Amin canimm insallahh duyana kadar rahat olmayacak içim8+6da duymuştum canım çok güzel bir duygu tarif edilemez ancak yaşanır sen de yaşarsın umarım hayırlısıyla
Cok mutlu oldum hayirli ugurlu saglikli sihatli olsun insallah gozunuz aydinnormalde 7 haftada duyulur.seker testti korkulacak birsey deyil her hamileye yapilmasi gereken bi test nasil diger testler gerekliyse buda oyle.ben yurtdisindayim iki cocugum var ikisindede yaptilar.bugun Sabah evde test yaptim hamile oldugumu ogrendim cok mutluyum.rendevume 1 ay var bende sabirsizim
Allahım korusun canım çok çok dua et aklına kötü şeyler getirme her sey de bir hayir vardir uygun zaman simdidir belki bebişini kucagina almak için allahim senide bebisinide korusun saglikli sihatli atlatin bu süreci amincok tesekkurler canim.allahim bebegini sana bagislasin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah sanada.benim iki ay once bir dusugum oldu.ondan biraz tedirginim.insallah allahhim bunu korur.
Güzel dileklerin icinde çok tesekkurler canimmAllahım korusun canım çok çok dua et aklına kötü şeyler getirme her sey de bir hayir vardir uygun zaman simdidir belki bebişini kucagina almak için allahim senide bebisinide korusun saglikli sihatli atlatin bu süreci amin
şeker yüklemesi konusunda ben de tereddütlüyüm ama doktoruma güveniyorum gerekli görürse yaptırırım hiçbir testi es geçmek istemiyorum bugün de ikili testi yaptırdım sonuçları yarın alıcam bakalım hayırlısıÇok zorlu bir süreç gercekten allah yardimcimiz olsun canim..
Şeker yüklemesinin iyi bir sey olmadigini duymustum umarim hiçbişeye gerek kalmaz her sey normal seyrinde ilerler..
Kaçınci haftanizda bebisinizin kalbini duydunuz ve neler hissettiniz haftaya randevum var umarim o duyguyu bende yasarim kesin ağlarim ben hamile oldugumu ögrendigim gibi olurum
İyi sonuçlar alirsin insallah canim senin dogum benimkinden önce olcak saglikla kucagina alirsin aliriz insallahhşeker yüklemesi konusunda ben de tereddütlüyüm ama doktoruma güveniyorum gerekli görürse yaptırırım hiçbir testi es geçmek istemiyorum bugün de ikili testi yaptırdım sonuçları yarın alıcam bakalım hayırlısı
]meleğimin kalp sesini 7+1 de duydum. o zamana kadar hamileyim bile diyemiyordum rahatlıkla. o güpür güpür sesi duyunca içime attığım ne varsa gözyaşıyla aktı gitti :) yüreğim ferahladı. çünkü canlılık belirtisi göstermişti :) Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. hepimiz Allaha emanetiniz.
Ayni ruh halindeyiz canim hiç hamile gibi degilim ancak kalbini duyunca hissetmeye basliycam ve kesin agliycam cok duygusal bi an olcak eminim eşim de yanimda olcak o ani aşkımla yaşamaliyim allahim insallah duyursun bize allah hepimizin yardimcisi olsun..
amin canım allah hiç kimseyi kötü sonuçlarla karşılaştırmasınİyi sonuçlar alirsin insallah canim senin dogum benimkinden önce olcak saglikla kucagina alirsin aliriz insallahh