Doğuma Hazırlık minik kızım biraz erkende olsa çok şükür artık kucağımda

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sabihase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
57
1
elif beyzam çok şükür sağsalim kucağımda.cuma günü kontrol için gitmiştim bebeşim içerde sıkılmış gelmek istedi :)))mecburi sezeryan olacaktım zaten cumartesi sabah kızıma kavuştum çok şükür.allah herkesi kurtarsın ve bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah...bu arada birkaç sorum olacak süt pomapası ve süt saklama kabı ya da poşeti kullanan arkadaşlar bu konuda ne önerirsiniz.poşet mi daha ii kaplar mı? ve hangi marka?bakma imkanım olmayacak artık internetten sipariş vermek istiyorum yardım lütfen

canım rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.allhım bize de o günleri göstersin.ne kadarlık doğum yaptın acaba :?

çok teşekkür ederim canım.inşallah herkese kısmet olur bu duygu allah sana ve tüm hamişlere ve isteyenlere nasip etsin.benim beklenen tarih 26 eylülle 3 ekim arasıydı kontrolde sancım çıktı beklemeye gerek yok dedi doktorum çok şükür kurtulduk ikimizdede bir sıkıntı yok şimdilik inşallahda olmaz.

X