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin.benim önerimde METE BERK....bence bunuda degerlendir.

şererim ya, ben mert ve berk isimlerinden pek hoşlanmıyorum da... ama sanırımm baya kolayladım işi; ya doruk ya da taylan olacak sanırım bizim oğluşumuz, minik prensimiz.

DORUK METE
YAĞIZ METE
YİĞİT METE
KUZEY METE
ENSAR METE
E

SELAM ARKADASIM BENCE YAĞIZ METE GÜZEL.bENIM 7 AY ÖNCE OĞLUM OLDU İSMİNİ ÇINAR KOYDUK .AYAZ İLE ÇINAR ARASINDA GİTTİK GELDİK ÇINARDA KARAR KILDIK SONUNDA.: ))

Merhba canım,

oğlun için çok güzel isimler seçmişsin.bende yağız mete yi çok beğendim zaten yağızın anlamı yiğit demek hem anlamıda çok hoş eminim yakışıcaktır bu isim ona :)

bende kızıma havva ismini koymak istiyorum ama yanına bi isim daha koysam hoş olur diyorum ama bi türlü bulamadık.kızlarrr fikirlerinizi bekliyorum....

Merhba canım,

oğlun için çok güzel isimler seçmişsin.bende yağız mete yi çok beğendim zaten yağızın anlamı yiğit demek hem anlamıda çok hoş eminim yakışıcaktır bu isim ona :)

bende kızıma havva ismini koymak istiyorum ama yanına bi isim daha koysam hoş olur diyorum ama bi türlü bulamadık.kızlarrr fikirlerinizi bekliyorum....

canım benim saol.. allah hepimizin bebeklerine sağlık uzun ömür nasip etsin.. sanki taylan mete de karar kıldık gibi. kızın için İrem veye Beril ismini düşünebilirsin. ama havva ile nasıl olur bilemedim. sanki İrem daha iyi gibi.. :)
:49:

Back