Minik kedicik...:((

hulyaaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2009
672
0
BİRKAÇ HAFTA ÖNCE ALIŞVERİŞE GİTMİŞTİM...YAĞMURDA ÇOK YAĞIYORDU...YOLUN KENARINDA ÇİÇEK SAKSILARININ İÇİNDE MİNİCİK Bİ KEDİCİK ACI ACI MİYAVLIYORDU...ÇOK ISLANMIŞTI...ANLAMADIM ÖNCE POLİS VARDI YANINDA...ISLANMIŞ ÇOK DEDİM...YOOK ARABA ÇARPMIŞ DEDİ...SONRA GELEN BAKAR GİDEN BAKAR...YAZIK DER GEÇERLER...BARINAKTAN GELİCEKLER DEDİ POLİS...YOK GELENDE OLMADI...HAYVANCIK ÇIRPINDI DURDU...EN SONUNDA ALDIM...VETERİNERE GÖTÜRDÜM...YARASI BÜYÜKTÜ...İÇ ORGANLARI GÖRÜNÜYORDU...VETERİNER İĞNE YAPTI...BİRAZ ACISINI HAFİFLETTİ...SONRA EVE GETİRDİM...SABAHTA BARIANAĞA GÖTÜRECEKTİM...SABAH OLUNCA HEMEN KALKTIM...BİR AN ÖNCE BARINAĞA GÖTÜREYİM BELKİ AMELİYAT YAPILIR İYİLEŞİR UMUDUYLA...AMA Bİ BAKTIM ÖLMÜŞ...ÇOK ÜZÜLDÜM...O KEDİCİĞİN ACI İÇİNDE MİYAVLAYIŞI GÖZÜMÜN ÖNÜNDEN GİTMİYOR...AYNI BENİM KAYBOLAN KEDİME BENZİYORDU...ÇOK GÜZELDİ...benneyaptımki

o kedıcıge çarpan arabanın onu süren sürücünün allah belasını wersın boyle bı ölüm inşallah onlarında başına gelsın

Evt bende çok sinirlenmiştim o çarpan sürücüye...kendide yaşasın aynısını...çok kötü olmuştum onu öyle görünce... Başından ayırılamadım...bırakıp gidemedim...elimden geleni yaptım ama o kadar daha beklemeseymişim diyorum...o kedicik o kadar acı çekmezdi diyorum...ne yazıkki sürücüler çok bencil çoğu hiç önemsemiyorlar...bakıyorum hayvanların üstüne sürüyorlar arabayı...hiç yavaşlama yok...yolda karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kedi köpek göreyim...çok korkuyorum ya...çabuk geçse bari diye tedirgin oluyorum...insanlar kadar bu doğada hayvanlarında hakkı var...ama bencil insanlar bunu anlamıyorlar...birde şu hayvancıkları alıpta sokağa bırakanlara sinir oluyorum...biraz önce işte eve gelirken yolda gezinen küçücük köpek gördüm...acımasızlar sokağa bırakmışlar hayvancığı...şimdi o nasıl alışsın sokağa yazık...ya bir ömür boyu sıcak yuva sağlayın yada almayın...hayvanlar oyuncak değilki...bıkınca atalım...

Üff moralim bozuldu.Canım benim senağlama
Ben de 6 sene önce filan servisle okula giderken ezilmiş bir köpek görmüştüm.Köpek can çekişiyordu.O hali gözümün önünden gitmiyor.=(Bir de köpeğin o hale gelmesi için aracın çok şiddetli çarpması gerekir.Pislik nasıl hızla gidiyorsa artık...

Kediye çarpan sürücü bunun hasabını verecek ahirette...

ben iş hayvanlara gelınce delırıyorum resmen cok korkuyorum onlara zarar gelecek dıye aynen bende yolda bı kopek bı kedı görsem cok korkuyorum ya şimdi araba carparsa dıye hayatta dayanamam cok ınanılmaz uzulurum cunku bunu bnm etrafımdakı herkez bılır benım ıcın hayvanlar insanlardan mılyonlarca kat daha değerli onların kılına zarar gelmesıne dayanamam barınaklara gıtmek ıstıyorum ama cesaret edemıyorum yaralı hayvanları görurumde uzulurum dıye ee cıns hayvanları bakamayacak ınsanlar bı hewes ugruna alıyho we atıyo ınşallah yaslandıkları zaman cocuklarıda onları bır mal gıbı sokaga atarlar o zaman ben ne yptım dıye kafalarını vururlar taslara benım bırtane oğlum war ödum kopuyo onun kılına zarar gelecek canı yanacak dıye bır gun bıle ona bağırmadım asla kıyamam oğluma o benım kıymetlı meleğim

X