Minik Furkan MR'da öldü.

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.410
Minik Furkan MR'da öldü
Antalya'da başını mobilyaya çarpması sonrasında beyin MR'ı için hastaneye götürülen 3 yaşındaki Furkan Bozdağ, cihazın içine girmek istemeyip aşırı heyecanlanınca fenalaştı. Kalbi duran minik Furkan, kurtarılamadı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bozdağ çiftinin Muratpaşa İlçesi, Kızıltoprak Mahallesi'de oturdukları evde meydana geldi. Esma ile Adem Bozdağ çiftinin 3 yaşındaki çocukları Furkan, evde oynadığı sırada başını mobilyaya çarptı. Bir süre ağlayan Furkan, ailesi tarafından önce Anadolu Hastanesi'ne, ardından Antalya eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan ilk muayenenin ardından Furkan Bozdağ'ın beyin MR'ının çekilmesi gerektiği söylendi.

MR için servise götürülen Furkan Bozdağ, korktuğu için cihazın içine girmek istemedi. Bir süre ağlayan Bozdağ, film çekileceği sırada heyecanlanınca aniden rahatsızlandı. Kısa sürede kendinden geçen Furkan, acil servise götürüldü. Kalbinin durduğu anlaşılan minik Furkan, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Aşırı heyecandan kalbinin durmuş olabileceği belirtilen Furkan Bozdağ'ın cenazesi, otopsinin ardından ailesi tarafından Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

cumhuriyet.com.tr
Yayınlanma tarihi: 25 Mart 2015 Çarşamba

çok üzüldüm babasının ağlayışı içimi parçaladı
olan garibana vatandaşıma oluyor zavallı insanlarım benim deneme tahtası oluyorlar

o yaştaki çocukta heyecandan kalp durması olmaz
altında yatan başka neden vardır kesinlikle.
çocuğun bilinmeyen kardiyak öyküsü ya da gerçekten beyin kanaması filan olduysa ona bağlı filan olmuş olabilir mesela.

Son düzenleme:
"Dört gün önce başını kanepeye vurdu. Salı günüde kusmaya başladı. Akşam özel bir hastaneye gittik. Orada bize ’Çocuk bir yerden düştü mü?’ dişe sordular. Başında hafif bir şişlik vardı. Üç gün önce uyurken başını yatağa çarpmıştı. Bize Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde MR çektirmemizi söylediler. Hastaneye gittiğimizde acil serviste MR için görevli, çocuğumu yatırmamı istedi. Yatırdım ancak çocuğumun korkuyordu. Görevliye ’Çocuk korkuyor’ dedim. O da bana ’Bir şey olmaz, çekeriz’ dedi. İlki çekildi fakat görevli ’Tekrar çekeceğiz’ dedi. Bana ’Bir çocuğu tutamıyorsun. Başından tut’ dedi. Daha sonra çocuğumu kucağıma aldım. Çocuğum elimde kaldı. Doktor geldi beni dışarı çıkardılar" diye konuştu.
http://www.milliyet.com.tr/kucuk-furkan-in-ailesi-suc-duyurusunda-antalya-yerelhaber-695856/

çocuğu hastaneye götürmek 4 gün sonra kusmaya başlayınca akıllarına gelmiş ailenin.
muhtemelen çocuk kafa içi kanama yüzünden öldü.
anca ajitasyon yapıp birilerine saldırmayı biliyorlar.
bu aileye de ihmalden dava açılmalı o zaman.

açıkcası bende mantığı kuramamıştım
haklısınız

Ya bişeyi atlıyorsunuz..
büyüklerde bile kapalı alan heleki MR korkusu yaşarken 3 yaşındaki çocuğu ilac vermeden hayatta MR ' a sokamazsınız onuda geçtim hiç bir doktor yada teknisyen kabul etmez. Yani korkudan oldu vs durumu kesinlikle hikaye.. Teknisyenin çocugun gönlünü edecek vaktı mı var Allah askına. hadı adam ılgılendı dıyelım hangı cocugu 10-15 dk hareketsız durdurabılırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…