How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

minik ardanın gelirken annesine yaptıkları

prenses84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
440
0
96
40
İstanbul
dr um bana doğumun 28-29 ağustos tarihlerinde olabileceğini söledii 28 ağustos günü duş aldım ve uyudumm öğlenn akşam 5te uyandım birden suyumun geldiğini hissettim cok telaşlandım hastaneye gittikk ve sancı gelmedi dr fazla beklemeyelim suni sancı verelim dedi yıkıldım o an çünkü suni sancının daha fazla ağrı verdiğini duymustumm :gitme: sancım geldii ama nasıl bişi anlatamam ömrümden ömür gitti ölüorum sandım o an bebek bile aklımda deildii daha fazla dayanamayıpp beni sezeryana alın die bağırdımm ve o an oğlumun kafası görünmüş dr bebeğin kafası göründü napıosun öldürmekmi istiosun sen bebeği dedii :olmaz: mecbur sustummm ama bağırıorumm hemde nasıll hastane inledi belkide delikafadulden saat 20.00 da oğlumun sesini duydum o an dünyalar benim olduu kucağıma verdiklerii anı hiç unutamam allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin cok güzel bir duygu alkisalkisalkis

dr um bana doğumun 28-29 ağustos tarihlerinde olabileceğini söledii 28 ağustos günü duş aldım ve uyudumm öğlenn akşam 5te uyandım birden suyumun geldiğini hissettim cok telaşlandım hastaneye gittikk ve sancı gelmedi dr fazla beklemeyelim suni sancı verelim dedi yıkıldım o an çünkü suni sancının daha fazla ağrı verdiğini duymustumm :gitme: sancım geldii ama nasıl bişi anlatamam ömrümden ömür gitti ölüorum sandım o an bebek bile aklımda deildii daha fazla dayanamayıpp beni sezeryana alın die bağırdımm ve o an oğlumun kafası görünmüş dr bebeğin kafası göründü napıosun öldürmekmi istiosun sen bebeği dedii :olmaz: mecbur sustummm ama bağırıorumm hemde nasıll hastane inledi belkide delikafadulden saat 20.00 da oğlumun sesini duydum o an dünyalar benim olduu kucağıma verdiklerii anı hiç unutamam allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin cok güzel bir duygu alkisalkisalkis

allah anneli babalı büyüsün kucağa alınca çekilen tüm acılar unutuluyomuşşşş zemuszemus

cnm sende anne oldun artık üç kişilik yaşıyosunuz size sağlıklı ömürler ardayla beraber dilerim çok rahat bebeklik geçirirsiniz sizi seviyom yesin onun totişlerini teyzesi oy kurban olurum cennet güllerine ben

kuşuuuuuuuuuummmmmmmmmm delikafadulden ay ay ay en sonunda hadi Allah analı babalı büyütsün ha geldi ha gelcek derken artık kucağında he ardacığın. ay nasıl sevindim anlatamam inan bunları şu an ağlayarak yazıyorum.Rabbim uzun mutlu başarılarla dolu bir ömür versin inş. prensine.ay dilim parmaklarım dolandı resmen :1hug: :1hug: :1hug:
a.s. a.s. a.s. a.s. TEBRİK TEBRİK TEBRİK biri beni sustursunnnnnn

canım benim Allah analı babalı büyütsün onu size hayırlı evlat sizi de ona hayırlı ana baba eylesin inşallah.oy kuzum benim öptüm ikinizi de....opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan canim allah bebisine saglik versin anali babali büyütsün insallah,sanada gecmis olsun hadi sende atlattin 9 ayi,alllah olmayanlarada versin cnm öptüm seni ve bebisini,,,

haklisin canim insan aciyi cekerken hersey gidiyo aklindan belkide...
ama kucagina aldiginda gene olsa gene o aciyi ceker dogururum diyo insan...
allah anali babali büyütsün melegi...
hosgeldi aramiza....

Back