- 12 Ekim 2012
- 600
- 354
- 103
- 36
Doğum günümde 29 kasımda Hamile olduğumu öğrenmiştim. Benim için en güzel hediyeydi o Rabbimden. 5 ay önce 9 haftalık gebeliğim gelişim geriliğinden çok zor bir düşükle sonuçlanmıştı. Bu sefer çok umutluydum 6.haftada dr gittim keseyi gördük ve çok güzel düşük riskin yok herşey yolunda dedi dr um. Fakat 2 gün sonra kahverengi çok hafif leke geldi. Uzandım dinlendim hiç ağır bi iş yapmadım. Ama ertesi gün pembemsi leke gelmeye başladı tabi birde ağrılar.
Anlamıştım aslında ama bir umut yok bu sefer o beni bırakmıycak diye kendimi avutuyordum. Dr umu aradım gel hemen bakalım bi dedi 6+3 olmuştuk meleğimle. Bu sefer düşük tehliken var dua et bol bol dedi dr. İğne vuruldum ve progestan 200 ml sabah akşam 1 tane hap verdi. Eve geldim ilacıda içtim uzandım ama Ağrı'lar arttı lekeler adet kanamasına döndü ve dün akşam şiddetli ağrı baş dönmesi ve kanama ile acile gittik. Tekerlekli sandalyeden kalktığım an onun beni bırakıp gidişini hissettim. Dr ultrasonda bakınca kese düşmüş düşük yapmışsın dedi.
Sakın testler yapılıp araştırılmadan tekrar gebe kalma dedi. Napcağımı bilmiyorum neden böyle oldu anlamıyorum 4 yaşında oğlum var sorunsuz bi gebelik geçirdim. Kan pıhtılaşması yada genetik bişey olsa o gebeliğim de anlaşılmazmıydı bana akıl verin kızlar çok kötüyüm