Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlköğretim Yorum ve Soruları✏️📚Minik Cadı'nın Ödev Günlüğü✏️📚
Minik cadımız 5. Sınıfa gidiyor burda ödev gülüğü tutmak istedik hem ödev hemde aldığımız kaynak kitabların notları olacak böylelikle kendimize bir çizerge oluşturup motivasyon oluşturmayı planladık Ben cadıyla anlaştım Sözleşmemiz burda kayıtlı
Ben Minik CadıBugünkü Yaptıklarım : 1-Türkçeden Araştırma Yapıp Defterime Not Ettim 2-Sosyal Kaynak Kitabımdan Kaldığımız Üniteyi bitirdim 3- 1. Fen Kaynak Kitabımda Kaldığım Üniteyi Bitirdim 4- 2. Fen Kaynak Kitabımdan Kaldığım Üniteyi Bitirdim 5-İngilizce Kaynak Kitabımdaki Kaldığım Üniteyi Bitirdim...Bu günlük bu kadar artık dinlenme zamanı Yarın görüşürüz
Cadı yattı Bugün ben yazayım Sınav haftasına girdiği için Yarın müzik ve dinkültüründen sınavları var Müzikte sınav konusu İstiklal Marşı çalışıldı Dinkültüründe kaynak kitaptaki testler çözüdü ve öğretmenin verdiği testte yapıldı.Konu tekrarı yapıldı Benim cadımada tüm sınava girecek miniklere başarılar