Minik kıpırtılar :)

ilknur07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
75
1
86
Antalya
Kızlar bugün tam 10 +0 olduk bebisimle minik minik pit pit atiyo arada 2. Bebeğim olur mu yoksa daha erken mu acaba?

Daha bebeginin uzuvlari yeni yeni olusuyor, onun hareketini hissetmen nerdeyse imkansz. Bebegi besleyen damarlarin atisini hissediyor olabilirsinn.

Hareket değil ama segirme derler ya o minik hareketler olabilir mi diye düşündüm bian

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hareket değil ama segirme derler ya o minik hareketler olabilir mi diye düşündüm bian

tık tık attıgını bende hissetmiştim canım niye olmasın .çok güzel hisler bunlar ne güzel

:) allahım bu güzel duyguları dusmanima bile yasatsin. Kimseyi evlat hasretiyle sinamasin inşallah

:) allahım bu güzel duyguları dusmanima bile yasatsin. Kimseyi evlat hasretiyle sinamasin inşallah

Amimnn canim insaallah...
Keain birsey diyemem ama bence bebis harekrti icin birazcık erken. 2. Cocukta daha erken hissedilirmis ama 11. Hafta biraz erken.
Yalniz o hareketler insani mest ediyor Rabbim yasamak isteyen herkese versin nazarlardan korusun hepimizi insaallah...

Hareket için henüz çok erken, ama bebeğini tabiki hissediyor insan. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

ne olursa olsun karnında bi kalbin attgnı bılmek hıssetmek ne güzeldir rabbimim mucizesi tadını cıkartın her anın o duyguyu yaşamak icin yıllarca bekleyen aglayan o kadar cok kısı varkı her duamızda bu var bi evlat o kadar şanşlısın ki rabbim saglık uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…