• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik kuzum geldi çok şükür

Serencam83

ÖMRÜMÜN SERENCAMI
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2007
2.174
1.026
698
41
Kızlar hala inanamıyorum cuma günü kontrol diye gittim doktor beni acil sezeryana aldı preeklampsi olmuşum idrarda protein kaçağı varmış zaten belki biliyosunuzdur burda bahsediyodum hipertansiyon vardı ve bebiş gelişememişti .Neyse sezeryana alındım zaten sıfır su kalmış .2 kilo 70 gram doğdu zavallı yavrum ama çok şükür iyi şimdi.4 gündür küvezde yarın inş taburcu edecekler .Görseniz okadar küçükki nasıl tutacağım nasıl bakacağım çok korkuyorum dualrınızı bekliyorum inş sütüm yarar kendini toparlar

canim önce hayirli olsun bebişin allah anali babali büyütsün inşallah.korkma rabbim öyle bi annelik içgüdüsü vermişki kadinlara kirk yillik bebek bakicisi sanirsin kendini
kilosunu dert tme benim de oğlum çok küçük doğmuştu bak şimdi 6 yaşinda.küçük bebekler daha hizli büyüyor korkma yeterki sen kendine iyi bak

allah anali babali buyutsun cnm tebrik ederim korkma hemencicik buyur annesi herseyin ustesinden gelirsin allahin izniyle a.s.:nazar:

canım benim allah analı babalı büyütsün küçük bebekler daha çabuk büyürlermiş arkadaşımın bebeği 2 kilonunda altında doğdu şimdi 6 yaşında çok sağlıklı

Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün. İnşallah sütün besleyici olur bebişin çabucak toparlanır. Zaten anne sütü bebeğin o anki ihtiyacını karşılayacak şekilde olurmuş. Allah yardımcın olur inşallah.

terkencim gözün aydın canımsağsağlim olmuş bebeğin geçmilşler olsun gle güle büyütün işallah

gözün aydın canım.allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

allah analı babalı büyütsün inşallah canım, sağlıklı olsun da kilo alır bebişin merak etme, tekrar gözün aydın:asigim:

canim gozun aydin...allah anali babali sagligiyla buyutsun.hic merak etme sutun yarar.hemencecik buyur o sen hic merak etme...:nazar:
ayrica kilosuda hic o kadar az degil....simdi senin gozun alisik degil diye cok kucuk geliyordur sana....

Allah anali babali,saglikla buyutsun insallah..
merak etme annesi o minicik melegin gunden gune kendini toparlayacak,guzellesecek...Allah uzun ve hayirli omur versin yavruna..

canım allah sağsalim kurtarmış ikinizide ne güzel dünyaya gelen büyür zaten mrk etme sağlığı yerinde olsunda.analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.

canım sağlıkla buyut bebişini..
iyi olur bebişin güzelce buyur,sutun de gelır meraklanma.
tadını cıkar bu guzel anların.
mutluluklar.

Canım gözünüz aydın.Allah analı babalı,sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.Allah bizlerede kucağımıza almayı nasip etsin.

canım allah analı babalı büyütsün bi arkadaşımda kontrole diye gittiğinde acil doğuma almışlardı sezeryan oldu oda bebeği 1.250 gr doğdu şimdi maaşallah 4 yaşında ve sağlıklı sütün yarar bebişine merak etme..

canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlı ömürler versin size bağışlasın...o mink yavru yakında komacan oluy annesi yerim men onuuu:nazar:a.s.:nazar:a.s.:emir_bebek:

Back