• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

minik bebeğim kollarımda

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
aslında doğum yapalı 13 gün oldu ama yeni fırsat buldum.16 aralık sabahı kontrol için gittim günüm bitmişti ama belirti yoktu hafif adet sancıları gibi sancılarım oluyodu kasılmalar çoğalmıştı ama doktor muayene etti 1 cm açıklık var rahim ağzı ters dedi çatı dar ama yinede bekleyelim hastaneye yatıralım dedi rahim ağzını düzeltti ve çok canım yandı akşam 9dan sonra sancılarım arttı 2 dakikaya bir girmeye başladı.buarada biz hastaneye yatmak yerine eve gitmeyi tercih ettik hastaneye gelmek durumunda kaldık sancılar artınca nstye bağladılar benm hissettiğimden daha fazlaydı sancılarım açıklık 2 cm öyle olunca doktor sezeryan dedi sondam takıldı önlüğüm giydirildi ben zangır zangır titriyorum ağlıyorum eşim kardeşimi almaya gitti kimse yok yanımda ameliyata gireceğimi bilmiyoduk sancılarım başlayınca beni hastaneye yatırdı gitti acil ameliyata alınınca kaldım tek.heyecan korku soğuk titreye titreye ve ağlaya ağlaya yattım sedyeye sonra uyandığımda herşey olmuştu bebeğimi sordum hemen çok tatlı dediler acı çektim ama hepsine değer minik alim kollarımda onu çok seviyorum
16 aralık 21.55de 3.640 gr 50 cm doğdu herkese sağlıklı hayırlı yıllar diliyorum

Doğuma nasıl girersen öyle çıkarsın diyorlar sende de öyle oldu mu? Tek başına girmek zorunda olmak zor olmuştur. Ama sonunda sağlıcakla bebeğine kavuşmussun. Allah analı babalı büyütsün. İstikbalini geleceğini iyi yazsın..:Saruboceq:

tebrik ederim canım
analı babalı büyüt bebişini :nazar:

allah analı babalı büyütsün canım.bence en güzel mutluluk anne olmak.Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah..bizim gibi hamilelerede dua etmeyi unutmayın arkadaslar..

tebrikler rabbim analı babalı büyütsün

:ecrin_bebek:Rabbim vatana,millete,ailesine hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin..
Allah analı babalı büyütsün,Allah sağlığından eksiklik göstermesin..
Rabbim tüm isteyen herkeze sağlıklı bebişler versin inşallah(AMİN):Saruboceq:

yalnız girmek çok kötü bi duyguydu ama uyandığımda herkes başımdaydı neyse oldu bitti en güzeli minik bebeğim inşallah vatana millete annesine babasına hayırlı olur herkesin melekleri

yalnız girmek çok kötü bi duyguydu ama uyandığımda herkes başımdaydı neyse oldu bitti en güzeli minik bebeğim inşallah vatana millete annesine babasına hayırlı olur herkesin melekleri

ay yavrum kız bu senin bebiş mi maşallah koyma kız nazar değecek valla.allahımmmm mis gibide kokuyodur o cennet kokuyodur annesi...

tebrik ederim canım. Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin minişine..

Allah analı babalı büyütsün canım.Hayırlı bir evlat olsun...sevgilerle...

Back